Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkanatalkaaaaaa

Ide dzisiaj chodnikiem a tu nagle podchodzi

Polecane posty

Gość natalkanatalkaaaaaa

Wracalam ze sklepu, ide chodnikiem, na przeciwko mnie idzie przystojny facet po 30, podchodzi do mnie i mowi mi do ucha:"Bym cie lizal od rana do wieczora" Bylam w szoku i odpowiedzialam "slucham???" a on "Dobrze pani slyszala" i poszedl dalej. Myslalam, ze padne hahaha, pierwszy raz przydazylo mi sie cos takiego.Jaki palant!:D

Gość pełno jest takich
przygłupów:D to było dobre:D Ja miałam raz tak, że jadę autobusem, usiadł koło mnie jakiś gruby chujek na sam widok pomyślałam, że gościu jest podejrzany. Siedzimy siedzimy a ten świniak mi rękę na udzie położył blisko wiecie czego ! O matko myślałam, że zwymiotuje. Tak się wkurzyłam, narobiłam niezłego hałasu ale cóż o.O

Gość natalkanatalkaaaaaa
Hahaha:D Ale ten byl bardzo przystojny, jak szedl to popatrzylam mu w oczy, no i wtedy tak nagle, z nienacka podszedl i mi do ucha mowi...haha Wygladal na normalnego, zadbanego, eleganckiego faceta a tu takie cos:D

Gość znałam jednego faceta
ktory moglby sie tak zachowac bardzo przystojny, zadbany, bogaty, około 33lat szkoda ze to juz przeszlosc 😭

Gość moskala
Ale nie powiesz że to nie podniosło twojego poczucia własnej wartości, tym bardziej że facet był przystojny :P

Gość natalkanatalkaaaaaa
Hmmm raczej poprawil mi humor, jeszcze sie ladnie usmiechnal haha:P

Dlaczego nie powiedziałaś mu "no to chodź!"? sprawdziła byś, czy gość jest pewny siebie, czy zwykły onanista :o

Gość moskala
Najważniejsze że ty masz teraz dobry humor :)

Gość natalkanatalkaaaaaa
Zajaralas...Nie, rozsmieszyl mnie, jak mozna podejsc do kogos i powiedziec cos takiego i to w taki normalny sposob, a jednak nienormalny:P Bydlak, jeszcze by sie zgodzil i co bym wtedy zrobila??:D

>>Bydlak, jeszcze by sie zgodzil i co bym wtedy zrobila?? Dała mu wylizać, skoro podobał ci się, to dlaczego nie? :)

Gość njjjmmmm
tak, ale gdyby byl brzydki, gruby itp. to by cie to oburzylo. w momencie kiedy facet jest przystojny tolerujesz takie zachowanie. Dziwne...

Gość natalkanatalkaaaaaa
Wielu facetow mi sie podoba, ale zeby zaraz dac sie wylizac...haha:D

a co ci zależy? :) >>Dziwne... wcale nie dziwne, relatywizm u kobiet to chleb powszedni :o

Gość natalkanatalkaaaaaa
Oczywiscie, ze to jest dziwne zachowanie, ale gdyby kazdy slyszal mysli kazdego, wszyscy by sie lizali;):D

hehe zdarza się ...też miałam podobną historię,kiedyś facet wydarł się na pół ulicy ''wylizałbym ci cipkę do białości'' ,ależ się wtedy zawstydziłam,bo młoda byłam i na dodatek straszny wstydzioch ze mnie był :D ...teraz roześmiałabym się facetowi w nos i dostałby torebką między gały a na dodatek niestety do przystojnych nie należał :O ...przystojnego bym nie biła ;)

>>ze tez kobiety ciesza takie epizody. cieszą, bo one są łase na komplementy i przejawy tego, że komuś się podobają, choćby ten ktoś wyglądał jak Walduś Kiepski :o

Gość maxinee
ja myślę ze taki facet jeżeli tak mówi to zwykły podrywacz i babiarz ;) nie powiem mnie by to trochę pokręciło, ale zbyt pewny siebie facet wiadomo co ma w główce.

a ja jako samiec mowie, ze koles ktory wali takim tekstem do jakiejs laski nie powinnien byc miernikiem atrakcyjnosci kobiety :P taka prawda. dla glodnego zboczonego samca wszystko co ma... jest atrakcyjne i do wylizania.

laski lubia komplementy.... wg was to komplement? to ja od dzis bede mowil wylizalbym cie zamiast jak pieknie dzis wygladasz :P zenada drogie panie.

Gość natalkanatalkaaaaaa
Mi nie musi nikt prawic komplementow, przytrafilo mi sie cos takiego pierwszy raz, dlatego napisalam z tego wrazenia chyba:P A ze faceci to zboczuchy to wiem od dawna, chociaz ja tez jestem, ale nie praktykuje:P

Cala ta "rozmowa" nie ma najmniejszego sensu bowiem prymitywizm jakim autorke "uraczono" podoba sie jedynie miernym kobietom. I nie ma co nad tym sie rozpisywac wiecej.

Gość natalkanatalkaaaaaa
[zgłoś do usunięcia] daniello27 laski lubia komplementy.... wg was to komplement? to ja od dzis bede mowil wylizalbym cie zamiast jak pieknie dzis wygladasz zenada drogie panie. Smiesznie by bylo gdyby faceci zaczeli mowic tak jak ten kretyn, zamiast "ladnie dzis wygladasz":D:P

ja niestety jestem dosc dobrze wychowany i w zyciu nie powiedzialbym tak obcej lasce....szczegolnie ze nie mam pewnosci ze chcialb6ym ja tam polizac....moglbym sie rozczarowac :P

>>Smiesznie by bylo gdyby faceci zaczeli mowic tak jak ten kretyn Albo tak na dzień dobry na ulicy "zasadziłbym Ci mojego zaganiacza prosto w twoją ciasną dupkę aż bym cie po płucach połaskotał" :classic_cool: