Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalnie przystojny

Kilka objawów faceta cioty

Polecane posty

1. Jeśli opala się w solarium. 2.Jeśli sztucznie wybiela sobie zęby. 3. Jeśli używa żelu do włosów. 4. Jeśli smaruje się balsamami do ciała, a wszystkie są damskie. 5. Jeśli sztucznymi odżywkami rzeźbi się na siłowni, a potem jeszcze się oczywiście opala na solarce. 6.Jeśli ma damskie hobby, jak kwiatki doniczkowe, akwaria, gotowanie itd 7.Nosi aparat na zębach. Żenada. 8.Depiluje się pod pachami, klate i jaja. I nie wmówicie mi że tak nie jjest czekam na wasze opinie. Oczywiśćie pozytywne :classic_cool:

Gość olka b
Nie zgadzam się z pkt 7 :)

Ja nie do konca zgadzam sie z pkt.6, a to dlatego, ze mezczyzna zazwyczaj lepiej gotuje od kobiety, i nie przypomina "cioty", daje slowo, po prostu tak ma [przynajmniej ten, z ktorym jestem, mmrrrauuu]. Co do innych podpunktow - nie mam zdania, po prostu nie znam "ciot" :D Zeby sie jednak jednomyslnie zgodzic z Toba - poka fote ;)

Gość ak czemu aparat na zębach
świadczy o tym, że facet jest ciotą? :O Wolę z aparat niż z żółtymi, krzywymi zębami, w których są dziury :O

Gość truten podworkowy
zapomniales dodac spodnie rurki , obcisla koszula we wzorki koniecznie i kompletny brak umiejetnosci majsterkowania :-))))))))

Gość samanta fox12
sorry, ale kim w twoim mniemaniu jest ciota? gej czy hetero, który zachowuje się jak baba?

Gość psia karma
A nie słyszałam o czymś takim jak "kobiece hobby - gotowanie"..

Gość samisami
znam wiele ciot i zaden punkt tutaj nie pasuje: Ciota żyje tylko dla siebie, zarabia tylko na siebie, jest niechlujny bo mu się nie chce zadbać o siebie, ciota sądzi że jak ktoś go nie uwielbia za nic to jest śmieciem, nie podniesie brudnych gaci z podłogi, ma żółte zęby bo się boi dentysty, jego dziewczyna przypomina jego matkę

Gość olka b
Tylko Muniek Staszczyk ujdzie bez aparatu ;)

Trzeba byc bardzo skrzywdzonym przez los i wlasne nieudacznictwo, zeby takie brednie wypisywac.

Gość Maciej prawiczek
Depilacja to przeciez chigiena osobista

Gość olka b
"Depilacja to przeciez chigiena osobista " Ale klaty ??? Na miłość boską..

Gość mawronka bzyka ciebie
lewiatan

Gość Muszka Owocówka
Może mieć te wszystkie ''objawy'' i być męski. Co to ma wogóle do rzeczy??? A punkt 6 to już w ogóle jakaś fikcja. Co to ma do rzeczy. Jak chcecie wiedzieć najwięcej akwarystów, to żołnierze zawodowi. A oni chyba są mężczycnami!! Coś się mi zdaje, że albo jesteś grubą bertą, albo zapryszczonym chuderlakiem lub grubasem:D

Widze że macie podobne zdanie :classic_cool:

Już powiedziałem. To ciota. Prawdziwy facet używa tylko mydła i wody. I opalanie nago to też pedalstwo:o

6.Jeśli ma damskie hobby, jak kwiatki doniczkowe, akwaria, gotowanie itd Zarowno ja, jak i wiekszosc moich kolezanek uwielbiamy gotujacych facetow. A kwiatki doniczkowe... a jesli jest botanikiem? :P 7.Nosi aparat na zębach. Żenada. Lepiej zeby mial krzywe i polamane? 8.Depiluje się pod pachami, klate i jaja. Uwielbiam.... :P

Gość ciesz się
szczególnie jaja.....mniammm

A na drugim końcu opisu stoi owłosiony jak goryl bosman żeglugi śródziemnomorskiej z tatuażem syrenki na lewym bicepsie, wielbiciel mangi i surowych dorszy ;)

Gość Wrom
Jeśli sztucznie wybiela zęby to ciota? Przecież obie płcie "lecą" na zadbane i zdrowe zęby. Ciekawe jakie wrażenie zrobi ktoś z brakami z przodu, ale za to jest męski.

Gość Wrom
Stop pomyłka, czyszczenie u dentysty z kamienia to nie wybielanie. Tak sztuczne wybielanie to oznaka cioty.

Gość ciesz się
Naturalnie przystojny a tobie to te włochate brudasy sie podobają? Fujara ci staje na widok zarośnietych jaj i zionącej potem włochatej pachy? Wspólczuję ale są gusta i guściki....

Gość nie do konca prawda
Nie zgodzę się z niektórymi punktami. Facet i solarium usprawiedliwia, jeżeli facet jest blady jak ściana. Rozumiem, jak facet jest normalny, ale jak jest blady? Co do żelu do włosów - spotykałem się z takimi opiniami i, że guma niby lepsza. Raz, że guma i żel dają takie same efekty, dwa, że zazwyczaj goście używający gumy bywają szpanerami i tacy wychodzą prędzej czy później na zidiociałych lamerów... Ale co do reszty się zgodze w 100%.

Gość krropeczkaaaa
co jest "ciotowatego" w dbaniu o zęby??(chyba odezwal sie prawdziwy mężczyzna ktory szczoteczki do zebow, mydla nie uzywa). Od kiedy akwarium to kobiece chobby? myslalam ze w temacie zobacze ciotowate cechy tj: maminsynus, makijaz meski, pasemka itp.

Gość TH i is IT
Co złego jest w solarium czasem przez 5 tygodni raz w tygodniu po 8 minut może być