Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omia

Mój syn pobił mojego ojca!!!!

Polecane posty

Gość omia
Syn dzisiaj powiedział mi że nie wróci do domu! Sam powiedział mi że pójdzie mieszkać do hotelu robotniczego czy gdziekolwiek indziej! Mój ojciec kilka razy podniósł na mojego syna rękę w dzieciństwie! Od początku gdy się do mnie wprowadzili to poniżali mojego syna! Ja przyjełam ich tylko dlatego bo moje rodzeństwo które odziedziczyło po połowie domu nie chciało się nimi zająć. Rodzice wyzywali mojego syna od 6 roku życia, gdy go tylko poznali, twierdząc że zmarnował mi życie. Postanowiłam dać synowi czas!

Gość no i dobrze bo twoj syn ma
przynajmniej honor w przeciwieństwie do twoich rodzicow,spia w twoim domu,pewnie jedza za twoje pieniadze a poniżają wnuka za to że kiedyś popełniłaś błąd.Jak bym była na twoim ojcu to bym jeszcze ojczulkowi poprawiła a może ty też myślisz że syn zmarnował ci życie? PAMIETAJ NAJPIERW DZIECKO A POTEM RODZICE!!! jednak już dokonałaś wyboru.

Gość chyba na to nie pozwolisz
19:01 [zgłoś do usunięcia] omia Syn dzisiaj powiedział mi że nie wróci do domu! Sam powiedział mi że pójdzie mieszkać do hotelu robotniczego czy gdziekolwiek indziej! BY TWÓJ SYN TAK SIĘ PONIŻAŁ? I TAK JEST BARDZO DOBRY SKORO TO ZAPROPONOWAŁ:(

Gość i widzisz straciłaś dziecko
bo pewnie nigdy się do Ciebie nie odezwie! Wolałaś rodziców od niego:(

Gość qqqqq qqq qqq
:O kiedy potrzebowałaś pomocy-rodzice wyrzucili cię z domu kiedy oni potrzebowali- ty przyjęlaś ich do domu w tym domu-twoim domu, oni zniszczyli psychicznie twoje dziecko a ty im na to pozwoliłaś

Gość i znowu to samo ja nie mogę
pozwoliłaś krzywdzić dziecko - dziecko się zemści. Dzieci nie są od tego żeby się mścić, tak bywało w mitologii greckiej, gdzie wnuk mordował wnuka mordercy swojego ojca i bogowie go za to chwalili. A w dominującej obecnie religii chrześcijańskiej też zdaje się jest mowa o Sądzie Ostatecznym - a więc karze po śmierci. Skąd u Was to magiczne, zabobonne myślenie że Bóg pokara kogoś rękami syna czy wnuka? To tak nie działa - ręce też nie usychają od kradzieży. Takie sprawy załatwia się realnie - w sądzie np. bo na jakąś sprawiedliwość Opatrzności nie ma co liczyć. A ta rodzina, jeśli istnieje, jest skrajnie dysfunkcyjna i powinni się wszyscy udać do jakiejś poradni (najlepiej prawnej).

Gość omia
Ja staralam sie zalagodzic cala sytucje! Chcialam sie tylko z rodzicami pogodzic! bronilam syna przed nimi, zaluje teraz ze wczesnie nie rozwiazalam tego konfliktu. Teraz dzieci mojego rodzenstwa przyjda do mojego domu zlozyc dziadkom zyczenia a moj syn powiedzial ze wiec w moim domu jego noga nie postanie. Myslicie ze mnie nie jest przykro? Ja sie opiekuje rodzicami, ktorzy nie sa nawet u mnie zameldowani! sa zameldowani w domu ktory oddali mojemu rodzenstwu! Tylko ze ani moje rodzenstwo ani ich dzieci nie chca tracic czasu aby zajmowac sie dwojka starszych ludzi. Wiec wszystko spadlo na mnie!

Gość qqqqq qqq qqq
zdaje sie ze robisz w tej rodzinie za frajera- to taka osoba którą rodzina traktuje najgorzej, ale wymaga za to najwięcej:O ciebie potraktowali jak psa, wyrzucili z domu, ale to ty się masz nimi opiekowac kiedy oni chcą:O

Gość taka_jedna_jedyna
stwierdzam, że to prowokacja... nikt nie może być tak tępy i udawać, że nie rozumie, gdy jasno piszę się, by oddała rodziców tak gdzie ich dom... w końcu tam są zameldowani...

Gość qqqqq qqq qqq
może byc prowokacja, może nie być, takie rodziny się niestety zdarzają:O autorko-masz cwane rodzeństwo:D dostali dom, pozbyli się rodziców- kłopotu i balastu- i tylko ty taka głupia że ich przyjęłaś po tym co ci zrobili:D

Gość do qqq
Rodzice wstydzili się córki z brzuchem! Ich zachowanie było uzasadnione.. autorko powinnaś myśleć komu dałaś dupy.. teraz autorka widzi jak wychowała synalka, jej syn powinen wynagrodzić dziadkom całe zło jakiego doznali od jego matki.

Gość qqqqq qqq qqq
eeee, prowokujesz,prawda?:O bo jeśli nie to mi cię żal

Gość i najlepszy dowód że syn jest
lepszy od jej ojca bo sam sobie biedny chłopak poszedł z własnego domu i zostawił cie tam z obcymi ludźmi!

Gość każdy ma prawo do obrony a
dziadek nie jest zameldowany w tym domu!,Więc syn może na policji powiedzieć że działał w obronie własnej:D

Gość mam nadzieje że to prowokacja
INACZEJ CIEBIE Z TWOIMI RODZICAMI,SYNEM,I RESZTE RODZINY WYSŁAŁABYM DO PSYCHIATRYKA:o

Gość zniesmaczona...
autorko twoi rodzice przez lata poniewierali twoim dzieckiem,wyzywali go,a ty ich przyjełaś jak ta głupia krowa. Nie pozwól na to aby syn się wyprowadził.. lepiej zgłoś to do odpowiednich instytucji że twoi rodzice nie mieszkają tam gdzie powinni-czyli tam gdzie są zameldowani. Dokop rodzeństwu:D:D a synowi powiedz by wrócił:(

Jak mozesz w ogole zastanawiac sie nad oddaniem rodzicow ;-/ chore to jest. Jak najbardziej naleza ci sie slowa krytyki ;/ ktos wychowuje cie przez cale zycie a na starosc dostaje zaplate w postaci pobicia przez wnuczka i oddania do domu starcow. Jak mozesz bronic syna cokolwiek by nie powiedzieli niemial prawa podniesc reki. Porozmawiaj z synem ze nie moze tak sie zachowywac mogl nawet zabic twojego ojca ludzie starsi nie maja takiego zdrowia jak on nie zdaje sobie z tego sprawy? a z rodzicami pogadaj zeby nie prowokowali go i zeby przynajmniej nie ublizali. Mysle ze to powazniejszy konfilkt wiec warto jakos go rozwiazac jak nie umiecie sami to zgloscie sie do jakiejs poradni czy psychologa. Powodzenia

Gość do tej powyżej
popieram:)

Jak mozesz w ogole zastanawiac sie nad oddaniem rodzicow ;-/ chore to jest. Jak najbardziej naleza ci sie slowa krytyki ;/ ktos wychowuje cie przez cale zycie a na starosc dostaje zaplate w postaci pobicia przez wnuczka i oddania do domu starcow. Jak mozesz bronic syna cokolwiek by nie powiedzieli niemial prawa podniesc reki. Porozmawiaj z synem ze nie moze tak sie zachowywac mogl nawet zabic twojego ojca ludzie starsi nie maja takiego zdrowia jak on nie zdaje sobie z tego sprawy? a z rodzicami pogadaj zeby nie prowokowali go i zeby przynajmniej nie ublizali. Mysle ze to powazniejszy konfilkt wiec warto jakos go rozwiazac jak nie umiecie sami to zgloscie sie do jakiejs poradni czy psychologa. Powodzenia

Gość do tej powyżej
Oni ją wyrzucili z domu! Jej rodzeństwo dostało dom w którym jej rodzice są zameldowani!

Gość nie-lesba
tu sie roi od czlekopodobnych malp- ci idioci ktorzy bronia tych przemocowcow tzw dziadkow oni nie zasluguja na wdziecznosc tylko sprawiedliwosc (kare)

Gość czarna pożeczka jakby ją rodzi
ce wyrzucili z domu np. by wybaczyła gdyby dziadkowie powiedzieli jej że matka powinna ją usunac bo jest bekartem też by wybaczyła..

Gość pożeczka a wiesz że te skurwys
yny namawiały ją by zabiła swojego syna jeszcze przed urodzeniem!

Gość nie-lesba
porzeczjka jest taka sama jak rodzice autorki bezwstydba i bezczelna

Gość właśnie...
dziecko jest ważniejsze od rodziców... a wnuk jakby zabił dziadka to by nie zrobił nic złego, przecież dziadkowie namawiali matke by zabiła jego! porzeczko lepiej postaw się na miejscu tego chłopca?

Gość a ja uważam że rodzice to
najważniejsze osoby w naszym życiu a dzieci są na drugim miejscu po rodzicach:)

Gość czyli autorka powinna szanowac
rodzicow nawet wtedy gdyby ja molestowali czy bili,autorka sama napisala z jej ojciec podniosl kilkakrotnie reke na jej dziecko:O

Gość przed urodzeniem to plod
a nie dziecko, zlepek komorek, maly glutek... Rozni se aborcja od ukatrupienia czlowieka :classic_cool:

Gość czwarte przykazanie
powinno sie przestrzegać.

Gość do czarnej pozeczki
i innych jej podobnych. Wymadrzacie sie bo nie znacie sprawy. Latwo komus mowic, ze rodzic to najwazniejsza osoba, ze to syn jest winny. Powiem jedno "buhaha"!!! Czarna pozezko czy gdyby Twoi rodzice wyzywali cie bo spotykasz sie z nieodpowiednim czlowiekiem, kazali i usunac ciaze, wyzrzucili Cie z domu, a mimo wszystko Ty dobroduszna ich przygarnelas, a oni w ramach wdziecznosci wyzywali Twoje dziecko od bekartow, bili je ( bo o ile pamietam autorka pisala ze dziadek podnosil reke na wnuka , no chyba ze sie myle ) mowili ze ejst darmozjadem i tak dzien w dzien, a Twoj syn staral sie ich unikac, byc mily a mimo wszystko dzien w dzien, noc w noc przez 17 lat Twoj syn by slyszal obelgi, przeklenstwa itp pod swoim adresem i w koncu wykonczony psychicznie podniowl by reke na dziadka to Ty bys sie pozbyla syna, a swojego niedobrego tatusia poglaskala po glowce tak? Bardzo madre....kop w dupe przez cale zycie wlasne dziecko...szkoda ze Ty nie bylas cale zycie w dupe kopana, wredy bys mowila inaczej i wy wszyscy jej podobni. Gratuluje psudorozumu i sposobu wychowywania dzieci czyli "dziecko ja i moi rodzice moze Cie bic, gardzic toba, wyzywac, a Ty masz sie usmiechac i byc grzeczny" - szczerze gratuluje.