Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba 26 krakow

Dziewczyny, jak reagujecie, gdy zabawnie i czarująco podrywa was nieznany facet?

Polecane posty

Gość dziewczyny dzisisejszych czaso
w to jakies mega wiesniary ,z tego co przeczytalem a juz te ktore wolaja na pomoc kolegow,chlopakow itd,to jakies debilki chyba normalne jest,ze jak chlopak zobaczy fajna dziewczyne,to stara sie zagadac,moze sie umowic a co ma zrobic?list napisac czy sie rzucic pod tramwaj zeby wzbudzic zainteresowanie? ja mialam i nadal mam wiele podrywow,mam 37 lat ale jestem nadal atrakcyjna babka i reaguje zawsze stosownie do sytuacji-jak podrywa jakis burak albo pijany to dostanie zjebke ale jesli facet zagaduje z kultura to za co mam go straszyc ,lub wyzywac?to jest dowod na to.ze sie podobam,wzbudzam zainteresowanie,jak facet nie jest w mym guscie-mowie,dziekuje ale jestem mezatka,milego dnia czy to a z takie trudne? troche kultury na codzien wielkie primadonny z siebie robia-a sa wiesniarami fe

Gość yuhgtrftyuiyt
Ja mysle ze polowa wpisow o wzywaniu kolegow,wysmiewaniu milych kolesi itp to sa prowokacje. Widac nawet po nickach. Ja tez nie lubie jak zaczepia mnie jakis facet, zwazywszy ze jestem w zwiazku, ale nie rozumiem dlaczego mam kogos obrazac i wyzywac tylko dlatego ze chcial byc mily. Jesli facet strzeli jakis chamski, dwuznaczny tekst to rozumiem ze mozna zareagowac gwaltownie. Ale wtedy kiedy ktos jest mily i niesmialy? Tak jak mowie, albo te wpisy to prowokacje albo macie cos nie tak z psychika dziewczyny :o

Gość anonyme sad creature
Trzeba na takich uważać. Jeśli tak z gruszki ni z pietruszki facet chce kobiete wyrwać - to na bank jest to uczestnik tych kursow manipulacyjnych.

Gość gość
do mnie chłopak się odwrócił i uśmiechnął