Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nahradza

polska Shakira jakiej nie ma

Polecane posty

Gość nahradza

No cóz... szkoda, że nie mamy polskiej Shakiry. Bo na to miała szanse bachleda pewne moim zdaniem. Ale reszta bez szans. Głownie piosenka i coś tam w filmie - nawet i większym. Ale główny zarobek piosenka. No ale cóz... gdzie ona ma hity? Na razie ma tylko wygląd. No to tyle to w Polsce wystaczy i koniec. A ona to jak ta bohaterka piosenki SHE WOLF Shakiry - ale gdzie jej klatka? Przecież była...wolna. I to taki paradoks i tyle. Dziwny, szalony i koniec. Szalony paradoks jej. Weżcie sobie puśćcie te piosenkę - SHE WOLF - Bachleda dosłownie .

Gość nahradza
Mnie tylko martwi, że nikt nie pisze SOBIE dobrych piosenek w Polsce - ani tekstów, ani piosenek takich, żeby nie wiem... no nie wiem - żeby posłuchać. Ale tak żeby coś wiecej niż tylko tu i coś tam lokalnie. Nie wiem. No ale osoba śpiewna sama sobie powinna piosenki pisać, nie? Choć tyle, a reszta to robienie gwiazd z kogoś. No to z tych piosenek mogła być Bachleda, ale reszta i tak nie bo się nie nadawała i koniec. Moje zdanie Gdzies wyżej oczywiście.

Gość nahradza
Ja? chyba wasza Bachleda , która pojechała na 6 lat Niemcy zwiedzać. Nie - w pewnym momencie pojechała do rodziny w USA. Której nigdy na oczy nie widziała. Ani oni jej. A już mogli sie spotkać na chrzcinach, nie? Ale coś nie chcieli. Czemu? A wiecie co to jest USA - nielegalne to rodzina. A gwiazda Bachledy...hmmm... jak zapłaci za prąd? To jej jakąś zapalą. I tyle. Wracamy do życia kochani. DO REALIÓW.

Gość i znou zaczynasz swoje
poematy ? moze nie wzielas tabletek , ze znowu cie cos nawiedzilo ? :O:O

Gość OWIECZKA WRACA