Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie boje..

czy moge byc dobrej mysli??

Polecane posty

Gość az sie boje..
..

Gość 222222
wyglada na to ze to baaaardzo wczesna ciaza, ale sprobuj jeszcze raz zrobic za 1-2 dni, powinno juz byc widac bardziej :)

Gość az sie boje..
ale myslisz ze bedzie dobrze?? Caly czs placze, to pierwszy cykl, wiec nawet o staraniach nie mozna mowic:) Czy badanie z krwi musi byc na czczo?

Gość 222222
nie, badanie z krwi nie musi byc na czczo, mozesz go zrobic kiedy chcesz ale skoro wyszla blada kreska to poczekaj ten 1 dzien chociaz, jutro zrob znowu ale z porannego moczu i powinno byc juz widac 2 kreske :)

Gość 222222
wydaje mi sie ze to moze byc ciaza, jezeli by nie bylo to NIC by nie bylo widac, a blada kreska jednak jest...

Gość az sie boje..
Myslisz ze warto kupowac test? Bo przeciez i tak bede musiala isc na badanie moczu.. Cala chodze, dopiero sie zdecydowalismy i juz sie moglo udac? Boje sie cieszyc...

Gość az sie boje..
Lece do pracy, bardzo Ci dziekuje za odpowiedzi:) Milego dnia zycze

Gość 222222
miłej pracy, a jak cos to albo zrob sobie test albo badanie z krwi, jest drozsze ale pewniejsze

Gratuluję. Mimo niewyraźnego zdjęcia - widać drugą różową kresę :-) Błędu tu raczej nie ma.. :)

Gość tititi
Nic sie nie martw.Idz na badanie krwi.Nie musi byc naczczo.Wyniki odbierzesz po godz i bedziesz wtedy pewna.Nie wierze w testy z apteki.Twoj jest malo zrozumialy.Idz szybko i popros o badanie w laboratotium.Nie sa to duze koszta.Nie martw sie bedzie ok

Gość gratulacje............
u mnie tez była taka blada kreseczka:)

A u mnie nic... 😭 Ani okresu (dziś ma się zacząć) ani drugiej kreski, nawet wyobrażonej... :( Stosunek był 9 dni temu... Myślicie, że mogę mieć jeszcze nadzieję...

moje dwie kreski wyglądały podobnie... więc raczej nie ma tu moy o pomyłce... gratulacje :)

Też tak miałam....dokładnie, taka bledziutka, prawie niewidoczna........ Esterka 22 stycznia skończy 9 miesięcy :D

Gość az sie boje..
Dziekuje Wam bardzo, wiec jestem dobrej mysli:)

ja miałam jeszcze bladsza kreseczke i robiłam przed okresem i okazalo sie ze jestem w ciąży:)

Gość tez mialam taką
bladą:) jestem w 21 tygodniu:)

Gość az sie boje..
:) Jak milo ze tyle z Was tez tak mialo:) Mi sie wydaje ze to sen, pierwszy cykl "stran" Myslalam ze to niemozliwe.. Nie moge sie juz doczekac bety i wizyty u lekarza:)

ja poszłam w dniu spodziewaniej @ i powiedział ze za wczesnie jeszcze nic nie było widać:) poszłam za dwa tyg. i widziałam ciaże teraz jestem w 10tyg. ciaży:) a test robiłam chyba 6 dni przed okresem:)

Gość 3testy
ja zrobiłam 3 testy i za kazdym razem taka blada(oczywiście w odstepnie kilkudniowym) idę jutro do lekarza bo nie wiem co o tym myśleć.

Gość az sie boje..
Ale beta mi wyjdzie wiaryodna,prawda? I z tym tez ju moge isc do lekarza?

Gość też miałam taką bladą przed
ale nie ciesz sie za wczesnie nie chce krakac ale duzo jest samoistnych poronien

Gość 222222
z beta możesz iść śmiało bo to wiarygodne badanie, ale do gina idż tak za 2 tygodnie, bo wcześniej nic nie będzie widać ani czuć :) a jak ma usg to w 6 tyg zobaczysz jak serduszko bije :)

napewno jesteście w ciąży tydz. albo dwa tyg . po @ bedzie już widać ciąze na usg:) ja poszlam i okazalo sie ze jestem w 5tyg ciąży:) a poszłam niecale dwa tyg. po @.

Gość niestety ale jeśli wyszła
ci ta druga kreska, to poroniłaś samoistnie w terminei miesiaczki to sie nazywa ciąża biochemiczna