Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiihaveidea

kłopot

Polecane posty

Gość Frilanta
Dokladnie, jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz ;D

Gość Kforke
Ja juz wyslalem, zobaczymy czy spodoba sie moje zdjecie :D

te 100 prac to i dużo i mało... a czemu nikt z was nie pokaże swojej fotki konkursowej? linki dawać :)

ale ja sama nie znam sie na fotografii, skoro dla mnie wygladaja profesjonalnie to wcale nie znaczy, ze tak faktycznie jest;)

skoro mi sie wydaje, ze jest profesjonalne to wcale nie znaczy, ze tak jest na prawde;)

jak ktos chce pokzac swoje zdjecie to ja tez chetnie zobacze, moze nawet glos oddam:> w ogole jak tak ogladam te zdjecia to wiekszosc osob wlasnie pokazuje twarze, ludzi itd.

no i w pierwszym etapie właśnie chodzi o odczucia internautów a nie profesjonalistów

>>>>>>>>>>>>>>> hej szybkariposta. co powiesz na zdjęcie krakowskiego rynku z perspektywy dziewczyny o wzroście 160cm? majka- optymistka, podniesiona głowa- pełnia księżyca, wieża mariacka... koncepcja niezla, szkoda tylko ze pelnia byla tydzien temu, a po drugie przez swiatla miasta czesto gwiazdy i ksiezyc sa nie widoczne z centrum :( ale to sa wlasnie kadry ktore wg mnie oddaja sens mysli przewodniej, a nie tygrysy (w rankinku w pierwszej dziesiatce) :(

>>>>>>>>>>>>>>> hej szybkariposta. co powiesz na zdjęcie krakowskiego rynku z perspektywy dziewczyny o wzroście 160cm? majka- optymistka, podniesiona głowa- pełnia księżyca, wieża mariacka... koncepcja niezla, szkoda tylko ze pelnia byla tydzien temu, a po drugie przez swiatla miasta czesto gwiazdy i ksiezyc sa nie widoczne z centrum :( ale to sa wlasnie kadry ktore wg mnie oddaja sens mysli przewodniej, a nie tygrysy (w rankinku w pierwszej dziesiatce) :(

>>>> dormita jak ktos chce pokzac swoje zdjecie to ja tez chetnie zobacze, moze nawet glos oddam:> w ogole jak tak ogladam te zdjecia to wiekszosc osob wlasnie pokazuje twarze, ludzi itd. chyba latwiej jest pokazac emocje czy uczucia na twarzy niz w calej postaci, czy w jakiejs czynnosci, i niestety wydaje mi sie ze zdjecia zabytkow, perspektyw ulic nie maja szans, sa za zimne, genialne jest to zdjecia z rankinku http://www.plejada.pl/5,145862,anna-pfeiffer,konkurs_majka.html jeste genialne wg mnie

"ja ciagle szukam odpowiedniego zdjecia " spiesz sie, spiesz bo juz ludzie maja duzo glosow, a pozniej bedzie ciezko nadrobic to

to musi być takie zdjęcie, na które spojrzysz i będziesz wiedzieć, że to właśnie TO zdjęcie

Gość minimimi
i dlatego jak dla mnie to odpadaja wszystkie zdjecia statyczne, pokazujace budynki, iulice, bo nic sie na nich nie dzieje, to poowinno byc kolorowe zdjecie, zywe, pokazujace najlepiej jakas czynnosc

Gość jankiel
czyli nic sie nie da zrobic aby osoby

"jankiel czyli nic sie nie da zrobic aby osoby " hmmm? Co chciales powiedziec, bo chyba ci ucielo wiadomosc kolego :)

Gość apritta
mi bardzo podoba sie to zdjecie: http://www.plejada.pl/5,148527,jakub-stolecki,konkurs_majka.html ma swoj klimat

" http://www.plejada.pl/5 ,145816,piotr-zapora,konkurs_majka.html nie znam sie ale czy to przypadkiem nie jest warszawa?" hm, pewnie skojarzyles z syrenka, ale to nie jest ta warszwaska. wiec ja nie wiem;)

fajnie ze rozpoczela sie dyskusja juz konkretnie nad ocena zdjec, bo rozmawiac tam na plejadzie sie nie da, za duzo wypowiedzi o wszystkim jest, fajne zdjecia pozujecie, ten krakow :) a syrenke maja tez inne miasta?

>>>>magicelay "jankiel czyli nic sie nie da zrobic aby osoby " hmmm? Co chciales powiedziec, bo chyba ci ucielo wiadomosc kolego chyab pyta o to co polowa widzow serialu, tzn dlaczego nie moga wystawiac zdjec osoby niepelnoletnie? nie wiem dlaczego, ale niestety dla nich - nie moga pozdr, powodzenia przy innej okazji

Gość jaskowadolina
mnie w ogle nie odpowiadaja zdjecia przerabiane w photoshopie, powinni zakazac ich publikacji w takich konkursach, bo to nie jest sztuka przerobek tylko sztuka robienia zdjec

Czasy "sztuki robienia zdjec" skonczyly sie wraz z wynalezieniem aparatow cyfrowych. Zwykle klisze odchodza w zamomnienie tak jak tasmy swiatloczule w filmie. Wszytko teraz jest cyfrowe.. trzeba sie z tym pogodzic

"a syrenke maja tez inne miasta?" najwyrazniej;) w Kopenhadze chyba tez jest, ale to tez nie ta:)

"Czasy "sztuki robienia zdjec" skonczyly sie wraz z wynalezieniem aparatow cyfrowych. Zwykle klisze odchodza w zamomnienie tak jak tasmy swiatloczule w filmie. Wszytko teraz jest cyfrowe.. trzeba sie z tym pogodzic" juz prawie nigdzie nie pojawiaja sie na prawde naturalne zdjecia. zreszta mimo tego, ze zdjecia sa przerobione tez sa ladne i wymagaja talentu do ich stworzenia.