Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaaaaak

Za krótka mocno no studniówkę? foto

Polecane posty

Bardzo ładnie. Załóż do tego grafitowe cieniutkie rajstopki i czarne buciki. Jesteś zgrabniutka i będziesz ekstra wyglądać.

Gość faaaaak
moze pzerobie ją z bombki na zwykła i podszyje tiul?

Gość faaaaak
czy sugerujecie że lepiej suknie gorset plus spódnica

Gość szara albo grafitowa
gorset+spódnica to jedyne gorsze wyjście :P jest naprawdę dużo ładnych, skormnych, ciekawych sukienek. twoja w sumie nie jest najgorsza, tyle że zupełnie nie w moim guście. lepiej nic z nią nie rób, bo jeszcze popsujesz i przestanie się podobać facetowi :P polecam cienkie rajstopy (ciemne) i czarne szpilki, do tego bransolety na rękę i kolczyki.

Gość za krotka bedziesz wygladala
jak tania dziwka :o Taka sukienke mozesz ubrac na dyskoteke a nie na studniowke

Gość glupoty gadacie
Sliczna ta sukienka. Ja bym ja zalozyla,tym bardziej ze idziesz jako osoba towarzyszaca. Tylko jak juz Ci ktos wyzej poradzil ciemne rajstopy i czarne buty i jeszcze na szyje naszyjnik czy cos takiego i lux. I faktycznie musisz sie zastanowic czy dobrze sie w niej czujesz i nie bedzie Ci spadala,bo przy tancach hulancach to jest strasznie wkurzajace jak masz wrazenie ze za chwile wszyscy zobacza twoj biust :P

Gość dodaj nowy temattt
u mnie studniówka też niebawem. sukienka za krótka, jak na taką imprezę wg mnie, ale może czarne rajstopy pomogą, ja robię podobnie, też założę kryjące rajstopy, ale mam sukienkę jakieś 10cm dłuższą i są ramiączka, wiec trochę inaczej to się prezentuje. coś na ramiona, byle nie szal! i pewnie tylko na początek imprezy. ciemne buty i ujdzie wg. mnie, szczególnie, że to nie Twoja studniówka, a jesteś zgrabna, więc pokazać jest co.

Gość dodaj nowy temattt
a co do przerabiania, nie radziłabym. sukienka jest ładna, może na inną okazję będzie idealna bez przeróbki. a co do wyprzedaży to nawet już za stówę kupisz coś, co będziesz mogła założyć też na inne okazje.

ja z innej beczki...ciekawe...Twoje nogi wyglądają jakbyś miała jedną od innej osoby i drugą od innej...ktoś tu napisał,że masz zgrabne nogi...może proste? to zgoda...ale trochę dziwnie to wygląda...bez obrazy ale jęzor mnie zaświerzbił,żeby to powiedzieć:P a sukienka na studniówkę zdecydowanie zbyt śmiała moim zdaniem...no ale widziałam ostatnio zdjęcia z połowinek, tu na forum...tam to się dopiero działo :O ...ja to normalnie jak zakonnica wyglądałam na swojej studniówce,choć moja sukienka tez była "mała czarna" ;)

Gość w p l
w sumie krotka, ale po komentarzach myslalam, ze bedzie miala bardziej wyzywajacy kroj. zakladaj! ladnie wygladasz. tylko nie ubieraj cielistych rajstop/ponczoch.

Gość wyglądasz bardzo ładnie
sukienka spoko jest

Gość nie słuchaj zazdrośnić
jestes zgrabna a kiecka śliczna:) wyglądasz naprawdę pięknie i nie miej wątpliwości:) tylko czarne rajstopy+czarne szpilki

Gość mamusia Kubusia
Wcale nie jesteś gruba. Myślę, że będzie ok. Kolega też był na mojej studniówce z dziewczyną w takiej właśnie sukience.

Gość jestes gupia

nie przerabiaj jej z bombki na zwykłą, bo będzie tak krótka że chłopak raz Tobą zakręci i ci majty będzie widać :P e tam ja bym w takiej poszła :) tym bardziej jakbym sie swojemu facetowi w tym podobała to tym bardziej bez gadania bym poszła :D ale jednak weź jakieś ciemne grube rajstopy bo gołe nogi sprawiają wrażenie że ta sukienka jest jeszcze krótsza

Gość niby ta kiecka
nie specjalna, ale na tej mofelce nieźle się prezentuje

Gość opinia publicznaaaaaaaaa
skad biora sie takie wiesniaczki z radami załóż grube ciemne rajstopy? kurwa na studniówke w grubych rajtuzach albo kalesonach leginsach , ja pierdole nie słuchaj tych idiotek ta kiecka nie nadaje sie na studnióke i jak nie chcesz zjebac sobie tego dnia to nie zakładaj tej szmaty

Gość ale jaja heheheheheec
wyglada to jakbys w worek sie przyodziła, po drugie schudnij troche hehehehehe

Gość czytaj te komentarze
Czytaj te komnetarze i zastanów się - w taki właśnie sposób bedziesz widziana na studniówce... Powiem Ci szczerze - nie masz gustu dziewczyno... Ta kiecka po prostu nie nadaje się na tak poważna( przynajmniej z załozenia) imprezę jaka jest studniówka.

Gość karo_88
Faktycznie przydałyby się rajstopy - najlepiej ciemne tylko nie tak bardzo kryjące. Sukienka jest jednolita więc możesz w kwestii rajstop poeksperymentować. Może coś takiego http://www.knittex.pl/produkt,21,248.html ? :) Do tego czarne szpilki i będzie perfecto :)