całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Jest beznadziejnie:( przeczytam jakieś miłe słowa?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 ja ci napisałam coś miłego na topiku o uwielbieniu faceta, całkiem bezinteresownie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 widelec ma to do siebie ze lubi sie podlizywac :) bo nóż za nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 jakaś ty durna, no nie mogę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 całkiem normalna wybrałas nie ten profil widocznie, tutaj nie znajdziesz milych słow, wszyscy na siebie jada, wszyscy lekcewaza, wszyscy sie uzalaja, wszyscy sa nieszczesliwi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 przeczytałam - dzięki:) normalnie nie mogę dzisiaj, szlag mnie trafia...i męczy mnie czekanie na lepsze czasy...szkoda ze nie każdy może być szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 jakby wszyscy byli szczesliwi nie byłoby kafeterii :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Styczeń 15, 2010 nie martw sie :) wcale nie jest tak źle :) przynajmniej jestes całkiem normalna, w przeciwieństwie do co niekórych tutaj, albo - kto wie czy nie od wszystkich :P zawsze cos ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moskala Napisano Styczeń 15, 2010 całkiem normalna dziewczyna 85 - mój rocznik, pozdrawiam. czemu dół? ja od wczoraj jestem singiel ale dziś piątek, dziś impreza więc jakoś się nie zamartwiam, zamiast się dołować wyskocz do pubu/klubu zrób się na bóstwo, uśmiechaj się zawróć jakiemuś facetowi w głowie. jest weekend, ciężko mi się dołować bo już za3,5h skończę pracę ty też powinnaś zrobić dziś coś szalonego, a jak totalnie nie chce ci się wyłazić z domu- wyłóż się na łóżku z pizza/lodami wciągnij jakiś fajny film i pomyśl ze jutro sb dzień wolny :D no nie zamartwiaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 hehe, a może mam tylko taki nick;) to chyba kryzys bo w tym roku skończę 25 lat i przeróżne myśli mnie nachodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mellygion 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Miłe słowa? Nie licz na innych, licz na siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Styczeń 15, 2010 to ty na tym zdięciu jeseś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 uśmiechaj się zawróć jakiemuś facetowi w głowie. jest weekend, ciężko mi się dołować bo już za3,5h skończę pracę ty też powinnaś zrobić dziś coś szalonego, a jak totalnie nie chce ci się wyłazić z domu- wyłóż się na łóżku z pizza/lodami wciągnij jakiś fajny film i pomyśl ze jutro sb dzień wolny no nie zamartwiaj się żeby to było takie proste:) Chciałabym bardzo gdzieś wyjść ale nie mam żywcem z kim, kazdy zajęty sobą i patrzy na mnie jakbym się z choinki urwała gdy mówię o jakimś wyjściu. W sobotę pracuję ale tylko chwile na szczęście jutro;) chyba faktycznie zostanie mi ta pizza, książka a później aerobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stultissimus 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ciesz się tym co masz bo może być gorzej! ;) czy o takie miłe słowa otuchy chodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 całkiem normalna- a gdzie mieszkasz? jak w stolicy to ja Cię wezmę na imprezę kiedyś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stultissimus 0 Napisano Styczeń 15, 2010 nie jedz pizzy bez piwa! tylko zakąszanie piwa pizzą daje prawdziwy efekt jeśli chce się skutecznie i na trwałe przytyć ;) W depresji to chyba modne... tyć, tyć...tyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy wolny nick 0 Napisano Styczeń 15, 2010 fioletowy widelec ja ci napisałam coś miłego na topiku o uwielbieniu faceta, całkiem bezinteresownie jest taki topik? wklej link? całkiem normalna - co to za użalanie się nad sobą. powstań żołnierzu! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mellygion 0 Napisano Styczeń 15, 2010 I weź się dziewczyno w garść bo gadasz jak 50 letnia rozwódka, której jedynym zajęciem są psychotropy, wódka i siedzenie na czatach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 PWN - hej hej:):) no mówię to tylko taka chwilowa załamka i kafe w ruch poszło, tylko dzisiaj, bo mnie szlag trafia.....a ogólnie się staram jak mogę żeby było ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Styczeń 15, 2010 autorko wyglądasz prawe jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stultissimus 0 Napisano Styczeń 15, 2010 psychotropy, wódka i siedzenie na czatach... co w tym złego? niech ktoś poda chociaż jeden argument! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 pierwszy wolny nick=------ proszę: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4344243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 której jedynym zajęciem są psychotropy, wódka i siedzenie na czatach. hehe, oj boże, no comment:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Styczeń 15, 2010 no ja nie wiem, rok w ktorym skończyłam 25 lat to dla mnei był rok totalnych zmian. na początku wszystko się posypało, a na końcu wszystko wyszło na prostą i zaczęło się piąć w górę, i to ostro :) kto wie czy u Ciebie nie bedzie tak samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 dajcie linka chce tez ja zobaczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Całkiem normalna---> co to za kryzys wieku średniego? ;) Ja w tym roku kończę 24 lata, czyli za rok też mnie dopadnie to co Ciebie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 autorko wyglądasz prawe jak ja zawsze myślałam, że mam zaginioną siostrę bliźniaczkę;);) hehe i w dodatku też urwaną z choinki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 kto wie czy u Ciebie nie bedzie tak samo no kto wie kto wie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 siuneczka (jaasienka1985@o2.pl) dajcie linka chce tez ja zobaczyc HAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 15, 2010 Dlaczego się smucisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach