Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama Bartka

mamusie malych dzieci...

Polecane posty

oki- ja tez jak mam okazje to staram sie gdzies wyjsc,ale generalnie nie meczy mnie poki co siedzenie z Bartkiem w domu :) bardzo lubie z nim przebywac :) moj porod tez latwy nie byl- malutki wazyl 4440 jestem osoba chudziutką na dzien dobry lekarze zalozyli ze nie urodze naturalnie ale jednak postanowili sprobowac-itak sie nie udalo :P skonczylo sie cc :) najwazniejsze ze maly zdrowy :)

to ja w sumie urodziłam z zaskoczenia- o 4 nad ranem pojechałam na porodówke, przed 5 miałam małego a tak po 7 łożysko ;)

anitka300-ja mam mlodszego brata o 14 lat! tez jest moim oczkiem w glowie :)) fajnie ze i u ciebie jest pozytywnie :)

Gość ANITKA300
ja mialam cesarki ze wzgledu na waska miednice za pierwszym porodem lepiej to znioslam niz za drugim tzn pierwszym razem nie odczuwalam bolu.jeszcze teraz mialam psikusa ginekolog powiedzial ze byc moze znowu jestem w ciazy okresu nie bylo ale testy negatywne na szczescie to byla pomylka ale nerwowka byla kilka dni

anitka300- tez mialam wlasnie to zwezenie miednicy jak sie potem okazalo...ale mnie wymeczyli... :P ale kiedy zobaczylam swoje dziecko- to nic ze bolalo,.. teraz mam kochanego synka ktory mi wszystko wynagradza!:)

mama Bartka Coz, mnie trudno przychodzi byc mama i caly czas dojrzewam do tej roli... mimo skonczonej 30. Caly czas lubie byc w biegu, pracowac, bez przerwy na wyskokich obrotach a od 4 miesiecy musialam przystopowac i trudno sie do tego przyzwyczaic. Nie jestem chyba typowa matka. Ladne imiona, twojego synka i meza :)

oki- ja jestem dosyc mlodsza ale baardzo szybko czulam ten instynkt macierzynski... tez nieraz popelniam bledy,kocham moje dziecko staram sie byc dobra mama lecz czasem cierpliwosc mi sie konczy i mam dosc... tak jak dzis w nocy kiedy moje dziecko ani myslalo o spaniu:P nie martw sie tym ze trudno byc ci mama -napewno zle nie jest ,a dzieci na szczescie wbrew pozorom baardzo szyyybko rosna ani sie nie obrocisz i szkrabek juz nie bedzie malutki;) hm... imie mojego synka mozesz znac mam w nicku ale skad wiesz jak ma na imie moj maz ze piszesz ze ladnie ?:P

mama Bartka Przepraszam co do imion bo nie mialam napisac do Ciebie a do mama Zenonka, Co nie wkleilo mi sie. Sorki.

Gość ANITKA300
dziewczyny a powiedzcie czy wasze dzieci tez sie tak slinia?moj pcha cale raczki do buzi zauwazylam ze cos sie zaczyna bielic pod dziaselkami czy to mozliwe zeby wyszly 2 zabki naraz?mojemu starszakowi zeby dopiero wychodzily kolo 7mc-a dlatego bardzo sie zdziwilam

a dziękuję :) mąż ma na imię jak ma :) a Zenio jest po ukochanym dziadku :) no i jeszcze to takie dość klasyczne imię -polskie :)

anitka300-moj maly ma 2 miesiace,tez od kilku dni wklada mi ciagle raczki do buzi i sie przy tym slini-w tym wypadku nie sadze aby bylo to zabki,chyba tak mu sie podoba , przemywam mu czesto raczki zeby zarazek nie złapal... pytalam o to moja mame kiedy wychodza zabki - moga od 4 miesiaca juz isc, wiec mysle ze Twoje malenstwo moze juz cos odczuwac i dlatego tak robi :)

ANITKA300 Tak, cos podobnego mozna zaobserwowac u mojej sorki. Do tego doszly tez czestsze pobudki w nocy. Albo zeby albo sie nie najada moim mlekiem. Poaz tym caly czas lubi miec cos w buzi i slini sie bardzo.

trzymajcie się dziewczyny :) do kiedyś -dodam topik do ulubionych i czasem będe tu zaglądać a teraz lecę na moje wieczorne ćwiczenia - mam idelanie 40 minut zanim mały zacznie coś marudzić ;)

mama Zenonka bo wiesz, moja corka ma na imie Stefania i to imie budzi duze kontrowersje.

moj dzis w nocy nie chcial spac ale mleczka tez nie chcial tak chyba sobie chcial pomarudzic bo nim zaczac kwękac to sobie gaworzyl i sie usmiechal :) bo zeby w naszym przypadku to pewnie nie, oki-oryginalne imie:) niespotykane na codzien ale jak dla mnie ładne :)

Gość ANITKA300
na szczescie u mnie nie mam problemu z nocnym marudzeniem czasami bardziej w dzien a z reguly jest grzeczniutki i wesolutki.tylko zaczyna sie coraz czesciej domagac na rece chyba kupie sobie nosidelko bo czasami rece juz nie wytrzymuja

mama Bartka Dziekuje. Spotykam sie z roznymi zdaniami, nawet takim, ze skrzywdzilam dziecko. dziwne, mnie sie nigdy ni zdazylo powiedzec komus w oczy, ze imie cudzego dziecka mi sie nie podoba. Mojej teraz od 2 dni podaje na noc mleko modyfikowane, spradze przez 2 tygodnie czy nie bedzie poprawy w nocy.

anitka300-moj tez ladnie spi w nocy,dzis mu cos nie pasowalo ,a co do noszenia na rekach-u mnie to samo... ale staram sie to ograniczac zeby go nie nauczyc...

Gość ANITKA300
za to starszy nie spi po nocach czesto zasypia 0 22 o 24 wstaje i nie spi do 5 czasem 6

oki- yyy ze skrzywdzilas?;> to imie nie jest krzywdzace, ale to moje zdanie :) ja daje mojego modyfikowane-niestety nie moglam karmic... a jakie kupilas mleczko>

Gość ANITKA300
tez karmie butla NAN1