Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omia

Mój syn pobił mojego ojca!!!!

Polecane posty

Gość omia

Jak powinnam sie zachowac? Syn zostal sprowokowany do tego slowami mojego ojca! Ojciec zwyzywal mojego syna od darmozjadow,bekartow, a ten nie wytrzymal i uderzyl go kilka razy. Syn urzadzil mi awanture i zada bym wyrzucila swoich rodzicow z domu. Pisalam juz tutaj kiedys o tej sprawie ale nie uzyskalam sensownej odpowiedzi! Wszyscy mi wtedy radzili bym oddala rodzicow do domu opieki, teraz doszlo az do tak zlej i niezdrowej atmosfery w moim domu.

Gość wywal synalka z domu

Jak go wychowujesz?:O Ile ma Twój syn lat?:O ten bydlak podniósł ręke na starszego człowieka:(

Gość Magda74362
ZADECYDUJ KOBIETO PO CZYJEJ STRONIE STOISZ!!!! I DLACZEGO TWÓJ OJCIEC ZWYZYWAŁ TWOJE DZIECKO???????????

Gość śmierć turystom
pozbądz sie rodziców, może babcia nie jest taka surowa, ale tego faceta jak najbardziej usuń z domu!!! on może skrzywdzić syna :( wiem coś o tym...mój ojciec mówi o mnie zasrana ksieżcznika. gówno.... zyć mi sie odechceiwa. chcesz by pewnego dnia twoj syn sie zabił??

Gość omia
Bo moi rodzice nie lubia mojego dziecka! Bo twierdza ze zmarnowal mi 17 lat zycia! Czasami zaluje ze przyjelam rodzicow pod swoj dach, ale to w koncu rodzice.

Co by Twoi rodzice nie powiedzieli:O, to syn lepiej by trzymał rece przy sobie:O

Gość Magda74362
CZYLI TWÓJ SYN MA 17 LAT I nie ma ojca oraz jest nieślubnym dzieckiem tak??? myślę, że mam rację! to teras posłuchaj uważnie kobieto i weź moje rady do serca bo to będą najważniejsze słowa jakie przeczytasz: CHROŃ SWOJE DZIECKO TO TWOI RODZICE SĄ OGRANICZENI BO OBWINIAJĄ TWOJEGO SYNA ZA COŚ NA CO NIE MIAŁ WPŁYWU! twoi rodzice są ograniczeni, nie powinno się atakować dziecka, które jest nieślubne. Ty weź wreszcie PODEJMIJ DECYZJĘ KOBIETO I STAŃ W OBRONIE TWOJEGO DZIECKA BO ONO PONOSI KONSEKWENCJE TWOICH BŁĘDÓW ŻYCIOWYCH ! Zamiast skarżyć się na kafeterii zażądaj szacunku od Twoich rodziców dla swojego syna bo zniszczycie mu życie!!!

Gość Magda74362
ja pamiętam co pisałaś o twojej sytuacji rodzinnej, normalnie nóż w kieszeni mi się otwiera.. jak Twoja "rodzina" traktuje od samego początku Twoje dziecko jak śmiacia to nic dziwnego że Twój syn rzucił się na twojego ojca:O

Gość omia
Powiedzialam rodzicom zeby lepiej odnosili sie do mojego syna, ale oni nie sluchaja tego co do nich mowie. Teraz jestem w takiej sytuacji ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak oddam rodzicow!bo moj syn juz nie wytrzymuje nerwowo mieszkania z nimi.

Lepiej pomyśl co będzie gdy synuś podniesie na Ciebie ręke?

Gość omia
Nie wyrzuce syna z domu!! On mial powod zeby tak sie zachowac,zostal sprowokowany! Moj syn nigdy w zyciu by mnie nie uderzyl,znam go bardzo dobrze.

ojej zostal sprowokowany??? to straszne zal , a co bedzie jak ty go sprowokujesz?? zabije cie ???

Gość no i dobrze zrobił
staremu dziadowi!

Gość omia
Moje relacje z synem sa dobre. Gdy mial 6lat to przyjelam swoich rodzicow do siebie! Ale oni go zle traktowali i traktuja! Ponizaja go na kazdym kroku,a moj syn siedzi u siebie w pokoju i nawet z niego nie wychodzi by nie spotkac sie z moim ojcem. Moja mama nie jest w stanie chodzic! jest chora tak bardzo ze wszystko trzeba jej nosic do lozka, wiec moj syn bez trudu jej unika Z moim ojcem jest troche inaczej.

Gość Magda74362
Skoro przyjełaś rodziców do siebie to odwróć to! Każ im się wyprowadzać!To jest Twój dom i Twojego syna!!! Zrób coś z tym!!!

pamietam Twoj temat....rodzice byli niedorbzy dla Ciebie i Twojego syna...skoro nadal sie tak zachowuja to wyjscie jest jedno - oddac ich bo inaczej Ty sie ebdziesz martwila a sny w rpzyszlosci moze miec problemy emocjonalne albo problemy z okazywaniem pozytywnych uczuci, problemny z zalozeniem normalnej rodziny.

Gość omia
Czyli pozostaje tylko dom opieki, bo moje rodzenstwo ktore bylo lepiej traktowane nie przyjmie ich do siebie. Zle sie z tym czuje ze musze tak postapic, ale nie mam innego wyjscia. Syn dzisiaj poszedl spac na noc do kolegi,zgodzilam sie na to bo chce w spokoju sobie wszystko przemyslec. Jak znam zycie to pewnie ja bede za ten dom opieki placila, bo moje rodzenstwo powie mi pewnie ze nie zamierzaja sie do tego dokladac.

Gość Magda74362
no skoro Twoje rodzeństwo ma dobry kontakt z Twoimi rodzicami to mają zasrany obowiązek płaić za ten dom opieki albo wziąć ich do siebie:) Dom opieki moze wezwac komorników na twoje rodzeństwo jak nie uregulują opłat

Gość masz syna psychola

Gość Magda74362
kochaj Twoje dziecko, ono jest najważniejsze. Twój syn kocha Ciebie bezwarunkowo a Twoi rodzice nie, bo kiedyś cię wyrzucili z domu. Dobrze wiesz że nie popełnisz błędów swoich rodziców... Nie pozwól żeby niczemu winny Twój syn cierpiał bo on zasłużył na lepsze życie...

Gość Magda74362
jak można znienawidziec własnego wnuczka od urodzenia??? wyzywanie takiego dziecka od bękartów i darmozjadów, obwinianie go o całą sytuację jest pozbawione logiki

autorko. Pracowalam w domu opieki....otoz rodzenstwo nie moze sobie powiedziec, ze nie ebdzie placilo bo jezeli Twoich rodzicow nie stac aby to samodzielnie oplacic to rodzenstwo jest zobowiazane do placenia...jezeli sie nie zgodza to sadownie mozesz o to wystapic i na 100% wygrasz...mozna takze ubiegac sie o dofinansowanie z pcpr, zapytaj o to w gminie, rob wszystko aby "pozbyc" sie rodzicow z Twojego domu, a przynajmniej ojca bo jak widzisz Twoje rodzenstwo bylo lepiej traktowane a i tak maja ich gdzies, a Ty bylas niedorbze traktowana a teraz jest Twoj syn...przeciez to nienormalne. rob wszytsko aby Twoj syn mial spokoj bo inaczej niedlugo wyfrunie z domu i go wiecej nie zoabczysz i jeszcze moze wstapic na jakas zla droge. Walcz o szczescie Twoje i syna!

Gość omia
Dzisiaj poinformuje brata i siostre zeby zabrali rodzicow do siebie! Obawiam sie tylko tego ze bada robili problemy!

Gość omia
Rodzice od zawsze tacy byli! Bylam zdziwiona gdy poprosili mnie o pomoc,ale zgodzilam sie. Liczylam na to ze oni sie zmienili, i wszystko zrozumieli! Czy ja rowniez bylabym obciazona kosztami za dom opieki? czy tylko rodzenstwo?

niech sobie robia, to rowniez ich rodzice...poinformuj ze tak dluzej byc nie moze i jezeli cih nie zabiora to niech sie skladaja na dom opieki i tyle!

Ty tez bys byla obciazona. Dowiedz sie ile kosztuje pobyt w domach opieki w Twoim wojewodztwie... O ile dobrze pamietam rodzice beda musili ze swoich rent lub emerytur oddac 75 % lub 85% reszte bedziecie doplacali wy w rownym stoponiu lub zaleznie od dochodow. Ale tak jak mowilam mozna popytac w gminie o dofinansowanie z powiatowego centrum pomoicy rodzinie

Gość ty rowneiz bo w koncu
jestes tak samo jak i twoje rodzenstwo ich dzieckiem