Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hazel

wysocy faceci są brzydcy

Polecane posty

tak jak w temacie :o przeglądnęłam własnie liste facetów powyżej 185 na sympatii i nasuwa mi się tylko jedna myśl- wysocy faceci są po prostu brzydcy :o albo wymuskani lalusie, albo ofermy życiowe, albo jeszcze inne sk8-cwaniaczki :o ok może nie wszyscy, ale 95 % wysokich facetów tak się właśnie prezentuje tylko bez obrazy 🖐️

Gość 21typ
a niscy juz nie? dla mnie naprzyklad komicznie wygalda skrzat i do tego z brzuchem jak shrek

Gość to poszukaj se krasnala
i nie zawracaj dupy

no właśnie zauważyłam że dużo panów poniżej 180 cm wzrostu jest przystojnych! oczywiście pomijam przypadki z piwnym brzuchem itd :o no kurczaki! to skoro nawet na necie sie ladni wysocy panowie nie ogłaszaja to gdzie ja znajde swojego wysokiego księcia z bajki 😭

no brzmi strasznie, bo w realu bardzo rzadko widuje wysokich facetów, a jak już widuje to najczęściej idą trzymając za ręke jakąś szczęściare :(

Jej! Pewnie się załapałem do grupy oferm życiowych, ale dążę do zakwalifikowania się do grupy wymuskanych lalusiów ;D

Gość Valery3
hazel. ja jestem wysoki :P Moze w pewnym sensie masz racje ale w pewnym - mali faceci są czasami bardzo ładni z buźki - ale jak się ma to do przystojności? Miałem małego kumpla i koleżanki mówiły że on jest ładny a ja przystojny :D Sympatia nie jest miarodajna - chociaż ja dzięki niej stwierdziłem że laski z pomorza są najładniejsze z całej polski. A tak jak ci radzili - atakuj :) jak sama jesteś wysoka to już sam za sam wzrost jest plus. Faceci większą uwagę zwracają na figurę i ciało niż na samą twarz moim zdaniem.

Gość Magdaa6546
najprzystojniejsi faceci mają średni i średniowysoki wzrost od 175 do 185 cm

ej no jestem kobietą, nie umiem się bić! :D Mellygion haha i tak źle i tak niedobrze :P Valery3 ja? atakować? a co jeśli jestem nieśmiała? no przecież w życiu bym się nie odważyła podejść do faceta który mi się podoba xD no zgadzam się z prawiczkiem, niestety rzeczywistość jest taka że mało kto chce mieć wysoką dziewczyne, a już zwłaszcza wysocy mężczyźni mam wrażenie że włącza im się jakiś instynkt tacierzyński i lubią małe niskie dziewczyny którymi mogą się opiekować :o

Prawiczek bez wiary (f23prawica@op.pl) Mellygion pytałem się Ciebie o to wczesniej. Czy Ty naprawdę przegrałeś życie, czy tylko udajesz? Prawiczku z wiarą to ciężko stwierdzić czy przegrałem czy też do tego dążę. Myślę jednak że nie jest tak źle a o swoim życiu powiedzieć powinienem że raczej przespałem. Ale to się zmienia i teraz po tej długiej drzemce zobaczę ile mi pary starczy bo droga albo pod górę albo w dół. I wolę być delikatny w osądach wlasnych sił ponieważ liczą się czyny nie słowa, a na nie trzeba patrzeć z perspektywy przyszłości. Pożyjemy-zobaczymy :) I dodam jeszcze ze moja tu obecność nie świadczy o niczym, udzielam się i udzielałem na wielu forach i z żadnym nie łączy mnie "więź" kwalifikująca się do szeroko pojętej "patologii". Mam nadzieję ze swą wypowiedzią zaspokoiłem Twoją ciekawość.

no jak to jaka? zdesperowana :classic_cool: spoko nie szukam faceta na sympatii, tak tylko chciałam pooglądać "towary dostępne na rynku" :D

Gość Valery3
A ile masz wzrostu? Jak ci się jakiś facet podoba to się po prostu uśmiechnij do niego. Kobiety się bardzo ładnie uśmiechaja w takich sytuacjach. Czasem wystarczy dłuższe spojrzenie i okazja. Na ulicy albo w autobusie A potem to on musi podejść.... Czasem zdarzyło mi się w ten sposób poznać dziewczynę :) Tak naprawdę to atrakcyjność zależy od wielu czynników. To co dla jednego jest jedzeniem dla drugiego trucizną. Nie można aż tak generalizować. Zresztą ... moim zdaniem i tak liczy się przede wszystkim osobowość a wygląd ma po prostu pasować :) Niby jest taki element opiekuńczości ale wysokie dziewczyny są bardziej reprezentacyjne, inaczej się ruszają :) bardziej je widać. Moja ostatnia miała ponad 180 i bardzo mi pasowała pod tym wzgledem sam mam 188.

>> spoko nie szukam faceta na sympatii, tak tylko chciałam pooglądać towary dostępne na rynku Sprawdzanie dostępności towaru na rynku poprzez sympatie.pl to tak jakby samochodu szukać na złomowisku :o

Gość do Mellygion
Dlaczego latasz ciagle na smietnik aby usunac tematy ??? Placa ci za to?

Gość do Mellygion
I dodam jeszcze ze moja tu obecność nie świadczy o niczym, udzielam się i udzielałem na wielu forach i z żadnym nie łączy mnie "więź jak cie nic nie laczy to co sie tak wczuwasz na smietniku?

jak cie nic nie laczy to co sie tak wczuwasz na śmietniku? Przychodzi mi to z łatwością nie muszę się w "wczuwać" :) Tak samo jak idąc ulicą nie czuje emocjonalnej więzi z ulicą, z której podniosę i zaniosę jakiś "paproch" do śmietnika.

A mnie się wydaje, że każdy kto szuka na takich portalach, musi być brzydki. Chyba, że puszczać się chce, a nie ma czasu normalnie poszukać.

Gość Słowo Prawdy
A co jest nie tak z tą Sympatią, że ją tutaj niektórzy błotem obrzucają??!?

Gość Słowo Prawdy
A czemuż to? Jaka różnica?? Poza tym może niektórzy nie mają okazji do pozanania w realu - to dla nich są tego typu portale. Ja nie widzę w nich nic złego/gorszego.

też nie uważam żeby było coś złego w szukaniu 'drugiej połówki' na tego typu portalach.. i prawda jest taka że na takich portalach są brzydcy faceci i ładne dziewczyny, które w końcu chcą poznać kogoś normalnego, bo jak wiemy przez internet łatwiej się rozmawia, każde słowo można przemyśleć 3 razy i ogólnie łatwiej się przed sobą otworzyć :P mam 177, ok może to i jest całkiem reprezentacyjny wzrost, zastanawia mnie tylko co ciągnie niskich facetów do wysokich dziewczyn!!!

Gość Do Mellygion
Twoja stopka, czy aby na pewno powinna tak brzmieć? Ignorancja nie równa się ignorowanie.

Gość tez to zauwazylammm
jezeli dziewczyna wybiera takiego dryblasa :D tzn ze ma po prostu taki fetysz ;) nic wiecej

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość na sympatii to na pewno
ja jestem wysoki, zajebisty i konta tam nie mam :D 🖐️

Gość Niskopodłogowy
A ja tam bardzo chciałbym być wysoki. Większość lasek takich szuka, jest to niewątpliwie wyznacznik atrakcyjności mężczyzny. Mam dobry kontat z kobietami, wiele chce się ze mną przyjaźnić, by mieć komu opowiadać o tym jak spotakały fajnego wysokiego.....itd.

Gość tfgfdgfd
to i jest całkiem reprezentacyjny wzrost, zastanawia mnie tylko co ciągnie niskich facetów do wysokich dziewczyn!!! to samo co ciagnie wysokich mezczyzn - chec zaruchania.. To nie twoj wzrost przyciaga facetow , a twoja pochwa

Gość kochana wiesz co
bo niscy faceci chca sobie czasem cos udowodnic ii czesto tez niscy faceci maja wysokie ego a to nie koniecznie jest OK ;] ... ale niski niskiemu nie rowny dla mnie facect mniej niz 170 cm to jest poprostu kurdupelek przez duze K ;p ... widzisz jestes wysoka to jest plus ii raczej facet nizszy od ciebie tobie nie grozi, no chyba ze taki twojego wzrostu badz wyzszy, kurde musza byc jakies proporcje ja np mam 163 cm jestem nie wysoka choc mowia ze zgrabna moj facet ma 175 moze nie jest najwyzszy ale mi sie podoba i czuje sie przy nim baardzo dobrze, choc zaawsze podobali mi sie wyyysocy faceci ale coz zakochalam sie w srednim wzroscie facecie łoo ale sie rozzgadalam ;p