Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka007

Czaicie co chłopak odwalił na randce?!

Polecane posty

na pierwszej randce facet placi bez jęczenia i basta. Tak juz swiat jest zbudowany. Jak go nie stać to neich szuka laski w schronisku dla bezdomnych.

Gość ofdefds
"Kajtuś nie przewiduje że powinien miec kase? To chyba oczywiste? Choćby na herbatę w chłodny ziomwy dzień.. jak nie przewiduje to niech sie nie dziwi ze potem telefon milczy " NO WŁAŚNIE KAJTUŚ! Więc nie pierrrrdooooolllll o tym, że baby nie dyskredytują, jak nie ma kasy, bo potem właśnie telefon milczy:D

Gość Śliwkawęgierka83
nie jest to jedyne kryterium i na pewno nie należy oceniać faceta po zasobności portfela. Zgadzałam się na różne rzeczy, bo byłam zakochana. Oczywiście - nie od razu zauważyłam , że coś jest nie tak, nie mniej jednak - w zasadzie od pierwszej randki widać było 'przebłyski'. Człowiek nie może tak do końca udawać

Gość mało tu się udzielam
Aż dziwne, że zamilkł :) w końcu tyle naszych "teorii" jest do obalenia :)

Gość i takie jestescie wlasnie.....
" mało tu się udzielam Szczęście, ja trafiłam na normalnego, który jak wie, że nie ma kasy, to inaczej organizujemy czas, no i myśli o zabezpieczeniu. Oj chyba go czasem nie doceniam. " no właśnie, pewnie masz za dobrze z nim i jest za miły. musisz kafeterii się naczytać, żeby docenić to co masz:O typowa księżniczka......

Gość piszecie serio
nadal nie czaicie jak nie masz kasy to organizujesz randkę tak by kasa nie była potrzebna...albo by było potrzebne miniumum kasy no ale jak widać u niektórych brak wyobraźni jest współwystępujące z brakiem kasy... faceta bez wyobraźni można przeboleć....ale gdy do tego nie jest przystojny, nie ma poczucia humoru i nie ma kasy...to daremny trud

to ty nie perdziel kochanie bo nie widzisz co czytasz. Mówie o tym ze kobiety nei dyskredytują facetow o nizszym statusie, 4 zl na herbate chyba amant miec powinien? A moze wolisz jak laska placi za ciebie?

Gość no dokładmoie tak wlasnie
"Kajtuś na pierwszej randce facet placi bez jęczenia i basta. Tak juz swiat jest zbudowany. Jak go nie stać to neich szuka laski w schronisku dla bezdomnych. " sama się gubisz w swoich słowach. a twoje ostatnie zdanie świadczy o Twoim poziomie... Ty nawet w schronisku nie znalazłabyś miejsca...:O

Gość materialistki wygodnickie
"faceta bez wyobraźni można przeboleć....ale gdy do tego nie jest przystojny, nie ma poczucia humoru i nie ma kasy...to daremny trud" hahahahaha, czyli może być matoł, ale przystjony i z kasą?:D:D:D:D:D brawo:D

To ty si egubisz, zaluz moze szklanki na oczy jak nei rozumeisz co czytasz. albo chociaz sie okresl bezplciowcu bo nei wiem z kim gadam.

Gość Taka jedna Justyna
szczerze mi by bylo glupio naciagac kolege tym bardziej na 1 randce na POWIEKSZONY zestaw przedzej bym sama za siebie zaplacila a jakby nalegal ze zaplci zamowilam cheesburgera za 3 zl a nie powiekszony zestaw...:/

a o moje miejsce sie nie martw bo je juz dawno znalazlam u boku mezczyzny, ktory wie jak sie zachowac na randce.

Gość piszecie serio
ja pierniczę..... to chyba oczywiste że jak koleś zaprasza to on planuje randkę, to raz skoro planuje to planuje wg zasobności portfela, to dwa jeśli zaprasza mnie do knajpy to oczywistą oczywistością jest że wybieram coś w umiarkowanej cenie ( za co byłabym w stanie zapłacić sama gdyby była taka konieczność, np okazałoby się że koleś jest nieodpowiedzialnym dupkiem, skąpcem lub innym poparańcem) a nie najdroższe danie z karty

Gość jaka fajna wypowiedź
"na pierwszej randce facet placi bez jęczenia i basta. Tak juz swiat jest zbudowany. Jak go nie stać to neich szuka laski w schronisku dla bezdomnych" no i proszę, kobieta z gatunku księżniczki :D, nie mam więcej pytań :D

Gość Śliwkawęgierka83
I na co te wyzwiska ?? przecież żadnen z was, panowie nie chciał by dziewczyny która myśli tylko o tipsach, solarium, serialach. Dziewczyny która może się poszczycić ukończeniem bądź nie gimnazjum i poprawnie nawet jednego zdanie nie może sklecić bez kurw i hujów ... więc dlaczego dziwne jest że my też mamy pewnego rodzaju kryteria oceny ??

Gość Śliwka zmieniasz temat

Gość no i czym się chwalisz.......
" Kajtuś a o moje miejsce sie nie martw bo je juz dawno znalazlam u boku mezczyzny, ktory wie jak sie zachowac na randce" super! co jeszcze potrafi? musizz się nim zasłaniać? szkoda, że nie wie, jaki poziom wypowiedzi ma jego kobieta:O

Gość Śliwkawęgierka83
przypominam , że autorka była w mc donaldsie, gdzie ten powiększony zestaw nie kosztuje więcej niż kawa i ciastko w restauracji, zatem o wyborze najdroższego dania z karty mowy być nie może

no i proszę, kobieta z gatunku księżniczki , nie mam więcej pytań , taki jak ty to mi moze co najwyzej buty wylizac! Szanujacy sie facet wlasnie tak traktuje nowo poznana partnerke deklu - jak ksiezniczke.

Gość piszecie serio
jak to śliwka....przecież oni właśnei takiej szukają, głupiej ładnej idiotki która wierzy w równouprawnienie, płaci za siebie, sama sie zabezpiecza i dojeżdżą w środku nocy taksówką świadczyć bezpłatne usługi seksualne :-)

Śliwka nie ma co się wysilać, ja za samo stwierdzenie, że chyba swojego chłopaka nie doceniam, zostałam nazwana księżniczką. A prawda jest taka, że przy nim czuje się jak księżniczka i jest dla mnie dobry, bo jest zaradnym i rozsądnie myślącym mężczyzną.

Gość Śliwkawęgierka83
..... :) dawno temu to było, dlatego też - wiem, na co zwracać uwagę :)

Mhm mi się nigdy nie trafiło tak, żebym ktoś mi kazał płacić za siebie. Zawsze facet wyciągał portfel ale ja w tym samym momencie też wyciągałam :) W klubach wiele razy jacyś kolesie chcieli stawiać drinki mi i moim koleżankom ale nigdy się na to nie godziłyśmy. Jak chodziłam ze swoim obecnym mężem już dłużej zawsze chciał płacić ale bywało tak że on kupował coś tam a ja co innego i było w porządku :)

Gość Śliwkawęgierka83
pomyśleć , że chodziło o głupi rabat w mc donaldsie ...

Gość jaka fajna wypowiedź
Kajtuś już się tak nie napinaj :D:D zgadzam się z wypowiedzią nogogłaszczki : "W życiu nie zgadzałam się na pierwszej randce, żeby koleś za mnie płacił. Na dalszych zresztą też nie. Jest to w jakiś sposób zobowiązujące. A ja nie chcę mieć zobowiązań wobec faceta, którego mogę nie chcieć już nigdy więcej widzieć na oczy." :)

Gość tu sa buraki a nie mezczyzni
Wiele razy sie umawialam na randki i to glownie w okresie szkolno-studenckim i nigdy zaden facet nie kazal mi placic za siebie. sorry nie wiem kto tu siedzi na kafe?? totalne chamstwo i tyle. i nie zakrywajcie sie rownouprawnieniem bo to kompletna bzudra. sloma z butow i nic wiecej. zasada jest taka: kto zaprasza ten placi. proste ale widac co niektorzy nie kumaja prostych zasad.....

Gość mam 43 lata i jestem kobietą
19 lat po ślubie bardzo dobrze robicie dziewczyny zwracając uwage na takie zachowanie i od razu mówie nie liczy sie kwota... czy to bedzie 4 zl na herbate czy 15 zl na zestaw w MCD czy kilkadziesiąt na kolacje, liczy sie to, ze facet wie jak należy sie zachować płaćcie na randkach za wielce wyzwolonych facetów, sepiarzy , dusigroszy albo leni , którzy nie wiedzą co to praca i nie maja kasy, a potem jak nic bedziecie albo utrzymywać darmozjada i opierać mu tyłek, albo bedziecie sie wyliczać z kazdej złotówki kutwie a włosy bedziecie obcinać sobie same bo fryzjer za drogi

Gość piszecie serio
tylko niewychowany egoista uważa że kobieta powinna płacić za siebie na I randce zresztą dla mnie takie zachowanie faceta oznacza że nie jest mną na tyle zainteresowany by o mnie zadbać, by chcieć mi sprawić przyjemność, zadbać o mój komfort.... skoro bardziej mu zależy na tym by nie stracić kasy niż zrobić dobre wrażenie na mnie, po co miałabym spotykać się z takim gościem ?

Gość no i czym się chwalisz.......
" Kajtuś no i proszę, kobieta z gatunku księżniczki , nie mam więcej pytań , taki jak ty to mi moze co najwyzej buty wylizac! Szanujacy sie facet wlasnie tak traktuje nowo poznana partnerke deklu - jak ksiezniczke. " hahahahahaha, a potem jej odpierdala i innego życia sobie nie wyobraża, jak tylko przy kasie:D:D:D:D:D:D:D:D "buty ci wylizac"????? hahahahahahahaha:D:D:D:D:D popatrz jakie masz mniemanie o sobie, szkoda, że twója facet tego nie czyta. przyznałabyś my się?:D owszem kobietę trzeba traktować z szacunkiem i na randce zapłacić, ale TY MASZ PROBLEM W SWOJE GŁÓWCE! teraz wyszło z ciebie, jakie masz poidejście, co to nie ty i jaka ty cudowna jestes. zreszta, skoro masz siebie za kogos lepszego, to dlaczego siedzisz wlasnie na takich SCHRONISKU jak kafeteria? tu sa osoby zwykłe, niskie społecznie, nie takie cudowne damy jak TY:D