Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka007

Czaicie co chłopak odwalił na randce?!

Polecane posty

Gość no coz mamy XXI wiek
i obyczaje sie rozpierdalaja.......... ogladal ktoś "Galerianki"???? to sa dopiero COOL laski! a chłopak się zabił, bo miał przedwczesny wytrysk i ta go wyśmiała....... :O i takie właśnie jesteście, widać na kafeterii. nie wszystkie, ale wiele was takich jest. chcecie byc traktowane jak kobiety, ale w was nie ma kobiecosci, tylko niewyparzone, wulgarne gówniary.

Gość wiesz ale moze troche
waszej męskiej winy tez w tym jest bo nie zwracacie uwagi a normalne dziewczyny tylko ogladacie sie za tymi wymalowanymi różowymi blondynkami w miniówach i dekoltem do pasa wiele dziewczyn tak wlaśnie sie ubiera i zachowuje bo widzą, ze wlaśnie te maja powodzenie ..... i kólko sie zamyka

Gość dokladnie tak jest
za takimi biegacie wiec takich jest najwiecej

Gość mężczyźni NA PEWNO się za
takimi nie uganiają:O szmaciarze i babiarze - tak:D

Gość eee tam co ty pieprzysz
racji w tym troche jest, idz na impreze to zobaczysz, do lasek "zrobionych" w krótkich kieckach, obcislych ciuchach i świecących cyckami zarywa kazdy, skromna , dobrze wychowana dziewczyna siedzi sama, no może jakis niesmialy oferma do niej zagada

Gość nieeeee niekoniecznieee
"wiesz ale moze troche waszej męskiej winy tez w tym jest bo nie zwracacie uwagi a normalne dziewczyny tylko ogladacie sie za tymi wymalowanymi różowymi blondynkami w miniówach i dekoltem do pasa wiele dziewczyn tak wlaśnie sie ubiera i zachowuje bo widzą, ze wlaśnie te maja powodzenie ..... i kólko sie zamyka" nie zgodze sie z Tobą:) poczytaj kafe, to zobaczysz, ile takich lasek przezywa, ze facet odszedl do "zwyklej dziewczny, ktora ma mniejsze cycki, nie ma takich zajebistych wlosow" td. poza tym cala kafeteria trzeszczy od tematow, w ktorcyh sie kobiety zala, ze faceci je tylko ruchaja, a potem biora sobie za zone WŁAŚNIE TE FAJNE, NORMALNE DZIEWCZYNY! no ale mowimy tu o takich, ktorzy sobie przygod szukaja, bo normalny mezczyzna OD RAZU szuka normalnej dziewczyny. dlatego tez wielu jest prawiczkow, wielu normalnych, ktorzy mieli 1-2 dziewczyny, a nie 15 do lozka i dzieki temu sa super w seksie:O ale inne rzeczy jak widac przeszkadzaja, wiec nie zawsze seks i "doświadczenie" są najważniejsze dla koibet:)

Gość przeczytaj dokladnie raz jeszc
" eee tam co ty pieprzysz racji w tym troche jest, idz na impreze to zobaczysz, do lasek "zrobionych" w krótkich kieckach, obcislych ciuchach i świecących cyckami zarywa kazdy, skromna , dobrze wychowana dziewczyna siedzi sama, no może jakis niesmialy oferma do niej zagada" no jeśli ktoś chodzi na takie imprezy i się ślini do takich to jego sprawa..... a ty czemu na offerme siadasz? pojebalo cie?:D czyzby faceci dzielili sie na offerme i reszte swiata?:D dziecko, dorosnij do rozmowy...... i zmien otoczenie, skoro sie tylko imprezami podpierasz. ja bylam w roznych srodowiskachj i wiem jak jest.

Gość przeczytaj dokladnie raz jeszc
sorry! źle przeczytałam:D oFerma nie oFFerma:D sorki:D

Gość oferma to nie tylko nik
jednego z piszących tutaj to także normalny wyraz , który ma swoje znaczenie i nie grzej sie tak :) kazdy może mieć swoje zdanie to, ze ty masz inne wcale nie oznacza , ze masz racje :)

wiesz co naprawde smieszny koleś ale ja bym go tak odrazu nie skreślala może był zestresowany albo miał mało kasy nie pracuje to z kąd niby ma brac powiem ci tak ja kiedys umowilam sie z takim jednym co kupil jedna cole i do mnie jeszcze na dodatek chcesz łyka mi szczęka opadła ale go nie skreśliłam jeszcze go probowałam dzis jestesmy małżeństwem i gwiazdkę z nieba by mi dał kupuje prezenty i takie tam jestesmy bardzo szczęsliwym i udanym małżenstwem

Gość majka007
Widzę ze pod moja nieobecność wywiazala sie niezła dyskusja :) Ja wlasnie wrociłam do domu z uczelni i powiem Wam ze nie wiem czy się śmiać czy płakać. Otóż przed zajęciami, pod salą dopadł mnie Sebastian ( tak ma na imie chłopak od rabatów). Zaczął mnie zagadywać. Miałam nadzieję że rozmowa nie zejdzie na temat nieszczęsnej randki. Niestety, jak wiadomo, nadzieja matką głupich. W pewnym momencie Seba wypalił :"TO JAK?! KIEDY TY MNIE TERAZ GDZIESZ ZAPROSISZ???". Myslałam że padnę! Stety albo niestety przyszła mi na usta tylko jedna odpowiedź, a mianowicie: "Niestety, aktualnie nie posiadam żadnych zniżek". Chłopaczyna spojrzał na mnie z wyrzutem, odwrócił sie i poszedł. Teraz trochę mi głupio, ale jego pytanie mnie rozwaliło :-o

Gość paniusie Hrabianki
Robicie z igly widly.

Gość xxxxxxxyyyyyyyy
I bardzo dobrze zrobilas! Ten chłopak to jakis skonczony wiesniak!!!

Gość uczymy sie czytac ze zrozumien
"kazdy może mieć swoje zdanie to, ze ty masz inne wcale nie oznacza , ze masz racje " a czy ona twierdzi, ze ma? to ty sie grzejesz, bo sobie cos dodajesz:)

Gość brawo majka007
pokazalas, jaka glupia jestes, jeszcze nizej od niego..... i dobrze, ze do nastepnej randki nie dojdzie, ja bym cie tez nie chcial za taki tekst. musialas sie odgryzc, jak to gowniara, nie? spoko:O a czemu nam nie napiszesz, jak wygladala ta rozmowa? usmiechal sie do ciebie, zazartowal, czy byl serio powazny i myslal, ze teraz twoja kolej? tego to my juz nie wiemy, ale za to wiemy, jak sie mimo to odezwalas - to ty jestes jeszcze wieksza wiesniara, niz on. i tyle.

Gość animowanka
a mnie kiedys mój chłopak spytał przed wyjazdem do Czarnoigóry na wakacje czy chcę dostać kartkę, bo koleżance jednej już obiecał.... :D:D:D fakt to było jakies 8 lat temu w 2 klasie liceum :D

Gość animowanka
a co do ydskusji która tutaj rozgorzała dotyczącej tego, że faceci oglądają się tylko za wypicowanymi galeriankami... Kochane kobietki więcej wiary w SIEBIE! Tak oni się golądają, bo kto by się nie obejrzał - nawet ja to robię, ale w większości nie dlatego, że fantazjują o niej (no może chłopcy w wieku dojrzewania,) ale dlatego że właśnie wygląda wyzywająco i jak (za przeproszeniem) kurwisko stare! Dla odpowiedzialnego i dojrzałego emocjonalnie mężczyzny taka lafirynda, to niejednokrotnie albo już stara kurew albo szczeniaczek, który nie ma ideałów większych w życiu i mało o nim wie. Mężczyźni szukają kobiet ładnych, naturalnych i które są sobą - zobaczcie po ulicy ile razy zdarzy się tak, że pomyślicie "ja taki super facet a przy nim taki "pasztet"" - to dowodzi, że meżczyzni szukaja czegos wiecej niz tylko tylka do zerzniecia... Aczkolwiek moja wypowiedz pominela przypadki, kiedy w domu ogniska pilnuje kobieta a fantazje erotyczne spelnia inna pani - wypowiadam sie na temat zdrowego ukladu kobieta- mezczyzna

Gość polać animowance wódki

Gość babom sie nie dogodzi nigdy...

Gość nie rzeczy
moze nie sknera tylko malo kasy mial, nie badz taka materialistka

Majka gdzie jest powiedziane ze to chlopak ma za Ciebie placic, moze akurat nie mial pieniedzy i jego dobra wola bylo zaproszenie Ciebie do mc Donalda i wydanie swoich ostatnich kuponow....a Ty narzekasz, jak Ci sie nie spodbala kolacja trzeba bylo wyskoczyc z wlasnej kaski :-)

Moja kolezanke spotkalo cos podobnego (naszczescie nie mnie) :D pewien koles lazil za nia chyba z pol roku i katowal zeby poszla z nim na kawe :P ona zawsze odmawiala ale ktoregos razu dala sie namowic. Gdy byli w kawiarni podeszli razem aby zamowic i pani sie pyta czy placa razem czy osobno a chlopak spojzal ze zdziwieniem i powiedzial ze oczywiscie ze osobno :o

Gość A ja chce na inny temat
To było prawie dwa lata temu latem w Krakowie. Jem sobie obiad z rodzinką w pobliżu cmentarza Rakowickiego. Przy innym stoliku towarzystwo, wygląda, że są po pogrzebie. Wśród nich dystyngowana staruszeczka. I do niej taki elegancik mówi: Ciociu, może ciocia się zdecyduje na te pierożki, na pewno cioci nie zaszkodzą... - nie, nie ,bardzo dziękuję -to co ciocia będzie jadła? -no, może tą cielęcinkę. :D:D:D Wiecie, kto płacił?

Gość co chlopak odwalil
ja tez zaliczylam randke, gdy placil to mu sie reka trzesla jak liczyl te blaszaki. Wyjal cala kupe i zaplacil, a bylo tego za dwie herbaty i gofer dla mnie

Gość co chlopak odwalil
A tak w ogole to nie chce mu sluzyc za to ze mi fundnie 4 pierogi. Wielej mnie kosztuje wystroic sie i podchlebiac mu przez te dwie godziny randki niz to co mi kupi

normalnie lubie takie tematy :) 13:36 stultissimus teraz posypie się lawina komentarzy w których Wy panie będziecie opisywać się w samych superlatywach, jako altruistki kupujące facetom biżuterię i obsypujące ich kwiatami. Dzieki za przypomnienie, jutro lece kupic kwiaty :P :P :P

Gość Śliwkawęgierka83
haha autorko - ja też bym mu tak powiedziałam mimo wszystko. Chociaż, ktoś zauważył , że liczył się także ton w jakim to powiedział. Piszcie co chcecie, ale takie pierdoły mają znaczenie - wybieracie sobie męża, ojca dla dzieci. Jakim będzie ojcem leń, cham i egoista ?

śmieszna ta prowokacja :) nawet sie uśmiałem z tych rabatów ... Ale generalnie to chyba żaden normalny i zdrowy na umyśle koleś nie zabiera na pierwszej randce swojej dziewczyny do Mc "Donalds :D

Gość moskala
Oj, tam autorka przecież nie chciała mu specjalnie jakoś wrednie odpowiedzieć tylko od razu się jej wymsknęło, bo z całej randki chyba najbardziej zapamiętała właśnie te zniżki :P ale teraz za to masz problem z głowy bo raczej nie dojdzie do randki nr 2 :P

Gość Śliwkawęgierka83