Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnauczuc

PROSZE O MADRE RADY KOBIET I MEZCZYZN ..DOTYCZY FACETA

Polecane posty

Gość Matyldo jedyna...
Seks w związku to nie wszystko, ale bez seksu też się nie da. Tylko ciężko jest się otworzyć przed facetem, który lekceważy.. Wg mnie ten związek.. to nie związek i jak najszybciej powinnaś sobie, Autorko, odpuścić... Do marca nie ma co czekać, bo lepiej na pewno nie będzie.... Nic się od razu samo nie odmienia na lepsze.. Raczej na gorsze.

"jedyne, co ich łączy, to wspólne mieszkanie" - a to mieszkanie nie należy do niej. Biedactwo... Popaprana Królewna na ziarnku grochu :-o

Gość fgfdg
no właśnie ;) wcześniej nieżle się bawiła a teraz niedostępną zgrywa i naburmusza się ciągle. bo ona chce tam a on nie, bo ona chce to obejrzeć a on tamto, bo daje tylko raz buzi a nie dwa. normalnie dziecinada.

Gość fgfdg
dobra, szkoda czasu na ten temat. lafirynda 🌻 🖐️

Gość Matyldo jedyna...
Do La Firynda i fgfdg to raczej kwestia braku wiary w siebie, akceptacji .. i obawy przed samotnością. I później to tak wygląda...

lafiryndo po pierwsze to ty nie wiesz co czytasz ,z tego co czytałam to autorka ma swój dom,a po drugie nie ubliżaj mi, ok. masz racje nie wiem co oznacza to słowo,i mam je głęboko w d..e,i nie zgrywaj nie wiadomo jakiej wyuczonej,bo po twoic wypowiedziac podstawówkę skończyłaś autorka pisze że jej żle ale nie wiadomo co też o niej mówi jej facet

Gość fgfdg
mersedes - żałosna jesteś 🖐️

Tupnie nóżką i musi być tak, jak ona chce. Odnoszę wrażenie, że niunia chce chłopaka ukarać za coś.

Gość fgfdg
to raczej kwestia braku wiary w siebie, akceptacji .. i obawy przed samotnością - i na pewno to tłumaczy jej stosunek do faceta i ciągłe krytykowanie jego. haha 🖐️

Gość Ludziska jedyne
i po chus tak sobie ubliżacie..?!!! Autorka i tak sama musi sobie poradzić, a Wy tylko drzecie koty i nic nie wnosicie do tematu... Takie to fascynujące...? :) zabawne co anonimowość robi z ludźmi... :D

Gość fgfdg
mersedes jaka ty pusta jesteś. jestem facetem a tego nie zauważyłaś haha

"afiryndo po pierwsze to ty nie wiesz co czytasz" - NAPRAWDĘ??? :D W takim razie ty nie wiesz, co piszesz :D "z tego co czytałam to autorka ma swój dom" - i kładzie się spać w łóżku, w którym on też sypia? "a po drugie nie ubliżaj mi, ok." - jaka delikutaśna :D "masz racje nie wiem co oznacza to słowo,i mam je głęboko w d..e" - to musisz mieć wielką doopę, bo wiele rzeczy masz głęboko :D :D "i nie zgrywaj nie wiadomo jakiej wyuczonej,bo po twoic wypowiedziac podstawówkę skończyłaś" - HAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D LOL :D:D HAHAHAHAHAHA :D

Gość Matyldo jedyna...
Do fdsdg Tak mój Drogi. Właśnie to brak wiary w siebie i akceptacji siebie. Bo nie potrafi znaleźć odpowiedniego faceta, tylko bierze tego, który coś do niej czuje ale ona się z nim nie jest w stanie porozumieć i tak trwa w związku, który nie ma przyszłości... A krytyka z jej strony.. Kiedy coś nie gra, kiedy coś nam się nie podoba, to krytyka przychodzi łatwo. Przecież Ty też to robisz.. Krytykujesz wypowiedzi innych, bo nie są zgodne z Twoją wizją świata.. Czyli wszystko co o niej napisałeś - odnosi się do Ciebie... Sh*t happens.. i tyle..

niepewnauczuc ja swoj dach nad glowa mam. od listopada byla gadka o przeprowadzce albo jego do mnie albo ja do niego. nikt mi laski nie robi.

Gość Matyldo jedyna...
La Firynda, a kto mówi o krytykanctwie???

Gość niepewnauczuc
jest pociag miedzy nami . ja nie napisalam ,ze go nie ma. jest, ale pewne czynniki uniemozliwiaja wspolzycie jako takie narazie z mojej strony. jestem chora, caly czas boli . jak kogos cos boli to raczej nie da rady... musze wyzdrowiec to po pierwsze. a pieszczoty owszem i sa.... on nie jest zlym facetem , wrecz idealnym ,ale sa pewne rzeczy nie do przeskoczenia.... no niewiem ,ale staram sie go zaakceptowac jaki on jest.

"jestem chora, caly czas boli . jak kogos cos boli to raczej nie da rady... musze wyzdrowiec to po pierwsze" - użalasz się nad sobą i to gorzej, niż osoby w podeszłym wieku :-o Jesteś po prostu żałosna przez wielkie "Ż". Ty na swoją choróbkę nie umrzesz, ja na moją mogę. Robisz wokół siebie durny szum. Tak mało poświęcano ci uwagi, że musisz wzbudzać niezdrowe zainteresowanie? LECZ SIĘ.

Gość rzuc frajera
rzuc go. nie kochasz go. po co ci taki fiut?

Gość fgfdg
właśnie ;) i jak lafirynda zauważyła, że użalasz się nad sobą, to miała rację. co do choroby, to mi wygląda, jak po prostu inny rodzaj "bólu głowy" u kobiety, która chce w ten sposób uniknąć seksu. zasłaniasz się tym i tyle.