Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka007

Czaicie co chłopak odwalił na randce?!

Polecane posty

Gość tu sa buraki a nie mezczyzni
w ogole kto was uczy takich zasad??? bo pokolenie naszych rodzicow chyba jest lepiej wychowane i obyte z zasadami. ale widac ze co niektorzy nic pozytywnego nie wynosza z domu.... bo jak moi rodzice by sie dowiedzieli ze moj brat kaze lasce placic na 1 randce to chyba by go smiechem zabili........

Gość Śliwkawęgierka83
mam 43 lata i jestem kobietą ---------- zgadzam się w 100%.

Gość ja mam 22 lata jestm facetem
i też się zgadzam z Panią:) szkoda, że dziewczyny są takie, jak na kafe w większości. pozdrawiam normalne:D

Gość Śliwkawęgierka83
wpływ kumpli i TV gdzie kobiety są przedstawione jako obiekt seksualny, a faceci ze 'złota' ketą na szyji i BMW są obiektem westchnień pań i zazdrości panów. Żenada. Nie jestem stara, rozumiem młodych ludzi, ale czasem aż mnie skręca ze złości ...

Gość piszecie serio
Myślę że facetom się ostro popieprzyło co i jak....stali się zniewieściali, metroseksualni, zaczeli golić klaty i jaja....i teraz chcieliby by kobiety płaciły za nich na randkach i pracowały w kopalni..... chyba coś faktycznie musiało być w tym DDT co spowodowało że hormonopodobne substancje mają wpływ na pokolenie samców dla niezorientowanych DDT to dawniej używane środki ochrony roślin o budowie zbliżonej do estrogenów spowodowały one że niektóre gatunki zwierząt stają się zagrożone bo osobniki męskie zaczynają przypominać osobniki żeńskie i stały się niezdolne do rozpłodu kafeteryjni mężczyźni (?!) zdają się niezdolni nawet do randkowania

Gość Śliwkawęgierka83
dobre :D

Gość mam 43 lata i jestem kobietą
a myśle , ze tutaj w przważającej części wypisują sie życiowe niezdary rodzaju męskiego, co to albo żyją z mamusinej emeryturki, albo zarabiaja gdzieś grosze bo im sie dupy nie chce ruszyć , zeby poszukać lepszej pracy żyją sobie tak w swoim świecie i plują na kobiety, bo oczywiście nic nie maja i na nic ich nie stać ( przyczyna jak wyżej) i żadna ich nie chce, taka prawda facet, który potrafi sie zorganizować w życiu , nie jest leniem i nie czeka aż mu manna z nieba skapnie nie wypisuje takich bzdur

Gość piszecie serio
To wysoce nieetyczne ze strony nas kobiet, by oczekiwać by faceci byli mężczyznami i zachowywali się jak na mężczyzn przystało.

Gość egoistyczne myslenie
" Myślę że facetom się ostro popieprzyło co i jak....stali się zniewieściali, metroseksualni, zaczeli golić klaty i jaja....i teraz chcieliby by kobiety płaciły za nich na randkach i pracowały w kopalni...." to wasza wina, skoro jestescie takie meskie, zaradne, zmieniacie facetow jak rekawiczki, chciec milego, kochajacego, a i tak wolicie drani:D nie wykrecaj sie -to wasz feminizm i roiwnouprawnienie, ktorgo to WY nie ropzumiecie - bo jak chodzi o wyplate to TAAAAAAAKKKKKK:D wy jestescie winne tego, ze facet nie moze sie czuc soba:D a i tak leciecie na drani i na kase{cześć] a potem chcecie milego misia......

Gość Śliwkawęgierka83
tak , tak, zapewne :) ale jednak nie uogólniam :) trafiłam na swego księcia z bajki :) mimo swoich 20 paru lat :) warto było poczekać troszkę. Czego i wam, mądre dziewczyny życzę

Gość piszecie serio
Stek bzdur do których nawet nie wiadomo jak się odnieść. Sugerujesz że każda kobieta sypia z kim popadnie i umawia sie na randkę z tym który jest skłonny wydać na nią więcej ? to dziwne, co w takim razie Śliwka robiła dwa lata z tym tanim palantem....akurat jej zachowanie nie potwierdza tej tezy

Gość piszecie serio
to wasza wina, skoro jestescie takie meskie, zaradne, zmieniacie facetow jak rekawiczki, chciec milego, kochajacego, a i tak wolicie drani czy to że wolimy drani skłania was do golenia klaty ?

Gość
Niech każdy płaci sam za siebie i nie będzie problemów,nie ma żadnej ustawy że facet powinien płacić za Ciebie :o Ja bym się zle czuła jakby facet za mnie płacił

Gość Śliwkawęgierka83
achhh bo ja zakochana byłam przecież ;)

Gość Th is IT
To była randka czy spotkanie koleżeńskie ?

Gość tu sa buraki a nie mezczyzni
widac niektorym rownouprawnienie kojarzy sie tylko z jednym: kobieta ma placic za siebie na 1 randce i najlepiej tez za tego pseudo faceta, bo przeciez trzeba docenic sam fakt ze nas zaprosil na randke i juz nic wiecej nie wymagac od tego pokrzywdzonego przez wszystkie kobiety swiata niedorajdy...

Gość piszecie serio
najbardziej mnie bawi fakt że Bydlak i jemu podobni z całą pewnością nie mają dziewczyn.... bo z takim podejściem to raczej trudno o trwały związek

Gość Śliwkawęgierka83
bywają takie dziewczyny które wprost piszczą z radości na widok faceta pokroju Bydlaka :)

Gość no nie zawsze ale..........
"czy to że wolimy drani skłania was do golenia klaty ?" to zależy, jakie masz "wymagania" oprócz kasy:O

Gość Th is IT
Były przytulanki ?

Gość brawo właśnie się wkopałaś....
"czy to że wolimy drani skłania was do golenia klaty ?" hahaha, czyli jednak CHCECIE BYĆ BITE I WYZYWANE!:D

Gość forumowiczka87
to teraz słuchajcie akcji hahahhaha to jest śmieszne na dzien dzisiejszy ale w tamtym momencie zachowanie chlopaka mojej kolezanki powaliło na kolana!!!!!!!!!!!!!!!! walentynki 2009 chlopak zabrał moją Beatę na randkę ,zaprosił do ekskluzywnej restauracji na starówce,podchodzi kelner,wręcza menu .....chlopak pyta się co sobie zyczy ....ona dobre wino i jakas tam przystawkę(no co jak pyta się to ona dawaj bierze najlepsze hehehe)on zamówił winko i tez cos jeszcze....rpozmawiają rozmawiają........zrobiło się pózno....poprosił kelnera o dwa rachunki hahahahaha jeden swoj a drugi Beaty!!!!żalll szooook! i wreczył jej ten swistek na ponad 50 zł!!!!aona zczerwieniała ,gorąco jej się zrobiło,dobrze,ze wzięłą portfel ,cos ja tchnęło,bo by sie ze wstydy zapadła,,,,,ktos tam zobaczyl to i polecuały gwizdy na goscia....Beata wyszła wkur***** a on wiecie co? hahahha powiedział ze nie moze jej odprowadzic (a to zdielnica cyganow) bo sie spozni na pociag do domu a bylo po 11 w nocy ZAL no ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to było WALENTYNKI najgorsza randka w jej zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co wy na to? ojejaaaaaaaaa nie moge skreca mnie to

Gość Śliwkawęgierka83
Th is IT czy to ma jakieś znaczenie ?? Skoro pierwsze wrażenie było złe - nie dziwię się autorce , że nie chce nastepnego z przytulaniem lub bez

Gość ahaaaaaaaaaaanotakkkk
" Śliwkawęgierka83 achhh bo ja zakochana byłam przecież " a teraz już tylko kasa została, więc z nim jesteś?:) heh, to był żart, już mi się śmiać chce z całego tematu:D pozdrawiam Śliwko!

Gość Śliwkawęgierka83
forumowiczka :) mój eks też potrafił mnie zostawić na ulicy o 2 w nocy :) mam nadzieję że koleżanka wiecej z gościem się nie spotkała

Gość Śliwkawęgierka83
ahaaaaaaaaaaanotakkkk zadnej kasy, zostawił mnie dla pani Mgr mówię :) takiej z samochodem i mieszkaniem

Gość moskala
ale walentynki normalnie masakra :/ ech..już nie o to chodzi by stawiać ale żeby nie odstawiać akcji właśnie tego typu. zero klasy.

Gość forumowiczka87
nie co pewnie,ze nie rzycila go w piz.... a pozatym potrafil puszczac sygnaly z domowego by ona zadzwonila do niego ,bo nigdy nie mial nic na koncie,i ze z domowego toz a drogo na komorke o nie moge:/

Gość ahaaaaaaaaaaanotakkkk
aha, sorki, źle doczytałem, o tamtym mówiłaś:D spoko.

Gość Śliwkawęgierka83
:) facet marzenie :) po co komu telefon skoro zadzwonić nie może ?