monia231 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Hej!!!! Kochałam sie z mezem do konca dzien przed miesiaczka dostalam miesiaczke w srode a w czwartek mi sie juz konczyla czy to ciaza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karamba karamba Napisano Styczeń 14, 2010 i to bliźniacza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonissssssssssska Napisano Styczeń 15, 2010 karamba no co Ty mówisz, na moje oko to nawet trojaczki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Niewiedza dotycząca podstaw własnej płodności jest zatrważająca. Zamiast pisać na forum poczytałabyś trochę informacji o kobiecym cyklu :> http://npr.pl//index.php/content/view/27/43/ - od tego zacznij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaapsik Napisano Styczeń 15, 2010 oczywiście , że nie ciąża:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMIS777 0 Napisano Styczeń 15, 2010 no ciaza to napewno nie jest ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Teraz znow mam normalne plamienie. Moze ktos sie spotkał z tym? Co mi moze byc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka1888 Napisano Styczeń 17, 2010 Masz okres- takie to straszne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach