Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynaaaa lennnn

URZĄD PRACY MNIE WYREJESTROWAŁ!DLACZEGO?

Polecane posty

Gość gość
A co jak się odmówi pracodawcy a poda się powód , że dostało się inna pracę? Tyle , że w zgłoszeniu napisano ze odmówiłam przyjęcia pracy ale z jakiego powodu to już nie pytanie czy to dla urzędu pracy dobry powód? Dopiero za miesiąc będę pracować. Pilne jeśli ktoś to czyta proszę o szybka odp

Gość gość
ps i co z tym ubezpieczeniem bo nie moge się doczytac czy od razu przepada czy rzeczywiście miesiąc? Będąc ubezpieczona w Niemczech jeszcze jakiś czas po zwolnieniu z pracy byłam ubezpieczona

Gość gość
Na skierowaniu do pracy jest napisane kiedy lub do kiedy należy się stawić w Urzędzie z odpowiedzią odnośnie danej pracy.

Gość Wada systemowa
Bo to są "szurnięci" biurokraci. Liczą statystki bezrobocia. Dla nich jak nie jesteś osobą zarejestrowaną w Urzędzie Pracy jako osoba bezrobotna, to znaczy że masz pracę. Rozejrzyj się dokoła ilu bezdomnych po śmietnikach chodzi lub zbiera butelki albo puszki. Oni są przez Urząd Pracy traktowani jako pracujący gdyż nie są zarejestrowani jako bezrobotni i dodatkowo pracują na czarno zbierając butelki po śmietnikach i puszki.