Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka007

Czaicie co chłopak odwalił na randce?!

Polecane posty

Gość
moskala No tak bywa jak się nieumjejętnie dobiera partnerów randkowych

Gość moskala
No w czasach LO człowiek kierował się trochę innymi kryteriami, na szczęście teraz jest znacznie lepiej :D Sami pewnie znacie wiele historii opowiadanych przez kumpele/kumpli na temat randek jak z koszmarów :P każdemu czasem się trafi

Gość hahahehe
niektore wypowiedzi kobiet z tego tematu sa zalosne... smieszy mnie mowienie o klasie mezczyzny przez pryzmat gotowki, to wy macie zero klasy, kobieta z klasa nie przyjmuje zaproszenia w miejsca na ktorej jej nie stac, kobieta z klasa jezeli jest zaproszona zamawia danie/napoj ktore bedac sama by kupila a nie podejscie w stylu: placi to zamowie najdrozszy. zenada moje drogie panie

Gość bjj
jestem facetem i zawsze place na 1 randce ale: -gdybym sie dowiedzial, ze od tego czy zaplace czy nie uzaleznia nasza dalsza znajomosc wiecej by mnie nie zobaczyla. * nastepnie: wymaganie prawka i auta rowniez kop w dupe wymaganie niezaleznosci finansowej - kop w dupe obie rzeczy posiadam ale jezeli ktos postrzega zwiazki uczuciowe jak wybor pralki z pewnymi danymi technicznymi to niech sobie daruje normalne zwiazki.

Gość sprawiedliwa wypowiedź na kafe
naprawde żenujące są niektóre te wasze wypowiedzi....:o niektórzy chyba nie mają własnych problemów, że przyczepiają się do słówek. Mowa jest o ZAPŁACENIU ZA 1 RANDKĘ, a NIE ZA NASTĘPNE. Jakoś nie zauważyłam, żeby jakaś dziewczyna napisała, że skoro nie płaci, to bierze coś najdroższego. A może i gdyby sama placila to tez by to wzięła. Dawno temu też zaliczylam 'kawę w McDonaldzie' :P :O chlopak stanął przede mną w kolejce, kupił sobbie kawę, a potem ja....:o oczywiście sama zapłacilam za siebie. 2 złote :) koleś jeszcze mi zwinął torebeczkę z cukrem bo za malo sobie wziął :o Bylam tez na kilku innych spotkaniach i też. Klasyczny tekst 'idź pierwsza zamów, a ja po tobie' :) żal. A wiecie o co mi tylko chodzi? O tą głupią PROPOZYCJĘ. Ja wtedy bym odmówiła i zaplacila za siebie. Nic nie kosztuje go to. W ogóle to skąd to się wzięło? wielu powoluje się na równouprawnienie, ale pragnę tylko zauważyć że dotyczy ono przede wszystkim kwestii prawnej (dostęp do pracy, równość wynagrodzenia itp.). Nie wspomnę już o tym, że niektórzy już tak zchamieli, że nie przepuszczą w drzwiach, nie otworzą tych drzwi, nic. Nie rozumiem, czemu kiedyś bylo inaczej? ludzie byli biedniejsi, ale tak się nie zachowywali.

Gość bezpseudonimu....
a ja chyba bym nie zniosla tego zebym miala na pierwszej randce placic sama za siebie. wole dzentelmenow ktorzy otwieraja przed kobieta drzwi,podaja kurteczke itd. ale dzis chyba juz trudno o prawdziwego dzentelmena niestety. wielu facetow to zwykle chamskie swinie.......nie urazajac oczywiscie tych drugich.

Gość jasne a wy baby oczywiscie
takie obyte jesteście, że w lokalu potraficie na głos upominieć facet "zostaw" powieś mój płaszcz" i inne rozkazy... jak sie ma facet zachowac, jak ma zaplusowac, skoro slyszy "sama sobie zaloze kurtke, nie rob ze mnie baby". no K.U.R.W.A., a kim wy jestescie? facetami?:O żenada... NO to niech sobie sama zdejmuje ten plaszcz, niech sobie sama zaplaci, sama sie oporzadzi, a potem niech nie narzkea, ze nie jest traktowana jak dama, skoro facet nie zdazy zlapac oddechu, a juz go upomina i potem wychodzi na to, ze "PRZECIEŻ GDYBYM NIE POWIEDZIAŁA PIERWSZA, TO NAPEWNO BY O TYM NIE POMYŚLAŁ". i oczywiście później na kafeterii żal, ze facet nie poda kurtki, nie podsunie krzesla..... a ciekawe, czy ktos wie, ze facet nie powinien siadac na krzesle, dopoki kobieta nie usiadzie. ciekawe, czy ktos jeszcze wie.... albo ze powinienn wstac, jak kobieta wchodzi do pomieszczenia...... ktora z was, obytych salonowych dwudziestek wie takie rzeczy?:O NO KTÓRA KURWA?

Gość ja wiem ........
i na przyklad jeszcze to, ze jeżeli mężczyzna pali papierosa, a kobieta tez pali i siegnie do paczki po sojego papierosa, powinien podać jej ogień unosząc sie z krzesla i oczywiście wczesniej wyjmując swojego papierosa z ust

Gość DOKŁADNIE POPIERAM POWYŻSZE
malo tego - jeszcze potem glupie pizdy gadaja, ze to nie facet, tylko baba albo pantoflarz i za nadskakuje...... a ocywiscie dzisiejsi faceci nie potrzymaja torebki w sklepie, nie pomoga wstac, usiasc, czy tez ubrac sie, bo to pnatoflarz pod kloszem......no kurwa..... ale WY SAME BABY DO TAKIEGO MYSLENIA doprowadzilyscie. i teraz kazda szuka "fajnego, milego, wychowanego faceta". no to szukajcie do usranej, jak wam sie uda, to potem, ze za mily i wolicie tego drania z kasa... baby...... no przeciez to sa NORMALNE RZECZY! a wy pozniej sie zalicie wlasnie, ze facet jest dupkiem, bo sie zachowac nie umie i przy nastepnych randkach i nowych facetach i zwiazkach nawet szansy na wykazanie sie nie dacie, tylko od razu porownujecie do swojej przeszlosci. glupie baby:O

Gość własnie takkk brawo
"ja wiem ........ i na przyklad jeszcze to, ze jeżeli mężczyzna pali papierosa, a kobieta tez pali i siegnie do paczki po sojego papierosa, powinien podać jej ogień unosząc sie z krzesla i oczywiście wczesniej wyjmując swojego papierosa z ust" BRAWO! kobiecie ZAWSZE SIĘ PODAJE OGIEŃ UNOSZĄC SIĘ Z DUPĄ!

Gość ja wiem ........
i jeszcze przy wsiadaniu do samochodu facet nie powinien ladować dupska jako pierwszy jak to teraz sie widzi, tylko najpierw otworzyc drzi aby kobieta wsiadla i dopiero przejść od strony kierowcy i zająć swoje miejsce

Gość skoro laski sa takie zajebiste
to nic dziwnego, ze faceic sie przestali starac i nie chce im sie uczyc zachowania w roznych miejscach. a nie trzeba byc w wielu zwiazkach, zeby takie zasady znac. no chyba, ze ktos sie wychowal na salonach, to zwyly szary chlopak, ktory drzwie otwiera i tak jest prostakiem z nizszych sfer:O

Gość tak z tym samochodem to
tez prawda! :) co prawda mozna juz sobie samemu wsiadac, ale jak sie podchodzi do auta, otwieramy drzwi i zamykamy za kobieta, a potem okrazamy auto i wsiadamy z drugiej strony. to samo sie tyczy taksowek, no chyba, ze duzo kobiet, to mozna usiasc z przodu obok taksowkarza;)

Gość ja mysle ze takie rzeczy
wynosi sie z domu jeśli u chlopaka w domu ojciec traktuje z szacunkiem swoją żone a jego matke i inne kobiety oczywiście, chlopak też bedzie umial sie zachować

Gość poza tym przy kobiecie mozna
sie wiele nauczyc, jesli ma sie do czynienia z KOBIETA! i takie sympatyczne "wychowywanie" jest bardzo fajne, ale nie na poczekaniu, tylko pozniej, jak sie wroci z kina, czy z imprezy, mozna pogadac i powiedziec na osobnosci:)

Gość no nie zawsze ale tez racja
" ja mysle ze takie rzeczy wynosi sie z domu jeśli u chlopaka w domu ojciec traktuje z szacunkiem swoją żone a jego matke i inne kobiety oczywiście, chlopak też bedzie umial sie zachować" mylisz sie, nie zawsze. czasami w domu jest kiepsko, a dzieci same sie ucza swiata i widza, jak powinno byc:)

oczywiście, ze tak, warunkiem jest tylko to , ze muszą chcieć i nie wynieśli z domu pogardy dla kobiet

prawiczek ...... nie myl siks i dupodajek z kobietami :)

Gość kurde dawniej faceci wiedzieli
takie rzeczy a teraz ??? obecne pokolenie w wiekszości nie ma pojecia o kulturze i dobrym wychowaniu dlaczego tak jest ???????

Gość A co powiecie
o takim, który w towarzystwie nadskakuje wyłacznie swojej (przysuwa krzesło, podsuwa inne rzeczy, podaje płaszcz), a całą resztę kobiet w towarzystwie jawnie ignoruje (przepuszcza przodem swoją, ale innej kobiety już nie)? :-/

Gość bardzo nieladne zachowanie

Gość prawiczek znasz znaczenie słow
a KOBIETA?:) chyba nie:) ale wszystko przed tobą. sam poczujesz, jak to jest, gdy na taka trafisz i zobaczysz, ze nic nie wiesz o zachowaniu w towarzystwie takiej:)

Gość no to jest bucem bez kultury
" A co powiecie o takim, który w towarzystwie nadskakuje wyłacznie swojej (przysuwa krzesło, podsuwa inne rzeczy, podaje płaszcz), a całą resztę kobiet w towarzystwie jawnie ignoruje (przepuszcza przodem swoją, ale innej kobiety już nie)? :-/" cham i kmiot. w towarzystwie, w paczce, czy ze znajomymi, kazda sie traktuje tak samo, no ale przeciez jak kazda jest z parnterem, to ma swojego faceta dla siebie nie?;) ale jak cos upadnie, to przeciez normalne, ze sie poda dziewczynie kolegi, jesli ten ma za daleko albo cos innego. nic dziwnego przeciez:)

Gość jedno nie wyklucza drugiego
studentka tez może być siksą i dupodajką no to to chyba powinieneś wiedzieć :)

Gość przestan sie chwalic wiekiem
"22-letni prawiczek (staryprawik@o2.pl) żadne siksy tylko studentki w moim wieku " kiedy tacy jak naucza sie, ze nawet 22 lata to moze i byc gowniara? niewazne, co ma w papierach, wazne co w glowie. ty tez malo wiesz;) a studentki wiesz jak zarabiaja na czesne, nie?;)

Gość studentki to dopiero
lafiryndy malo jeszcze wiesz prawik ;)

Gość bezpseudonimu....
do,,majka007,, proponuje zebys powiedziala mu wprost lecz delikatnie ze glupio sie poczulas w tej sytuacji. nie skreslaj go narazie ale porozmawiaj z nim. jesli bedzie potrafil przyjac to co powiesz i zmieni to to dobrze rokuje. mow szczerze o swoich potrzebach i oczekiwaniach. ja tak robie i działa.