Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuka1981

ból jajnika

Polecane posty

Gość yuka1981

Mam pytanie do kobitek, które coś podobnego odczuwały: Staramy się z narzeczonym o dzidzię. Termin @ miałam na wczoraj (cykle regularne 28 dni). Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny, ale nie daje mi spokoju pobolewanie prawego jajnika, które zaczęło się jakieś trzy dni temu. Nie jest to ostry ból, ale dziwny, jakby jajnik mi "pulsował", szczególnie daje znać wieczorem. Ogólnie to nie mam żadnych objawów przed ciążowych, chyba poza ogólnym rozdrażnieniem. Może któraś z Was odczuwała coś podobnego? I co to było? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

mnie bolały jajniki na samym początku. Test robiłam (głupia jestem) 5 dni przed okresem hehehe - negatywny, 2 dni przed okresem - już 2 krechy

Gość yuka1981
Mnie martwi ten negatywny test. Nie chciałabym aby ten ból był początkiem jakiegoś choróbska:-( Chociaż @ się nie pojawiła.

Gość saleminka8
może owulacja się przesunęła i jest dopeiro teraz??:P bywa i tak ja miałam cykle 34 dniowe a potech ciach 56 dni :P

Gość yuka1981
Tylko, że ja czułam kiedy miałam owulacje, to u mnie jest łatwe do zauważenia.Wtedy też czuje pobolewanie jajników. Moga wystapić dwie owulacje w jednym cyklu??

uuu, proponuję isć do ginekologa i zrobić usg. Mnie jak bolą jajniki to przeważnie torbiele wychodzą. Przy torbielach np. endometrialnych często okres się opóźnia, jest szybciej itp. Zrób jeszcze jeden test, może jutro.

Gość yuka1981
Juz sama nie wiem co myśleć. Dzis od rana mam spokój, nic nie pobolewa. Usg miałam robione we wrześniu i wszystko było jak najbardziej w porządku. Odnoszę tylko wrażenie, że piersi zrobiły się pełniejsze, ale to może byc oznaka, że @ jest juz tuż tuż.