inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ............. no........ żeby nie było............ prawie z samego rana :):)) http://www.youtube.com/watch?v=P2L8EExwkuE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the_crawier 0 Napisano Styczeń 14, 2010 dobry :) http://greg02.wrzuta.pl/audio/8mVz8Eqlfq3/good_morning Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 14, 2010 no rzeczywiście rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Jutro piątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głupia sukens 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dobry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Przecież powiedziałem..................prawie rano....................no i rzeczywiście............jutro jest piątek:D:D:D a pojutrze sobota............................. można zaczna zakładac tematy dzisiaj jest jeszcze styczeń???:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koksik 46cm biceps Napisano Styczeń 14, 2010 A wykurwić ci gonga z rana jestem swieżo po treningu, zara was wszystkich rozjebie w pizdu!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekaweeee Napisano Styczeń 14, 2010 dzień dobry. niedawno wstałam więc mogę tak napisać. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Koksik 46cm biceps=======> dawaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koksik 46cm biceps Napisano Styczeń 14, 2010 A masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Jakoś nic nie bolało:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 betanna ---- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Już po 13tej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 co wam się śniło? bo mi kompletne pierdoły jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .Tycjan Piękny Napisano Styczeń 14, 2010 SZpetne obwisłe baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dzisiaj raczej nic... Jakiś czas temu grałam w Maxa Paynea i potem śniło mi się, że jestem takim Maxem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 14, 2010 siemka ((())) Żeli papą- kocham Twój nick :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Mnie się śniło ,że z całą rodziną męża spaliśmy w jakimś schronisku w jednym wielkim wyrze .....strach się bać .....i skąd to się bierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allleeeekkk Napisano Styczeń 14, 2010 może to twoje ukryte pragnienie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 14, 2010 betanna, oglądałaś ostatnio jakieś horrory? :D fioletowy, jak to? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 zdecydowanie NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Toż to gorsze od horroru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Uwierz mi glen ,na pewno byś nie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 14, 2010 no żeli papą tak pięknie brzmi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Kiedyś weszłam na youtube i znalałam http://www.youtube.com/watch?v=x8LoTfEegzI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allleeeeooooo Napisano Styczeń 14, 2010 chodźmy do pubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Witam wszystkich Już dawno............ranek się skończył teraz jest prawie wpół do drugiej :D....................................:):))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach