Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona mina

Doprawdy, sam nie wiem, dlaczego tak bardzo podobam się kobietom?

Polecane posty

Gość fifolek
Ojej, nawet samemu sobie nie można komplementu już napisać :p

Gość Zdziwiona mina
A wiesz, Luśka, że to jest możliwe? Systematyczne wmawianie nieprawdy powoduje, iż po jakimś czasie oczywista bzdura zaczyna być przez człowieka uważana za prawdę. :)

Gość Zdziwiona mina
To dość ciekawe, Fifolek. Nie sądziłem, że publiczne przyznanie się do gamoniostwa intelektualnego działa tak ożywczo na kobiety...

Gość fifolek
wiele kobiet ma silnie rozwinięty instynkt opiekuńczy można go dowolnie skojarzyć z: dzieckiem zwierzęciem lub mężczyzną

Gość Zdziwiona mina
Fifolek? Ty także masz rozwinięty ten instynkt?

Gość fifolek
mam ale mam już na kim się spełniać :p możesz odetchnąć z ulgą

Doprawdy,nie powiedziałam,że ekscytuję się osobnikiem.Doszukuję się odpowiedzi na nurtujące autora pytanie.Tyle. Zdziwiona mina,ani fanką ani przeciwnikiem.Nie analizuj,to kobiety mają tę zdolność.Nie mężczyźni.

Gość Zdziwiona mina
A jeśli, Fifolek, zagnę na Ciebie haka i postanowię Cię skutecznie zbajerować, to co wtedy?

Gość Zdziwiona mina
:-) Rozumiem, Bó, że chciałaś bez ogródek powiedzieć, iż ja nie posiadam żadnej zdolności dokonywania analiz?

Gość fifolek
masz szanse ale pod warunkiem, że w zamian swojej, jak to nazwałeś, gnuśności intelektualnej, masz warunki fizyczne Adonisa :p Jakieś profity muszę mieć ;)

Gość fifolek
sory, gamoniostwo nie gnuśność za długie słowa dla mnie do zapamiętania :o

Gość Zdziwiona mina
Chcę zakomunikować, Fifolek, że Adonis mi nie dorasta do pięt. :) Poza tym Adonis ma zasadniczy feler. Adonis jest mityczny, zatem nieistniejący. :)

Gość Zdziwiona mina
(Kobiety przestrzega się przed używaniem zbyt długich i skomplikowanych słów. :)

Psełdonim walorów fizycznych nie posiada, na poparcie tej tezy jest oczywisty dowód- gdyby posiadał to by korzystał:D

Gość Zdziwiona mina
Fakt, Doprawdy, że nie zaznałaś mojej fizyczności, nie wystarcza do wygłaszania nie mających nic wspólnego z prawdą (sic!) opinii o mnie.

Gość fifolek
:D ok, uznajmy, że jednak piękno jest rzeczą względną i nie to jest ładne co ładne ale co się komuś podoba dlatego: poka fotę :)

Gość Zdziwiona mina
Niestety, nie mogę się zgodzić z Twoją propozycją. Piękno jest kategorią bezwzględną. To jest realny byt, podobnie jak brzydota.

Gość fifolek
Doprawdy, jakie okrucieństwo przez Ciebie przemawia ;) Daj koledze nabrać wiatru w żagle

Posiadasz zdolność uwodzenia,to jest pewne.Natomiast stawiam znak zapytania nad umysłem zwielokrotnionym.Chcesz się popisać?:)Proszę Cię bardzo.

Gość Zdziwiona mina
A na czym opiersz swoje przeświadczenie, Doprawdy, że nie ma takiej baby? Skąd się bierze Twoja pewność? Co to? Siedzisz pod moim łóżkiem?

on przez całe życie będzie miał juz tylko pod wiatr...no chyba że stanie się cud i go jakaś baba bzyknie...choćby z litosci:D

Gość Zdziwiona mina
:-) O swobodnym żeglowaniu, Fifolek, to ja muszę na długie lata zapomnieć. Ech...

Pseldo to, że nie miałes baby az bije z tego twojego bełkotu niepopartego czynami, ty nawet nie potrafisz flirtowac...brak ci po prostu doświadczenia:D

Gość Zdziwiona mina
Ależ Bó, ja nie posiadam żadnej zdolności bajerowania! Popatrz na Doprawdy - znamy się już tyle czasu, a Doprawdy zacięło się, jak nie przymierzając, zardzewiała kasa pancerna...

Gość Zdziwiona mina
Bó? A co rozumiesz pod pojęciem "umysł zwielokrotniony"?

Gość fifolek
i to jest może ta ścieżka wyzwolnia.. Choć nie wiem Minko, czy akurat ja się nadaję, bo ja i zwierząt i dzieci i meżczyn do opiekowania się mam jeszcze na jakieś kilkanaście lat conajmniej. Chyba, żebyś na mnie tego haka zagiął, ehhh :p

Gość Zdziwiona mina
A może, Doprawdy, podejmiesz się roli nauczycielki flirtowania? Fifolek twierdzi, że w każdej kobiecie tkwią niezgłębione pokłady bezinteresowności.

Gość Zdziwiona mina
No więc, Fifolku, jeśli zagnę hakulca, to co będzie?