Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topmoni92

Pre-test. Wiarygodny ?

Polecane posty

Gość topmoni92

Witam ,mam pytanie. Kupilam dzis pre-test. Mozna mu zaufac? Kiedy jest najlepiej go robic? Mi obecnie @ spoznia sie 3 dni. Gdybym go zrobila jutro rano, to wynik wyszedlby wiarygodny ? Czekam na odpowiedz i pomoc z waszej strony. Pozdrawiam.

u mnie nie wykazał ciązy robiłam 3 byy negatywne oczywiscie po terminie okresu

Gość sprobuj zrobic
jutro rano, jesli wynik nie zadowoli Cie do konca, zawsze mozesz za kilka dni powtorzyc test ....

Gość topmoni92
czytalam na innych forach, ze sa one w 100% wiarygodne. nie wiem juz co mam myslec. mam go pierwszy raz i nie mam pojecia czy jest dobry... :(

Gość 7282823
Jest wiarygodny,nawet jak zrobiłam w dzien 2 testy wyszly slabe kreski. A jak zrobilam z porannego moczu krecha jak byk!

Gość topmoni92
o kurcze wiec nie jest tak zle jak myslalam :) mam nadzieje, ze wyjda te dwie krechy hihi :) ale te oczekiwanie jest straszne. na dodatek brzuch mnie boli od kilku dni tak jak bym miala zaraz dostac @ a nic nie ma. nie wiem czy to jest spowodowane tym, ze niebawem dostane, czy moze tym po prostu, ze cos tam jest :) dodam, ze nigdy nbie mialam takich boli, tylko w dniu jak dostawalam @ odczowalam bol nie do zniesienia... a teraz ? ehh dziwne to wszystko...

Gość topmoni92
...?

zrob jutro rano powinien juz wskazac ciaze :) jesli nie i nie odstaniesz okresu to powtorz powodzenia napisz jak Ci poszło testowanie

Gość topmoni92
postanowilam, ze tescik zrobie jutro rano ^^ jeszcze jeden dzien niepewnosci... ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie po mojej mysli :)

zależy jeszcze jaki kupujesz. ja miałam taki z makiem, wydaje mi się że jeden z lepszych :) no i nie oszukał, ciąża miała jakieś 4-5 tygodni kiedy go robiłam. najlepiej z rana zaraz po obudzeniu, ale dobry test wykaże ponoć o każdej porze dnia.

Gość 235425
Takie testy nie sa w stu tylko w 99...% pewne.wykonaj wg instrukcji bo kiedy sie robi jest wazne.pewny jest test z krwi tylko. Htcg czy jakos tak sie nazywa.niech ktos poprawi.sprawdza sie poziom hormonu ze krwi ktory jest w większej ilości w czasie zajścia w ciaze. Koszt chyba kolo 30zl ale zależy w jakim mieście.chcesz byc pewna a masz uzasadnione wątpliwości to zrob taki lepiej. =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Mi pre test nie wykazał ciąży 5 dni po spodziewanej @ a poprzedniego dnia pinktest pokazał słabiutką kreseczkę...:)

Gość topmoni92
jutro zrobie ten pro test i jak nie bedzie nic a @ nadal nie bedzie to pewnie kupie jakis inny. moze bobo-test ? mialyscie juz go ?

Gość jesli spoznia ci sie okres
to test mozesz zrobic nawet teraz :)

Gość topmoni92
wczoraj z tego wszystkiego zle napisalam, wczoraj mialam 4 dzien spoznienia a dzis 5ty... sama nie wiem czy teraz zrobic. mam obawy , ze wyjdzie jedna kreseczka. dziewczyny a jak mnie od rana dzis meczy zgaga... normalnie juz nie wytrzymuje. i tak juz od kilku ladnych dni.. lapie mnie o kazdej porze dnia...

Gość jesli spoznia ci sie okres
smigaj do lazienki, tyle dni spoznienia to na pewno ci wyjdzie! zycze, by poszlo po Twojej mysli :)

Gość topmoni92
dziekuje za wsparcie... :)

Gość topmoni92
mam jeszcze jedno pytanie. czy normalne jest, ze teraz na sutkach mam takie dziwne male "grudki" . nigdy nie mialam takiego czegos, a teraz to na kazdym mam ze 3...

Gość ludddziieee
jak ty sie nie wstydzisz takich głupot pisać:ozrób ten test i tyle a nie kombinujesz jak kon pod górke.Jeszcze wyglad stolca opisz:o

ja robiłam własnie ten test ale 3 tygodnie po terminie okresu i były po dosłownie 10 sekundach widocznie dwie grubaśne krechy:)

Gość no i zrobilas ten test
??

Gość topmoni92
tak zrobilam test. na poczatku wyszla taka bladziudka druga kreseczka.. a potem mozna bylo ja zobaczyc jak wzielam test pod swiatlo. ciaza ???

Gość topmoni92
iii ???

Gość topmoni92
ale schizowałam jak go robiłam, masakra. czyli, ze co. to moze byc ciaza? :) :) :) jak myslisz, kupic ten sam test czy jakis inny ?

Gość topmoni92
aha, czyli, ze niewazne jaki test, bo kazdy pokaze mi druga gruba kreche :) nie moge w to uwierzyc... :) :)

Tak ja mialam pierwszy inny niz drugi kreska doslownie ledwo widoczna a po 2 dniach zrobilam eklektroniczny test i pisalo ciaza 2 tydzien :)