Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atom444

wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość atom444
Szkoda, że nikt nie przeczytał o relacjach między mną a XXX... Uczepiliście się tylko jednej kwestii. Zero obiektywności. Gdyby ona była normalna to zachowywałaby się na poziomie na pewno spotykałbym się z małą. Potrafi tylko wyklinać w SMS, zastraszać i rozsiewać plotki. Gdyby była normalna może nawet bym z nią został i wychowywał córkę. nie mógłbym jednak żyć z kobieta która myśli tylko o seksie, która nie pracuje, nie ma jakichkolwiek wartości moralnych, która zachlewa się wódką, jest wulgarna i zakłamana. Gdyby od narodzin dziecka była normalna, porozmawiałaby, a nie od razu toczyła jakieś wojny, intrygi...na pewno byłoby inaczej.

Gość autor ma 44 lata albo wiecej

Gość coscipowiempajacu
jednym slowem zasluzyles sobie na to : skoro z byle kim chodzisz do lozka to masz ,zawsze ale to zawsze trzeba brac pod uwage ciaze skoro sie zkims bzykasz ,i nie zwalaj wine na nia jesli jest taka jak mowisz to co z tego??co jest winne dziecko sam pisales ze jak bedzie do niej podbna to bedziesz ja nienawidzil -czlowieku jestes ienormalny i tego sie nie wyprzesz jestescie siebie warci i przestan pierdolic ze nie spotykasz sie z mala bo ex ci ubliza przez smsy bo jstes kurwa smieszny i zalosny!!!!! ja na jej miejscu zrobilabym wszystko zeby cie wykonczyc psychicznie bo zasluzyles na to

Gość atom444
Studiujesz pedagogikę, ale pedagogiem będziesz kiepskim.Myślałem , że pedagog powinien być obiektywny, wyrozumiały, otwarty na każde problemy. Ty niestety nie jesteś. widzisz tylko to, co chcesz widzieć i wyciągasz z góry pochopne wnioski. Nie czytasz moich wypowiedzi uważnie, może nawet nie wszystkie przeczytałaś. Nieważne- nie oczekuje tu współczucia ani nie chce się użalać nad sobą. Po raz kolejny twierdzę, że nie będę złym ojcem dla mojego nienarodzonego dziecka. Jestem szczęśliwy z narzeczoną i uważam ze mam do tego prawo. Gdyby XXX dała mi od początku możliwość z widzeniem się małej, nie snując przy tym intryg, plotek i innych tym podobnych byłoby inaczej. Nawet nie chciała podać mnie o ojcostwo- nie zależało jej. wpisała ojca nieznanego. Co do płacenia alimentów- płacę tyle ile jestem w stanie. Sąd pewnie więcej by mi nie zasądził, ponieważ zarabiam najniższą krajowa.

Gość vviipp
i co z tym zrobisz ,zrob badania dna i [po krzyku

Gość atom444
akurat twoich komentarzy nie biorę pod uwagę- marny pedagogu ( niedoszły).

Gość zwyczajnaniezwyczajna
najbardziej rozwala mnie to ze on za każdym razem pisze ze ona go wrobiła... Wiesz co mam radę do Ciebie pokaż ten temacik swojej obecnej dziewczynie...może przejrzy na oczy... Nie pokażesz co???? Dlaczego...? Tutaj jest tylko prawda o Tobie...skoro tego nie widzi to może niech chociaż przeczyta.

Gość coscipowiempajacu
atom444 taki śmieć jak ty nie będzie mnie oceniał kończe juz moja wypowiedz bo szkoda mi czasu na takie gówno jak ty ktore szuka argumentow zeby usprawiedliwic i uspokoic swoje sumienie ,pamiętaj jesteś żalosny i zycze ci wszystkiego najgorszego bo na to zaslugujesz.

Gość Ewellinka
widać autorze, że myślisz tylko o sobie:O

Gość atom444
i skoro jesteś studentką, powinnaś już umieć czytać ze zrozumieniem. nie napisałem, że będę czuł nienawiść do małej- nawet mi to przez myśl nie przeszło. Nienawidzę jej matki za to co mi zrobiła i za to kim teraz jest.

i skończcie z tym DNA!!!!! Przecież on wie ze to jego dziecko. PS.jakbym była na jej miejscu też bym cie przeklinała nie tylko przez smsy...pajacu.

Gość coscipowiempajacu
atom444 cieciu ktory zarabiasz najnizsza krajowa stul pysk;) bo mi di piet nie dorastasz zwlaszcza tokiem rozumowania i inteligencja .

Gość atom444
A o kim myślała XXX kiedy kłamała, że bierze zastrzyki? O mnie? o dziecku? to ona skrzywdziła mnie i dziecko! Ja nie potrafiłem się odnaleźć w sytuacji, a ona mi tego wcale nie ułatwiała.

Gość coscipowiempajacu
zwyczajnaniezwyczajna masz racje pajac powinien dostac za swoje ,jak sie ruchac chcialo to niech sie teraz chce wychowywac ,ale przestancie!!!!!!!!!! przeciez on placi 300zl!!!!!!!!!!:) hahahah nie no koles poprostu rozwalasz mnie:Dhahahaha i ten frajer ma 44 lata???????????maj gaszz

Gość atom444
opuśćcie ten post, bo widzę, że macie czarno przed oczami- może życie nauczy was innych odcieni. Nie zawsze tylko jedna strona jest poszkodowana.

Gość coscipowiempajacu
atom444 niewazne czy klamala do sadu ja podaj ze cie wrobila przeciez a moze brala zastrzyki?i nie zadzialaly ie osob wpada po tabletkach ... hahahah kobieta wrobila go wdziecko no nie bo padne:D moj maz jak przeczytal ten topikstwierdzil ze jestes koles nienormalny i smieszny

Gość Ewellinka
E G O I S T A!!!!! Jeszcze tego nie widzisz? Myślisz o sobie, użalasz się nad sobą i wcale nie chcesz kontaktu z dzieckiem tylko starasz się usunąć ze swej drogi przeszkodę w drodze do sielanki z narzeczoną i kolejnym tym razem oczekiwanym dzidziusiem

Gość vviipp
zwyczajna ,tylko nie krzycz ,czytam od 6 strony:)

Gość coscipowiempajacu
atom444 idz spac bo kurwa sluchac sie ciebie nie da smiecu

Atom444...wytlumacz mi, czemu w ogole reaguje na niektore komentarze. Wiekszosc ludzi na tym forum to wielcy studenci, ktorzy mysla, ze wszystko wiedza o zyciu.GOWNO PRAWDA!!!! Wiekszosc z osob tutaj sie wypowiadajacych nie wie jak zycie moze dokopac do dupy...a Ty jestes idealnym przykladem tego, ze zycie to nie pixi i dixi. Naprawde czytajac niektore wypowiedzi az wlos mi sie jezy na glowie jak ludzie moga miec tak okrojone horyzonty...

oj durny jestes. Zapewne dziewczyna nie przypuszczała ze bedzie w ciąży i sama była zdziwiona...bo przecież takiego debila od razu można poznać i raczej by dziecka z Tobą nie chciała...I daruj już sobie ten twój "czysty sex" bo tak jak juz pisałam,tu sprawdzi sie tylko laleczka choć i tak jej szkoda dla Ciebie.

Gość Ewellinka
cukierku też nie jesteś obiektywna chwilami, ja akurat autora wyczułam na kilometr i jego intencje a na ten temat mogłabym duuużo napisać, ale nie chcę

spoko nic nie krzycze.... wkurzają mnie takie debile... też takiego miałam...no przepraszam prawie takiego

Gość atom444
Nie znacie mnie ani sytuacji, a wiecie o mnie wszystko! he he nawet ile mam lat- szkoda tylko, że we wszystkim się mylicie :-) nie uważam się za egoistę, ci którzy mnie znają wiedza jaki jestem. Nie zależy mi na waszych opiniach. Widzę tylko po was, jakie to społeczeństwo jest konserwatywne, nie nauczone wyrozumiałości, możliwości pomocy w rozwiązaniu problemów. Nietolerancyjne...Zycie nie raz da wam po dupie jak mi, ja wam jednak źle nie życzę- cokolwiek myślicie o mnie. Znam siebie i wiem, że będę dobrym ojcem dla dziecka i mężem dla żony. Każdy czasem błądzi, a życie nauczyło mnie, by nie ufac ludziom.

Gość Ewellinka
dlatego powtarzam, w razie gdyby mój post został przeoczony: E G O I S T A!!!!! Jeszcze tego nie widzisz? Myślisz o sobie, użalasz się nad sobą i wcale nie chcesz kontaktu z dzieckiem, tylko starasz się usunąć ze swej drogi przeszkodę w drodze do sielanki z narzeczoną i kolejnym, tym razem oczekiwanym dzidziusiem:O

Gość vviipp
a nie wiem moze 1 strone przeczytam

Gość Ewellinka
ja tobie też źle nie życzę, ale odpowiedz szczerze jaki na dzień dzisiejszy masz stosunek do swojego pierwszego dziecka? i czy nie mam racji twierdząc, że jest tylko przeszkodą w tworzeniu obecnego związku? Żałujesz i wolałbyś by się nigdy nie narodziło

"nie znacie mnie ani sytuacji" Już przez sam temat Cie poznałam...jesteś frajerem tak jak wiele innych których dziewczyny wrobiły w dziecko ;)

Gość atom444
Pani pedagog- poczytaj sobie też o ( niezawodnych) zastrzykach antykoncepcyjnych, a później się wypowiadaj na ich temat. i odwal się już od tych alimentów i mojej płacy. płacę ile mogę, dlatego że chcę. Nie jestem egoistą ani złym człowiekiem, zbładziłem, uwierzyłem i zagubiłem się. szukam jakiegoś rozwiązania. Chciałbym i wiem ze moja narzeczona tez- poznac to dziecko... Na razie jednak relacje miedzy mna a XXX są bardzo napięte.