Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem normalna dziewczyna 85

miałam już tego nie robić ale mam dzisiaj doła, więc znowu się poużalam...

Polecane posty

całkiem normalna wybrałas nie ten profil widocznie, tutaj nie znajdziesz milych słow, wszyscy na siebie jada, wszyscy lekcewaza, wszyscy sie uzalaja, wszyscy sa nieszczesliwi:)

nie martw sie :) wcale nie jest tak źle :) przynajmniej jestes całkiem normalna, w przeciwieństwie do co niekórych tutaj, albo - kto wie czy nie od wszystkich :P zawsze cos ;)

Gość moskala
całkiem normalna dziewczyna 85 - mój rocznik, pozdrawiam. czemu dół? ja od wczoraj jestem singiel ale dziś piątek, dziś impreza więc jakoś się nie zamartwiam, zamiast się dołować wyskocz do pubu/klubu zrób się na bóstwo, uśmiechaj się zawróć jakiemuś facetowi w głowie. jest weekend, ciężko mi się dołować bo już za3,5h skończę pracę ty też powinnaś zrobić dziś coś szalonego, a jak totalnie nie chce ci się wyłazić z domu- wyłóż się na łóżku z pizza/lodami wciągnij jakiś fajny film i pomyśl ze jutro sb dzień wolny :D no nie zamartwiaj się

uśmiechaj się zawróć jakiemuś facetowi w głowie. jest weekend, ciężko mi się dołować bo już za3,5h skończę pracę ty też powinnaś zrobić dziś coś szalonego, a jak totalnie nie chce ci się wyłazić z domu- wyłóż się na łóżku z pizza/lodami wciągnij jakiś fajny film i pomyśl ze jutro sb dzień wolny no nie zamartwiaj się żeby to było takie proste:) Chciałabym bardzo gdzieś wyjść ale nie mam żywcem z kim, kazdy zajęty sobą i patrzy na mnie jakbym się z choinki urwała gdy mówię o jakimś wyjściu. W sobotę pracuję ale tylko chwile na szczęście jutro;) chyba faktycznie zostanie mi ta pizza, książka a później aerobic.

nie jedz pizzy bez piwa! tylko zakąszanie piwa pizzą daje prawdziwy efekt jeśli chce się skutecznie i na trwałe przytyć ;) W depresji to chyba modne... tyć, tyć...tyć

fioletowy widelec ja ci napisałam coś miłego na topiku o uwielbieniu faceta, całkiem bezinteresownie jest taki topik? wklej link? całkiem normalna - co to za użalanie się nad sobą. powstań żołnierzu! ;)

I weź się dziewczyno w garść bo gadasz jak 50 letnia rozwódka, której jedynym zajęciem są psychotropy, wódka i siedzenie na czatach.

no ja nie wiem, rok w ktorym skończyłam 25 lat to dla mnei był rok totalnych zmian. na początku wszystko się posypało, a na końcu wszystko wyszło na prostą i zaczęło się piąć w górę, i to ostro :) kto wie czy u Ciebie nie bedzie tak samo :)

Gość
Dlaczego się smucisz?