Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topmoni92

Pre-test. Wiarygodny ?

Polecane posty

Gość topmoni92
szczerze mowiac to jeszcze nie za bardzo do mnie dociera. chyba dopiero jak pojde do lekarza i na usg zobacze fasolke to wtedy uwierze :) he he

Gość topmoni92
a mialas tak jak ja bole brzucha, ktore przypominaja te bole przed @ ?

Gość topmoni92
CHYBA NAJLEPIEJ BYLOBY ISC DO LEKARZA I BEZ STRESU :)

Przepraszam, że nie na temat, ale majóweczko gdzie mogę was znaleźć? Nie wiem czy mnie pamietasz pisałyśmy razem na lutówkach, ja poroniłam w 9 tygodniu, ale chciałam zobaczyć co u was, a wy nie piszecie już na naszym starym wątku. Gdzie można was znaleźć? A no i gratuluje Ci 38tygodnia, ale ten czas leci:)))

A do topmoni to najelpszy dla mnie jest quick view(chyba tak się pisze). Ale moją pierwszą ciążę wykrył pre test właśnie. Dokładne dwie piękne grube krechy ok 2 tyg po spodziewanej @ z porannego moczu.

Gość topmoni92
no ten moj bol brzucha, brak @ juz 5 dzien i druga kreseczka na tescie, chociaz slaba, swiadczy raczej o dzidziusiu :) oby :) w poniedzialek zrobie jeszcze jeden test i jak ten pokaze znowu kreske 9mam nadzijee, ze bedzie bardziej widoczna) to sie do lekarza wybiore :))

Gość topmoni92
a poza bolem brzucha objawy jakies mialyscie ?

Gość skadjatowiem
zawroty głowy i zmeczenie chyba tylko na poczatku a gdzies od 6 tygodnia sie zaczely objawy ciazowe:) gratulacje:)

Gość topmoni92
zawroty glowy i zmeczenie to mam. dzisiaj rano to malo nie zemdlalam, taka jakas slaba sie zrobilam... polozylam sie i usnelam. i jak narazie jest ok. mi ostatnio dokucza zgaga... to mozliwe , zeby na poczatku i ona meczyla ?

Czesc Tasiula :) Pamietam.pamietam 😘 No my mamy juz dawno prywatne forum :) Dla lutowych mam...A co u Ciebie ? Jak staranka ?