Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosie boje1

POMOCY czy mogą mi coś zrobić??

Polecane posty

Gość bardzosie boje1
duzy lol - ja w tej szkole jestem pierwszy semestr :( W mojej poprzedniej szkole tez caly czas jakies akcje odchodzily, nie wiedzialam ze tutaj jest tak jak jest :O

Gość bardzosie boje1
pozwalam :) Mam nadzieje ze jednak masz normalniejsza grupe :O

Gość Niezlomny ON
Ja juz mam Twoj IP z ktorego piszesz, latwo cie teraz namierzyc. jesli pojda na policje to nie beda z tym miec najmniejszego problemu a co za tym idzie - dowiedza sie ze to ty..

Gość hdariaaa733
u nas nigdy takich akcji nie bylo, moze to i smieszne ale pewnie bym sie strasznie wkurwila na ciebie i w tej sesji na notatki nie mozesz liczyc, pozniej zapomna

Gość infoprmatyk 345
ja juz mam twoj Ip i nazwe i adres uczelni, dalem im linka na ten temat

Gość duży_lol
no to skoro pierwszy semestr to nie znasz jeszcze tak naprawdę tych ludzi, trochę wyskoczyłaś przed orkiestrę. Następnym razem nie postępuj z ludźmi, jeśli nie wiesz w jaki sposób możesz to robić.. daj spokój, sprawa rozejdzie sie po kościach. btw, ja bym nie wytrzymała z takimi sztywniakami

Gość aviva32
infoprmatyk 345 nie rozsmieszaj mnie :D :D nawet jak masz jej IP to Ci to gówno da bo : 1) nie wiesz na jaka uczelnie chodzi 2) to ze maja linka to nic nie zmienia, dziewczyna przeciez nie podala tu swojego imienia i nazwiska, bo tak samo moga sciagnac IP z maila POMYŚL troche zanim bedziesz chcial kogos nastraszyc bo tylko jestes smieszny :D

Gość bardzosie boje1
duzy - no teraz to wiem :O

Gość Chcę być anonimowy.
Na mojej uczelni ktoś zrobił taki kawał - ludzie są wściekli - a to oznacza, że autorką tego kawału jesteś ty i już za pośrednictwem zaprzyjaźnionego informatyka udało mi się uzyskać twój adres IP. Wysłałem do uczelni twój namiar i mam nadzieję, że spotka cię zasłużona kara, bo to wcale nie było śmieszne. :|

Gość krolowa Narnii
ta zaraz wszyscy beda znali IP autorki, jej imie, nazwisko i rozmiar buta. Nie przejmuj sie laska

Gość aviva32
chce być anonimowy.. następny.. hahaha :D dziewczyno wez sie nie przejmuj :) zwlaszcza tym co pisza tutaj niektorzy :D

Gość nawet jesli uczelnia by
zareagowała na to to już widzę jak idą do całej grupy i wszystkim to mówią :O Sprawę by załatwili sam na sam z autorką, sądzę że wykladowca-autorka. Także itak się grupa nie dowie :O

Gość uczelnia dbając o dobre
imie swoje i wykładowców złoży sprawę na policji, bo nie mogą tego tak zostawić. A dla policji to minuta osiem dojśc z jakiego ip był rozsyłany email. Nie licz, że przejdzie bez bólu.

taaaa, hahahaha, na policji by wysmiali taka sprawe. "Bo przepraszamy bo jakaś dziewucha sobie z nas jaja robi i pisze fałszywe wyniki", odrazu dostanie dożywocie :D:D:D

szczególnie, że gdyby to tak zostawili to "żarty" mogą się powtarzać, więc na pewno się za to wezmą.

Zawiadomienie na policję złożone byc musi. To z karą nie ma nic wspólnego bo nie policja się tym zajmuje. Natomiast sprawę wyjaśnić muszą.

taak, a kto tu poniosl jakas strate morlana?? Taaa, niedługo za ściąganie zaczną sprawy na policji zakładac, bo może sie powtarzac HAHAHA

Oczywistą sprawą jest, że sprawa będzie musiała być wyajśniona. Nie mogą władze uczelni tego tak zostawić. To jest podszywanie się pod wykładowcę. Czy złożą doniesienie na policję, czy nie to już inna sprawa, ale na pewno jakieś środki podejmą. Nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej.

Gość bardzosie boje1
uff, przeslal wyniki. Duzo osob zaliczylo, mam nadzieje ze im troche emocje opadna :)