Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość forumowiczka87

dzis ściągnełam kolor z włosów

Polecane posty

Gość forumowiczka87

hej chciałabym sie z wami podzielic moimi wrazeniami,mialam brazowe ciemne wlosy,chcialam jejakos rozjasnic gdyż juz pragnelam jakiejs zmiany,bylam u renomowanego fryzjera ,fakt zgolil 2 stówy ,ale efekt jest ok...włosy prawie wcale nieponiszczone,lekko wiadomo przesuszone,ale to kwestia regeneracji,robila mi pasemka ,rozjasniala czyms 2% ale jak to zdjela to ......zemdlałam powaznie ocknelam sie i stali nade mna z woda hahahhaahha,przestraszylam się tych żółtych kłaków!i zaczely mnie dreczyk mysli,po c ja tam przylazlam,mialam takie lsniace zdrowe włosy ,a mi sie zmian zachcialo ,No ale w krotce polozyla balsam karmekowy ,kolor łądnie sie wyrównał ...i mam taki karmelowy,złoty,zloneczny nie wiem jak to ujac ,efekt fajny:)włoski dobrze sie trzymaja ......pisze to po to,by ostrzec was przed domowymi eksperymentami ,bo mozna sobie narobic biedy!!!!!!!!i tak na takim etapie jak dekooryzacja ,klijentka nie powinna ogladac swoich wlosow bo albo -zawal albo zemdlenie tak jak ja heheh pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować