Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelie26

Załamka-nie wiem co robić ze swoim życiem

Polecane posty

Gość gość
Obyczaj sobie bloga energia wewnętrzna Zbigniewa ryzaka

Gość gość
Autorko, ja teraz zbliżam się do wieku 26 lat, jestem tak samo zagubiona. Nie wiem, co chcę w życiu robić, nie wiem, kiedy kocham a kiedy to tylko zauroczenie, nie wiem, jaką pracę chcę wykonywać. Boję się wszytskiego. Boję się, że skończę jako nieszczesliwa, zaniedbana kobieta, ktra przestała marzyć i wierzyć w lepsze jutro. Boję się, że skończę bez dobrego męża i dzieci, że będę klepała biedę. Jako że jestem DDA wszystko widzę w czarnych barwach. Ale chodzę na terapię i z tego powodu jestem z siebie bardzo dumna. Podsumowując - dużo lęku, pesymizm i czarnowidztwo.

Gość TakaJednaOna8
Ja mam podobne lęki jak powyżej.... ehh tyle, że zbliżam się do 25 r.ż ale też nie wiem co mam robić z tym swoim życiem

Gość gość
To nie wina genów, a wychowania.

Witam! W życiu czasem przychodzi taki moment, czy to wypalenia zawodowego czy bezsilności. Może to być spowodowane m.in. złym wyborem dotychczasowej pracy oraz brakiem sukcesów zawodowych. Dobrym wyborem w takiej sytuacji będzie rozwiązanie testu predyspozycji zawodowych, dzięki któremu można sprawdzić swoje predyspozycje zawodowe i radykalnie zmienić swoje życie poprzez podjęcie innej, bardziej odpowiadającej naszym predyspozycjom pracy. Aby rozwiązać taki test zapraszam na stronę kierunekrozwoju.pl Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu Kierunek Rozwoju

Gość Krfawy zabujca
To sie potnij, powieś, zażyj dużo tabletek i popij alkocholem, zadźgaj, wpadnij pod samochod...itp..( żartuje xD)

Gość gość
szukajac pracy pewnie masz jakies wymagania. a ja ci proponuje, idz do jakiejkolwiek pracy, do ochrony na cieciowe (czesto nie trzeba zadnych papierow), do sprzatania, cokolwiek, mieszkajac z rodzicami, odloz troche kasy i w miedzyczasie CIAGLE szukaj lepszej pracy i przede wszystkim sie od nich wyprowadz ! najlepiej do innego miasta, odzyjesz, gwarantuje. i nie sluchaj ich, postaraj sie chociaz, zycia za ciebie nie przezyją.

zacznij wychodzić z domu,zapisz sie na jakieś zajęcia, poznawaj nowych ludzi dzieki temu znajdziesz właściwy kierunek w życiu

Gość gość
Poznaj przyszłość anna.wrozba@wp.pl

amelie26 ciekaw jestem twoich dalszych życiowych poczynań .. jesteś ?

Gość gość
Ja korzystam z wróżb Macieja i innych wróżbitów na tej stronie: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka , Polecam wam wszystkim sprawdźcie sobie, bo wróżby naprawdę się sprawdzają! Dokładnie miesiąc temu skontaktowałam się z wróżbitą, aby powiedział mi coś więcej o moich uczuciach w przyszłości. Powiedział, że początek lipca to będzie mój dobry okres i znajdę kogoś. I wiecie co? Zupełnie przez przypadek w kawiarnii w której zawsze pije kawę, odezwał się do mnie mężczyzna na którego nigdy nie zwracałam uwagi. Jest naprawdę świetny i od 3 tygodnii jesteśmy razem :) Uwierzcie w wróżby, bo o naprawdę się spełniają! Można zapytać o wszystko tutaj i nie tylko o uczucia a także o zdrowie i rodzinę : http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka

Gość gość
Na pewno warto szukać swojej drogi. Proponuję może wizytę u doradcy zawodowego http://akademiarozwoju.wroclaw.pl/. Pomoże Ci ona poznać Twoje mocne strony i nakierować

Gość gość
"Powieś Się"

Gość gość
Kiedy widzę tytuł typu "nie wiem co zrobić ze swoim życiem" to w sumie wcale się nie dziwię, biorąc pod uwagę czasy w jakich żyjemy, edukację jaką przechodzimy, pranie mózgu jakie robią nam media i perspektywę nudnej pracy, wykonywania każdego dnia to samo, dla naszego pracodawcy.. Są jednak inne rozwiązania, można na życie spojrzeć w sposób niestandardowy i czerpać z niego dużo radości, trzeba tylko mieć odwagę i wiedzieć jak. Ja mogę podzielić się tą wiedzą z każdym kto ma odwagę się do mnie odezwać i wziąć swoje życie w swoje ręce :) Pozdrawiam serdecznie z tej lepszej strony :D

Gość skrzydlarozwoju
Heeeej! To naturalne, że w tym wieku nie wiesz co chcesz robić. Skąd niby miałabyś wiedzieć?! Zobacz, tak na dobrą sprawę to dopiero teraz masz czas się zatrzymać i nad tym zastanowić. Wcześniej z roku na rok było wiadomo co będzie - liceum, matura, studia. Teraz jest inaczej. I dobrze! Musisz oswoić się z tym, że Twoje decyzje warunkują twoje życie - nie mogą o nim decydować rodzice czy przyjaciele. Daj sobie czas i ochłoń. Próbuj, szukaj, doświadczaj, przeżywaj porażki, próbuj dalej. Aby mieć to czego pragniesz musisz wiedzieć czego chcesz. Nie dowiesz się tego stojąc w miejscu! Wiem, że to nie jest proste i wiem, że nie stanie się od razu. Wiem też, że masz już wszystko czego potrzebujesz. Jeśli mi nie wierzysz, na mojej stronie: skrzydlarozwoju.com.pl znajdziesz bezpłatny trening, który pomoże Ci zmienić sposób postrzegania własnych możliwości :)

Gość ciekawy37
Dnia 9.05.2016 o 02:08, esel85 napisał:

amelie26 ciekaw jestem twoich dalszych życiowych poczynań .. jesteś ?

ja tez 🙂