Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka007

Czaicie co chłopak odwalił na randce?!

Polecane posty

Gość gdzie ci mezczyzni.....
to nie zmienia faktu ze na 1 randce wypada zeby facet placil. zapraszajcie do kawiarni wymyslcie cos oryginalnego skoro reastuaracja jest powyzej waszych mozliwosci finasowych....chcecie udawac gentelmenow a robicie z siebie wiesniakow....

Gość moskala
Przecież wiadomo że są i kobiety które interesuje tylko zawartość portfela mężczyzny i te normalne to samo tyczy się również mężczyzn. chodzi o to, że faceci już też zaczynają przesadzać i szkoda im czasem nawet 5zł na b-smart w kfc. Jak nie masz pieniędzy by na 1randkę gdzieś zabrać dziewczynę to pomyśl o tym jak fajnie spędzić czas bez wydawania pieniędzy.jak masz oryginalny pomysł, jesteś inteligentny,fajnie się z Tobą gada itp.a nie chcesz kasy wydawać to idziesz na spacer itp. a nie że zapraszasz dziewczynę do restauracji, nie mówisz nic o podziale rachunku i się dziwisz że wybrała droższe danie niż przypuszczałeś. a co by było jakbyście w takiej sytuacji oboje nie mieli kasy? mycie garów by zapłacić rachunek w knajpie?

Gość moskala
gdzie ci mężczyźni..... - zgadzam się z tobą chcą udawać dżentelmenów hehe a albo się jest dżentelmenem albo nie. najlepsi są tacy co to przy płaceniu rachunku rozlicza cię z każdego grosza :P

Gość 457845s
"xazui (xazui81@wp.pl) a tam pie**olicie po rztr Nie sądzisz że gdyby kobieta wiedziała że musi za siebie zapłacić,od razu by jej przeszła ochotę na tę drogą potrawę? " nikt o tym nie wpominal. a to, ze tego nie wie, to wina faceta, mowimy tu o tym, ze facet ZAPRASZA I PLACI. kumasz, czy znow bedziesz pileczke odbijac?:O

no dobra, ale jak ktoś jest gentelmanem a kobieta robi z niego wieśniaka? Xuazi - chodzi o to że z kobiet wyłazi skąpstwo i pazerność. Sama ma płacić więc rezygnuje z drogiej potrawy albo zamawia mniej... no czy to jest klasa? dobra, kto mi umyje kuchenkę? może być nawet jakaś wojująca feministka... po całej ceremonii oficjalnie przyznam że była ona wynikiem mojej autentycznej indolencji w zakresie mycia kuchenek, biorącej się z zacofania umysłowego, posiadania dwóch lewych rąk, trzech nóg, oraz czego tam sobie jeszcze zażyczy ;)

Gość 457845s
" to nie zmienia faktu ze na 1 randce wypada zeby facet placil. zapraszajcie do kawiarni wymyslcie cos oryginalnego skoro reastuaracja jest powyzej waszych mozliwosci finasowych....chcecie udawac gentelmenow a robicie z siebie wiesniakow..." dla ciebie dzenetelmenem jest ktos kto cie do drogiej restauracji zabiera?:O spoko.

Gość
457845s stulissmus Już Ci odpowiedział o co mi chodzi... Stulissmus umycie kuchenki to kwestia paru minut zaledwie :-D

Gość moskala
Nie, dżentelmen umie sprawić ze kobieta czuje się piękna,kobieca i pożądana i wie, ze facet poświęca jej cały swój czas, dżentelmen to facet z fantazją, który nie odwala akcji typu zapraszam cię do restauracji ale ty płacisz a nawet jak nie ma funduszy umie się wykazać oryginalnością.czy to takie trudne zabrać kobietę na randkę do parku?wystarczy jakiś ładny kwiatek,miły gest.nie potrzeba nie wiadomo jakich funduszy. Na szczęście prawie zawsze trafiałam na kumatych facetów. Co do kuchenki to zalej środkiem czyszczącym w nadziei że coś tam odmoknie i odpadnie:P

Gość 457845s
xazui - popatrz na czas postow, poetm sie wymadrzaj. nie zdazylam przeczytac przeciez, bo w tym samym czasie bylo...:O

xazui - paru minut? jak dla kogo? :D trzeba być tytanem umysłowym aby samemu dojść do sposobu pozwalającego uporać się z kuchenką w pare minut. Myślę że gdyby nie pochlapane kuchenki to nowocześni mężczyźni nie żenili by się.

Gość moskala
Jak się czyści kuchenkę od razu po przyrządzeniu potraw to potem się nie ma takiego problemu. Spróbuj Cifem zaatakować

Gość
stulssimus Są dobre preparaty do kuchenek jakbyś się oderwał na chwilę od kafe to byś miał czyściutko :-D

dzięki moskala... za kogo Ty mnie masz że uważasz że sam bym na to nie wpadł? po prostu samo zalanie środkiem czyszczącym i szorowanie niewiele daje. Wiem że tłuszcz lepiej rozpuszczał by się jak bym gorącą wodą polał, ale w moim wykonaniu to wiązało by się z powodziowym kataklizmem w całej kuchni :( Chyba jedynym ratunkiem i receptą na czystą kuchenkę jest poczekać aż już nie będzie się na nią w ogóle dało patrzeć bez odruchu wymiotnego i kupienie nowej... czystej :D

Gość
W takim razie kup nową kuchenkę,ale jadaj na mieście żeby się nie pobrudziła :-D

Gość moskala
wybacz jeśli uraziłam twoją godność własną ale z doświadczenia wiem, ze są faceci, którym się wydaje, że brud to samą wodą zejdzie. A z ciekawości..to ile już ta kuchenka stoi zasyfiona? bo ja 2mieiseczną kiedyś przy pomocy cifa ajaxu gąbki druciaka i wody doprowadziłam do ładu, chociaż moja frustracja momentami sięgała zenitu. jak ci się uda ją doczyścić to może następnym razem będziesz czyścić regularnie :P

to co zaproponowałaś przypomniało mi przypadek mojej kuzynki z Łodzi. Otóż owa kuzynka w domu wszystko owijała w gazety, aby się nie zniszczyło. Gości w zasadzie nie wpuszczała, a jeśli już musiała dawała im jakies zrobione przez siebie na drutach papucie. Kibla w domu nie używała tylko chodziła do sławojki za domem :D Nie chcę tak robić! chcę mieć czystą i używaną kuchenkę... trochę ciepła w domu :D

Gość gdzie ci mezczyzni.....
457845s " to nie zmienia faktu ze na 1 randce wypada zeby facet placil. zapraszajcie do kawiarni wymyslcie cos oryginalnego skoro reastuaracja jest powyzej waszych mozliwosci finasowych....chcecie udawac gentelmenow a robicie z siebie wiesniakow..." dla ciebie dzenetelmenem jest ktos kto cie do drogiej restauracji zabiera? spoko. Nie gentelmen to facet ktory nie odstawia szopek z rachunkami na 1 spotkaniu.. smiesza mnie faceci ktorzy chca udawac bogaczy zabieraja dziewczyne do drogiej restauracji a po kolacji dziela rachunek na pol.... a tych co w kawiarni dziela np 20 zl na pol to nawet nie komentuje... zero klasy.... na szczescie ja nigdy na takich nie trafilam i jak umawialam sie z facetami uczacymi, nie pracujacymi to po prostu szlismy na piwko i tyle. bylo milo, facet nie zbiednial o te 5 czy 10zl i nie robil z siebie wariata proszac zebym oddala mu 2,50....

Moskala - aż takiej tragedii nie ma. zostało tylko miejscami trochę tłuszczu, ale wygląda to w moim odczuciu strasznie. Poza tym z tego co piszesz wynika że dajesz sobą manipulować mężczyznom ;) Nie znam takiej pierdoły, albo półmózga który by nie wiedział jak umyć kuchenkę, oni znają te metody, ale nie umieją ;) Po prostu nie umieją, albo chcą nie umieć. Ja np chcę nie umieć i wolał bym aby ktoś odwalił za mnie tę robotę

Gość moskala
hehe nie daję, jestem straszny leniuszek jak mogę to unikam sprzątania. to że znam takie przypadki nie znaczy że to moi faceci. tamtą kuchenkę musiałam sama szorować bo była to pozostałość w mieszkaniu które wynajmuję studentom, więc możesz sobie wyobrażać jak wyglądała.

Gość moskala
gdzie ci mezczyzni.....- ahaha zgadzam się z Tobą, przypomniała mi sie też sytuacja jak znajoma umówiła się z facetem poznali się w jakimś klubie a dwa dni później zaprosił ją do knajpy. koleś zamówił 1piwo i do niej z tekstem:"chcesz łyka?" ahahahahaha

Gość moskala
stultissimus - żałuj żeś lodówki nie widział, mój kumpel musiał z zatkanym nosem opróżniać jej zawartość bo ja poczułam się słabo zanim ją jeszcze otworzyłam :D

no miał gest :D potem spytał czy chce dziaba? i wyjął kiełbasę? w myśl zasady że do piwa najlepsza kiełbasa

Niedługo czeka mnie chyba to samo. Zobaczymy co najemcy przyniosą :D w sumie nic mnie ani sąsiadów nie zadziwi bo sam jestem studentem i różne rzeczy się tam działy :D ale powiedz czy koleżanka się skusiła? na łuk piwa i dziaba kiełbasy

Gość moskala
Poszła do baru kupiła sobie drinka dała facetowi ostatnią szanse by się jakoś chociaż w ciekawej rozmowie wykazał, ponieważ i w tym przypadku lipa - puściła mi strzała w toalecie ja zadzwoniłam i okazało się, że jednak musi wcześniej wrócić bo coś jej wypadło :D a myśmy sobie razem wieczór skończyły w innym pubie i w innym towarzystwie

Gość nie ma to jak w kiblu gadac
i w chuja robic facetow..... cale baby i ich komorki:O

Gość moskala
No tak czasem wychodzi, bronić się nie będę. udzielam wsparcia kumpelom podczas nieudanych randek i one też w razie czego. ale swoją droga czego facet się spodziewał jak sam się tak zachował? to się nazywa strategiczny odwrót

oj tam wielkie oburzenie... motyw z telefonem jest dobry ;) sam stosowałem aby w pewnych okolicznościach salwować się ucieczką :D nie wierzę, że inni faceci tak nie robią :D