Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betanna

Średnia ocen 4.66 z historii.

Polecane posty

Gość nauczycielko
*Pewnie jestes biednym uczniem, niesprawiedliwie ocenionym i teraz musisz sobie ulzyc??* :D dawno się tak nie uśmiałem , już od lat nie chodzę do szkoły . Moi nauczyciele byli spoko ,z niektórymi się nawet przyjaźnie .

Gość 2f54
14:55 [zgłoś do usunięcia] nauczycielka 1111 A może wystarczyło by poświęcić trochę czasu na przygotowanie i przy okazji omawiania tematu Powstania Warszawskiego zamiast opowiadać tylko o suchych faktach, liczbach i skutkach opowiedzieć też o jakimś ciekawym epizodzie z walk powstańczych o którym nie można przeczytać w szkolnym podręczniku (a takich zapewne nie brakowało)? Dlaczego kurwa przy okazji organizowani durnych wycieczek zwanych dumnie rajdami które zazwyczaj kończą się tym ze połowa uczniów jest w stanie nietrzeźwości, dlaczego więc przy okazji takich rajdów nauczyciel historii nie wyjdzie z inicjatywą żeby coś pokazać na takim rajdzie? Edukacje pobierałem w Kieleckiem, a tam np nie brakuje miejsc naznaczonych walkami partyzanckimi. I co kurwa? Czemu kurwa żaden nauczyciel historii nie wyszedł z inicjatywą i na takim rajdzie nie zajął tych jebanych 30 minut żeby opowiedzieć zainteresowanym (a tych by zapewne było wielu) coś o Hubalu, czy Ponurym w miejscach które są związane z tymi postaciami, (a bardzo często nasze szkolne rajdy odbywały się do takich miejsc)? Czemu kurwa?! Bo żadnemu się dupy ruszyć i przewietrzyć nie chciało! Czemu kurwa jak byliśmy z klasą w miejscowości Michniów nie ruszył z nami dupy nauczyciel historii i czegoś tam nie opowiedział? Rajd polegała na tym że postaliśmy, popatrzyliśmy na krzyże razem z wychowawcą i poszliśmy na ognisko, a ile było by ciekawiej jak nauczyciel historii ruszył by dupsko i poświęcił te 30 minut żeby coś opowiedzieć? Czemu kurwa przy okazji tematu II wś nauczyciel historii nie wyjdzie z inicjatywą i nie zorganizuje wyjścia do jakiegoś lokalnego muzeum albo chociaż do jakiegoś jebanego T-34 na cokole przy drodze żeby uczniowie mogli dotknąć tamten sprzęt, zobaczyć czym wtedy walczyli ich dziadkowie? Czemu kurwa?! Bo mu się dupy ruszyć nie chce! A uczniowie zamiast czegoś się nauczyć na takiej luźnej lekcji w terenie to załatwiają sobie klasowe wyjścia do kina na jakieś tandetne filmy.

Gość nauczycielka 1111
Ach wiesz co, mysl co chcesz. Mam to w nosie. Nie mam ochoty klocic sie z kims, kto nie ma pojecia o zawodzie i raczy madrosciami rodem z budki z piwem. Ciao, milego dalszego wyzywania sie na nauczycielach-przeciez wasnie za to nam placa:)

Gość nauczycielka 1111
bo ty wiesz, co uczniow interesuje....ide stad. Masz zal, trudno, ja moge z tym zyc. jak juz mowilam, jakimze to autorytetem jestes, jakie masz pojecie o metodyce i dydaktyce?? Marne jak widac. Zegnam.

Gość nauczycielko
To się właśnie nazywa cierpliwosc nauczycielska !

Gość allleeeeooooo
do margarrrrrita--------ty nie czytasz ze zrozumieniem i widać mało wiesz o ocenianiu .Tak się składa ,że sprawdziany są najważniejsze a z tego są oceny 5 i 6 .A zarzut ,że nie uczy się dziecko na bieżąco bo ma 4+ to wyraz twego tempotyzmu wtórnego ,tak się składa ,że na 4 + to czasami wystarczy małe potknięcie i już .Poza tym jeśli dobrze doczytałam chodzi o możliwość obiecanego przez nauczycielkę dopytania na 5 i nie wywiązania się z tego.

Gość lioperwa mala
Niektórzy tu widzę się wypowiadają ,a guzik doczytali .Polaczek zawsze chce tylko drugiemu polaczkowi dowalić z zazdrości .Pewno wasze dzieci to nawet o czwórce nie marzą.

Gość lioperwa mala
2f54-------- jaki ty jesteś porąbany ,w klasie ci się nie chce siedzieć biedaku ,oj oj oj może ty masz ADHD ,tacy co to chcą urozmaicania lekcji zazwyczaj są leniami śmierdzącymi co im się nic robić nie chce.Robią wszystko ,aby nic nie robić ,bo się głąbom z książką usiąść nie chce.

Gość lilka nom
cytuję niejakiego2F54 ----------Czemu k**wa przy okazji tematu II wś nauczyciel historii nie wyjdzie z inicjatywą i nie zorganizuje wyjścia do jakiegoś lokalnego muzeum albo chociaż do jakiegoś j**anego T-34 na cokole przy drodze żeby uczniowie mogli dotknąć tamten sprzęt, zobaczyć czym wtedy walczyli ich dziadkowie? Czemu k**wa?! Bo mu się d**y ruszyć nie chce! A uczniowie zamiast czegoś się nauczyć na takiej luźnej lekcji w terenie to załatwiają sobie klasowe wyjścia do kina na jakieś tandetne filmy.-----------chłopku prześmieszny ,bo żeby wyjść gdzieś trzeba kasy ,a np. u nas co drugi mówi ,że nie ma .

Gość allleeeeooooo
przy drodze T-35 ? to skądżeś ty jest niedouku?

Gość mrs.cohen
kurde ale macie problemy, niektórzy nie zdają i co? a jak tak jej zależy na tej 5 to niech w następnym semestrze się poprawi i dostaje same piątki tak żeby babka nie miała możliwości postawienia jej 4

Gość kikitka druga
ci co nie zdają są tępakami co to się nie wysilają więc dobrze im tak

Gość Nefri79
kamelasz może to wina rodziców, ale cóz tak bywa. jdnak jak dziecko już takie jest to poprostu nie widzę pododu by mu nie pomagać, są też dzieci dobre prawie ze wszystkiego i ambitne:)

Gość miła jak zawsze
nie nie chamstwo bo jak ma ostrego nauczyciela i dostawała 4 ze sprawdzianów to już od nauczyciela zależy.A tak poza tym zaokrągla się od 4,8:)

Gość goha2010
no! To fakt. Interesujace zadania domowe, za? Czy docenic ?

Gość egon p
miła jak zawsze nie doczytała

Gość goha2010
Do egona. Jestes nauczycielem?

Gość egon p
byłem ale to mnie przerosło .........dzisiejsza młodzież ,jestem teraz kuratorem