try walking in my shoes 0 Napisano Styczeń 15, 2010 A tak szczerze to też mam jakiś kryzys, ale związany ze studiami, przyszłym zawodem i tym, że chyba nadszedł czas zmiany radosnego, studenckiego żywota w poważny, pracowity i dorosły.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Styczeń 15, 2010 widzę że humor już lepszy :) kafetria dobra na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 wygladasz na 20 lat :) sympatycznie teraz koleje na fiolletowy widelec pokaz te swoje 90 kg :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 siuneczka- już mówiłam, nie gadam z chorymi psychicznie niezrównoważonymi laskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Styczeń 15, 2010 siuneczka ty przodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ale ja nie jestem laska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 w sumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ja nie mam takich ładnych fotek hihi bo u nas budki telefoniczne sa niebieskie ;p ami nie do twarzy w tym kolorze;)))) co na to widelec..czekamy werble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 jw. nie będę się zniżać do Twojego poziomu i dyskusji z wariatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy wolny nick 0 Napisano Styczeń 15, 2010 widelec - dzięki za link. Aga może jakaś książka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawa46 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Trzeba z siebie wyrzucić to co w nas siedzi. Nie powinniśmy tego w sobie tłumić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siuneczka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ps. widelec jakbys byla normalna nie odpisywałabys na moja prowokacje :)) dałas sie hahaahah piszesz ze mna od godziny, inna byc sie juz wycofała :) ściskam te twoje 90kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepokorny typ 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Całkiem normalna dziewczyna jestes bardzo ładna,odbierz @:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 a czytam czytam:) w tym momencie czytam 'misery' stephena kinga, a jak skończę to 'dziewczyna z przedmieścia' - podobno straszny horror.....ogólnie ostatnio czytam tylko horrory;) czy to juz sie nadaje do jakiejś głębszej analizy?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moskala Napisano Styczeń 15, 2010 całkiem normalna dziewczyna 85 - na pewno znajdą się dzisiaj jacyś znajomi z którymi można spędzić fajnie czas. jak człowiek ma gorszy dzień to siedzenie samemu w pt wieczór tego nie poprawi. Podzwoń po koleżankach i głowa do góry. Sądząc po fotce wyglądasz na fajną i sympatyczną dziewczynę, a pewno nie będziesz długo sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ok ja spadam cudze dzieci trochę pouczyć;) dzięki ludki pośmiałam się trochę:) miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Styczeń 15, 2010 miłego sobowtórze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach