Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o.n.

Masturbuję się już ok 10 lat

Polecane posty

Masturbacja jest uzależniająca ja już tak mam od 7 klasy podstawówki czyli ok. 10 lat;] Masturbacja jest o tyle dobra bo jest dobrym sposobem na stres. P.S. żadna z tych dziewczyn o tym nie wiedziała i się nie dowiem nawet obecna z którą jestem. Może jak kiedyś zamieszkam z nią to nie będę potrzebował tego typu rozrywki. Co o tym sądzicie?

w sumie to nie umiem już chyba tego skończyć:p Nie jest to masturbacja kilka razy dziennie ale tak średnio raz na 2 dni:]

Gość przykra
lol :D

Gość przykra
może zakończyć związek :D ?

Heh też nie ma powodów dlatego ze mam bardzo udane życie związkowe uczuciowe i łóżkowe:p Nie mieszkam razem z partnerką ale na wakacje jak jeździmy i mieszkamy razem to nie mam takich potrzeb. Ona mnie kręci max. Jestem chyba bardzo rządny orgazmu:p

masturbacja jest formą zastępczą stosunku Jak go ci brakuje to nie możesz się tym martwić że się masturbujesz bo popadniesz w nerwicę seksualną to będzie problemem

To chyba normalne że się masturbujesz. Robią to faceci i kobiety dla odprężenia się i zdjęcia z siebie stresu. Ja zawsze to robię jak w pracy mój główny szef mnie dobitnie wpieni. Nic bardziej nie uspokaja jak masturbacja i dobry orgazm.

Gość nie martw sie kolego
ja mam 42 lata, jestem zonaty od 15lat i wale konia codziennie a czasami nawet kilka razy dziennie. I zyje, nie osleplem ani nie mam problemow ze wspolzyciem (nie moja wina ,ze zona moze tylko 1 raz na miesiac, bo stara jest juz, tzn. 38lat)

Gość goha2010
... jak wam z tym dobrze?!

Gość goha2010
...tyle, że rokowania nie sa optymistyczne. Poczytaj na ten temat

Gość goha2010
jesteś kolego 15 lat po ślubie... to zapewne wiesz dlaczego 38 letnia żona czuje sie staro?

Mądrę przysłowie mówi że co za wiele to niezdrowe. Uważaj bo jeśli tak często to robisz to możesz tak się do tego przyzwyczaić że będziesz potem z zona miał kłopot.

Gość nie martw sie kolego
Z seksem jest jak z grą w brydża, jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć dobrą rekę ! (Woody Allen)

Gość ożywiacz starych topików
ja dopiero zacząłem sie masturbować, ale 10 lat to bym nie dał jednak rady Teraz pare pytań a) czy już masz sztuczną skórę na penisie bo nie wierze żeby po 10 latach masturbowania bez przerwy jeszcze się nie zdarła? b) jak śpisz to masturbujesz się przez sen czy nie spisz od 10 lat? c) czy jeszcze masz wytrysk? d) czy wyszedłeś na dwór w ciągu tych 10 lat? e) jak duże sa żyły na twoim penisie, bo myślę że jak powrozy? f) czy od ciągłego sapania nie obserwujesz u siebie zmian w układzie oddechowym? g) jak duże masz mięśnie ręki?

Gość jobiszon
gratuluję ręki

Gość walczacy
Ja tez masturbuje sie juz od 10 lat i zaluje ze wogule zaczolem.Jestem od tego uzalezniony chce sie bardzo z tego bagna wygrzebac i nikt mi nie wmowi ze masturbacja jest dobra.Onanizm zniszczyl mi zycie,zrył psyche ale nie podaje sie codzien walcze z tym gownem.

A ja się masturbuję od 9 lat. Nic nie zwykłego, tyle tylko że teraz mam 18 :D