Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeetta

dziewczyny warto kupić coś takiego dla pieciomiesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość odeetta
myślałam że może się nada dla dzidzi zaczynającej siadać....

Gość OleczkaMamusia
jak najbardziej :) Polecam.

Gość OleczkaMamusia
Dlaczego was odpycha? Może jeszcze teraz ( 5 miesięcy ) to troszkę za wcześnie ale za 1,2 miesiąc będzie fantasyucznym zajęciem dla dzidzi :) Pozdrawiam

Gość topmoni92
mi sie podoba. bezpieczne jest i w ogole. ja bym na twoim miejscu kupila. od czegos trzeba zaczac a to jest bardzo fajne :)

Gość odeetta
dzięki, może się zdecyduje...tyle że najtańsze nie jest a to używka, nowe 200zł :-(

Gość topmoni92
a nie szukalas czegos podobnego i tanszego ? niekiedy mozna znalesc podobne rzeczy o znacznie nizszej cenie... :)

moze sie myle ale wg. mnie to zbedny wydatek. jak zacznie siedziec to podparcie juz niepotrzebne a druga sprawa ze zaraz zacznie tez raczkowac i jakos srednio widze by usiedzialo w jednym miejscu. ale to tylko moja opinia

dobre ale góra m-c jak zacznie samo siedziec to nie trzeba podparcia a jak zacznie raczkowac nie bedzie chcialo siedziec w miejscu

Gość medycyna naturalna
5 miesieczniak sam nie siada a sadzac moim zdaniem nie trzeba.Moj 8 miesieczniak nie siadajeszcze sam ale pol dnia rwie sie do stania,jest ruchliwy.Patrzac w tyl to stwierdzam,ze wogole takie siedzonko nie sprawdziloby sie.Ja nie zmuszam dziecka do siadania.Po co ma sie krzywic.Ulubiona pozycja to na brzuchu.Polecam lezaczki.

a ja mam takie identyczne siedzonko dostała w spadku I MÓJ MAŁY BARDZO FAJNIE SIĘ bawi w tym siedzi ladnie sam ale jeszcze czasem niekontrolowanie potrafi polecieć dlatego to jest bardzo fajne bo podtrzymuje z każdej strony i na podłodze i tak musiałabym go obłożyć poduchami a tak ma siedzonko jestem z tego bardzo zadowolona tylko jakbym sama miała kupić to nie wiem bo kupę kasy kosztuje nawet nie myślałam że aż tyle to mogło kosztować