Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki i dziewice ile macie lat ?

Polecane posty

Gość chromowy chszcząszcz
te 26 miałeś 20 lat temu :classic_cool:

Gość rrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee
:D

Gość joasiaaaaaaa
ja byłam do 24 roku. I się skończyło. :)

Gość Kasiakob
32 lata

Gość TH i is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy

Gość wilkizajacpiesekleszekkrecik
18 :D

Gość TH i is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy

Gość Gyy
Mam 16000 lat i jestem kamieniem

Gość jestem atrakcyjna dziewica
mam 35 lat i trafiam na nieodpowiednich, którzy nie chcą czekać aż będę gotowa:( może gdybym nie była taka nudna i nieśmiała😭

nie! w rzeczywistości nikt o tym nie wie i nie chcę tej tajemnicy zdradzać. Rodzina też nie wie, ponieważ miałam kilku chłopaków i pewnie nie przyszło im nawet do głowy, że nie dałam się rozdziewiczyć.

Gość TH i is IT
Eksperyment. W pewnym eksperymencie naturalnym obserwowano osoby, które po raz pierwszy spotkały się na randce. Badacze wiedzieli, jakie cechy osobowości posiadają obie strony, oceniano także ich wygląd. Okazało się, że jedynym czynnikiem skorelowanym z wyrażeniem zainteresowania ponownym spotkaniem był wygląd. Jeśli osoba była atrakcyjna, druga strona chciała się ponownie spotkać. Żadne cechy osobowości (np. inteligencja, ekstrawersja, otwartość, dobre przystosowanie, kobiecość, męskość, dominacja, uległość, zależność, niezależność, szczerość itp.) nie korelowały z ochotą do ponownych spotkań. Zastanawiające było także to, że gdy badani byli proszeni o uzasadnienie swojego pragnienia, to wymieniali zwykle poczucie humoru, inteligencję, przyjacielskość, dobre zrozumienie itp., ale nie wymieniali atrakcyjności. Ten wynik interpretuje się jako niechęć do przyznania, iż wygląd człowieka ma wpływ na nasz stosunek do drugiej osoby.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gośka,monika,aśka,iwona,danka---->głupie tępe kurwy!!!!

" ponieważ miałam kilku chłopaków i pewnie nie przyszło im nawet do głowy, że nie dałam się rozdziewiczyć " kilku chłopaków? to co ty z nimi robiłaś? :o

to co wszyscy przez pierwsze tygodnie na randkach kino, kolacja, spacer, impreza i tak najdłużej wytrzymywali 2 miesiące z każdym tak samo

Gość a to ciekawe
"Żadne cechy osobowości (np. inteligencja, ekstrawersja, otwartość, itp.)" W jaki sposob osoba miala rozpoznac dobre przystosowanie, dominacja, uległość, zależność, niezależność, szczerość na pierwszej randce?

ten filmik mnie załamuje :o to był raczej 'wstęp' do związku, bo związkami bym tego nie nazwała. te 2 miesiące na randkach to raczej takie 'poznawanie się' :P

Gość prawda o ewelus22
www.wykop.pl/link/285793/ach-ta-dzisiejsza-mlodziez

"2 miesiące na randkach to raczej takie 'poznawanie się' " zależy w jakim wieku żelku. Przecież 2 miesiące to co innego dla 17 latki a co innego dla 32 latki. 32 latki już się chyba tak nie szczypią i libido mają większe

no ale jak tylko jakieś kina i kolacje, to co z tego miało być? mieli się bzykać w kinie? :P poza tym ja nie wiem, jak można się poznawać na randkach - potem są takie wielkie rozczarowania, w świetle dziennym i bez makijażu :classic_cool:

Gość gg24967651
Maciej 27

Gość ja.ona
26 🖐️ Ankietę robisz?