Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowaniania8977665

Zareczyny- po jakim czasie jest ok?

Polecane posty

siunieczka, to sie zdecyduj - jestes z nim bo go kochasz, czy dlatego że nie masz dla kogo go zostawic? :/ bo to sie troszke wyklucza wzajemnie, wiesz...

co za roznica jak on mnie nie kocha ;p wiec chyba to drugie, dam znac po weekendzie:))))))

Gość wwiitaminka
a co to za różnica? Ja zaręczyłam się z moim TŻ po 8 miesiącach odkąd sie poznaliśmy, ale ślub planujemy na 2011 rok, dodam że zaręczyny były w sierpniu 2008. I mi jakoś nie przeszkadza długość okresu narzeczenstwa bo formalnie nic sie nie zmieni w naszym zyciu,, studiujemy, pracujemy, doksztalcamy sie, co za roznica czy slub teraz czy za ten rok? co sie odwlecze to nie uciecze jak mawiała moja babcia:)

Gość Roksanka79
My zeręczyliśmy się po 14 m-cach spotykania, ślub wzięliśmy po 9 m-cach od zaręczyn a po 2,5 roku urodził się nam śliczny synek:)

Gość qrcze o rany
a my jesteśmy razem 2.5 roku, mieszkamy razem 9 miesięcy nie oświadczył się, ale wiele razy zapewniał ze chce mnie na zawsze i że sie na pewno pobierzemy, to ja raczej sie wykrecałam nie wiem dlaczego jeszcze sie nie oświadczył, wie ze nie zależy mi na pierścionku, może dlatego wiem ze chciał bo podpytywał o rozmiar palca itp. ale nie wykazałam entuzjazmu to sobie odpuścił pewność ze ze mną będzie mam, ja tez chcę z nim być nie wiem czemu nie bierzemy slubu troche mnie to smuci, bo chciałabym byc juz po stronie mężatek, bardziej szanowanych niż "stare panny"

"nie wiem czemu nie bierzemy slubu" moze dlatego - "wiele razy zapewniał ze chce mnie na zawsze i że sie na pewno pobierzemy, to ja raczej sie wykrecałam", "podpytywał o rozmiar palca itp. ale nie wykazałam entuzjazmu to sobie odpuścił"?... dajesz mu do zrozumienia ze kwestia slubu jest Ci co najmniej obojętna i sie dziwisz ze sie nie oswiadcza? :D :D :D

Gość buba125
ło matko... mialam nadzieje ze kobiety mowiace co innego a myslace co innego oraz piszace na forach jeszcze co innego nie istnieja:[