Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba bela

Wspólne odchudzanie - 17.01.2010 r. - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość NieIdealnaa1777
Czesc dziewczyny :* Widze, ze dobrze wam idzie :) Nie pislaam, bo nie siedzialam na komputerze. Ja mam 17 lat, dzisiaj sie wazylam rano i 53 kg niby malo ale mam 163 wzrostu wiec wiecie.. U mnie wczoraj bylo swietnie, dzisiaj troche gorzej :/ za duzo slodyczy :/ Wczoraj: platki z mlekiem bulka z pasztetem salatka jablko o 17 i to tyle :) dzisiaj bulka z pasztetem salatka mala bulka platki z mlekiem jablko grzesiek tofi i ciatka :/ goracy kubek z knora o 16:30 masakra jednym slowem

Przepraszam że nie pisałam , ale nie mogłam , dziś byłam na jeźdźie :) Kocham Konie :) Co tam u was ? u mnie 56 kg :) Jeszcze 6 kg i będę zadowolona :) ja dziś zjadłam kanapki , wodę cytrynową i jogobelle , A u Was jak ?

Melduję się:) Oj dziewczyny... każda z Nas widzi w swoim ciele jakieś mankamenty, ale najlepsze jest to, że najczęściej nikt inny ich nie dostrzega:P Wiadomo, że z każdej strony atakują piękne modelki, idealne figury, wiecznie młode twarze,ale nie można dac się zwariowac. Jeśli coś można polepszyc to jasne,warto działac, ale szerokich bioder się nie skurczy nagle i nóg się nie wydłuzy :P I tak szczerze Wam napiszę, że nie widzę tu nikogo kto by miał faktycznie problemy z wysoką wagą:) Moim zdaniem kobieta piękna to kobieta zadbana, a nie ideał z okładki. O!i tyle powiem;) a teraz co zjadłam: - 2 kromki chleba razowego z twarogiem i miodem - banan -jablko -jogurt naturalny duży - 1/3 paczki ryżu,mizeria i pierś kurczaka bez panierki - garśc daktyli i orzechów brazylijskich A ja mam 23 lata:)

Gość NieIdealnaa1777
Witajcie :) Ja wlasnie jem sniadanko, czyli to co zazwyczaj platki z mlekiem hehe :) Za chwile lece na praktyki, mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepiej niz wczoraj no i obejdzie sie bez slodyczy, wieczorem napisze co zjadlam :) Buziaki :*:*:*

No no :) dziewczynki , widzę że wam dobrze idzie :) Salamandra_22 - popieram całkowicie , to że kobieta jest z okładki nie świadczy o tym że jest ideałem :) My się tak nie przejmujmy tym , bo to sztuczne lale. A my będziemy pięknee i naturalnee.. angelofdestroy- A czy te pierożki były duże ? Czy takie malutkie? i smażyłaś na patelni ? Bo też mam ochotę , ale ja jem tylko te z patelni , bo ja sobie je lubię stochę spalić aby były chrupiące:) A tak w ogóle , to dzień dobry ;*

czesc :* moj wczorajszy dzien nalezy do jak najbardziej udanych, nie przekrocyzłam 600 kcal. co z tego jak moja wspaniala waga nie pokazuje mniej :/ dzisiaj nic nie mowiac mezowi przechodze na 3-5 dni na diete 5 dniowa. czyli dzisiaj w menu: 9-10 pół kostki serka topionego, filiżanka czarnej kawy 12-13 1 jajko na twardo,1 pomidor, 0,5 ogórka 15-16 duże jabłko 18-19 20 dag białego sera, pomidor lub pół ogórka 21-22 lampka czerwonego wytrawnego winka :) na 21 ide na pilates, wiec winko bedzie dopiero po zajeciach. mysle tez o diecie dunkana, jako ostatniej desce ratunku.co myslicie?

Wiesz , powiem szczerze że kiedyś miałam identycznie , ale wiesz co Ci pomoże ? To że uwierzysz w siebie :) Bądź dumna , wyluzuj :) Ciesz się z tego co masz :) Jesteś na tej diecie kilka dni , nie poddawaj się :) Uwierz że będzie mniej , i zobaczysz że tak się stanie :) Wiesz , moja waga stara jest i pokazywała mi 60 kg , a jak poszłam do koleżanki (ma dobrą wagę) to mi pokazało 56 , 5 i skakałam z radości bo 60 kg , to się załamałam poprostu , teraz mam 56 kg i cieszę się że mi te 0,5 kg zeszło :) Jestem dumna :) Więc może kup drugą wagę , Uwiesz w siebie , i napewno dasz radę :):):) Wszystkie Cię i siebie nawzajem będziemy wspierać :) Damy radę :) Może być też tak że masz spowolniony metabolizm , i dlatego , chudniesz wolniej , ale zobaczysz jak Ci waga zejdzie to podwójnie niż nam , taki już organizm , nie ma się co martwić, denerwować , załamywać .. Powtórzę się , ale.. UWIERZ W SIEBIE

Belko ja jestem na diecie od kilku lat :/ wiem ze moj matabolizm sie bardzo obnizyl. wlasnie rozmawialam z kolezanka i sie zastanawiam nad dieta proteinowa. mysle o niej juz od dawna, ale chyba zrobie sobie 3 dni na sprobowanie jak to bedzie. jak bedzie ok to ciagne wszystkie 4 fazy. poki co na sniadanie mam 2 jajka.

Ok, rób jak chcesz :) Spróbować zawsze można :) słuchaj też mam patelnie teflonową , i jak ? Myślisz , że mogę zjeść pierożki bez tłuszczu z patelni?

poza pilatesem mam cwiczenia aerobowe w postaci steppera, we wszystkie dni poza pilatesem, no czasem nawet w dniu pilatesa. poza tym chodze z corka na spacery, wiec ruchu mam duzo. a metabolizm zmniejszyl sie w wyniku stosowania roznych diet cud i glodowek. poza tym wazylam 98 i wtedy kg szybko ubywaly, a teraz juz nie ma tak łatwo. ale mimo wszystko cos sie powinno ruszac :( no nic walcze protalem, postanowione

bylam u dietetyczki i ona po zebraniu iformacji, powiedziala ze mam male tempo matbolizmu, bo inne osoby jedzac tyle co ja szybko by chudly. a wszystko wlasnie bylo spowodowane nieregularnym jedzeniem i glodowkami. teraz juz chyba powinno byc lepiej, bo zaczelam jesc sniadania i mniej wiecej jem regularnie. nie wiem czemu nie chce spadac. ale spoko dzisiaj zaczelam ostatnia diete, jak nie zejdzie to bedze znow ochudzac sie po swojemu :P moj maz sie smieje ze jak nie jestem na zadnej diecie to chudne wiecej niz sie starajac :P

linek- zawsze przecież podczas diety taki moment się robi ze nic się nie traci. Meh ja 3 dzień dieta i dalej nic waga nie drgnie;/ myślę, ze dziś tylko jakieś owoce i woda. wczoraj: 2jabłka na śniadanie na obiad miałam zjeść gołąbka ale miał takie paskudne mięso, że zjadłam tylko kapustę z sosem pomidorowym potem kiepsko bo na kolacje 2 kanapki z jajkiem;/ kocham jajka, nie mogę bez nich żyć:P smutno mi dziś to nie będzie mi się chciało jeść

mmm taka tam - nie jest źle , ja chipsów troche po jadłam , jak byłam na noc u chłopaka , i co ? 0,5 kg mniej I co ? Czy trzeba rezygnować z przyjemności ? Nie , ale bez przesady , nie brać tego do siebie , wzięłam pół paczki chipsów, albo mniej , ale wiecie , to tylko jeden raz :) A tak to nic po za tym :) jem normalnie tyle że bez fast food słodyczy itp :) Zaraz podam moje wymiary :)

no to ja sie dzisiaj najadlam :) samo bialko i powiem wam ze widze juz po wadze ze spada.wiem ze to poki co sama woda, chociaz moze nie , bo przeciez wczesniej bylam na 1000kcal :) zobaczymy jak jutro bedzie :) dzisiaj jeszcze przede mna tynczyk z jog nat ;) i pilates :) a jak u Was?

Hej.. ja dopiero wróciłam z uczelni i zajadam wątróbkę drobiową:) Ogólnie od rana byłam poza domem i zjadłam tylko jabłko, trochę suszonych bananów no i jogurt, a teraz tata odgrzał mi obiad, ale jem tylko jak wspomniałam wątróbkę:)

ja tak w ogóle dostałam okres rano i czuję się taka ciężka i ospała, że szok...:(

ja zjadłam bakusia i jabuszko :) dziś miałam dzięń wolny , więc pisze , al jutro to dopiero wieczorem :/

Hejka:) U mnie dzisiaj było tak: - 2 kromki razowego(jedna z twarogiem i ogórkiem, a druga z serem zółtym i plasterkiem salami) - jogurt naturalny duży, - 2 jabłka - musli( ale takie wypasione z figami, daktylami, morelami,orzechami brazylijskimi i migdałami) zalane mlekiem 0,5 %. Nie czuję się głodna, a lekka:) To dopiero 3 dni, a brzuszek zrobił się bardziej płaski:) Za kilka dni @, a to jak wiadomo kiepski czas:P Ja tez uważam, że na drobne przyjemności też powinno się sobie pozwalac, ale nie często...i faktycznie DROBNE :) Mój chłopak jest nastawiony bardzo anty na moje odchudzanie i twierdzi, że wydziwiam...i też bez przerwy mnie czymś kusi:P Jestem dzisiaj padnięta po pracy także mykam spac. pozdrowionka!!!

Hej:) Dzień zaczęłam od pięknienia się tj.farbowałam włoski i powiem Wam,że bardzo fajne wyszły;) Teraz czas na śniadanie : 2 kromki razowego z serem zółtym i salami z pomidorkiem i oliwkami zielonymi:) mniam:) Wczoraj koleżanka przyniosła do pracy ciasto, ale nie skusiłam się:) Normalnie duma mnie rozpiera;) Na obiad chyba zrobię zupę jarzynową...obiad...po pracy czyli koło 19:P pozdrowionka:)

widze ze sie dzielnie trzymacie, moja waga cos swiruje, na szczecie pokazała mniej. wczoraj zjadlam duzo, ale samo bialko :) dzisiaj juz zjadlam sniadanie: tunczyka z łyzeczka jog nat i wypilam actimelka ;) na obiad beda owoce morza z sosem czosnkowym lub rybka. na kolacje serek wiejski. na przekaski: twaróg i wedlinka chuda :) mam 5 posilkow, pije mnostwo wody i herbat :) oby bylo mniej ;)

Hej dziewczyny :) Widzę że sobie radzicie :) Ja dziś też dobrze :) Zjadłam na śniadanie bakusia czekoladowego :) a teraz serek wiejski light , i pieczywko chrupkie wasa lekkie :) :) nie jest źle :)

ja stosuje bio-cla z zielona herbata i szczerze widze efekty w postaci braku rzucania sie na slodkie, w ogole apetyt mi sie zmniejszyl. tylko ze ja to stosuje bo duzo cwicze :) bralam kiedys therm line II i mialam kopa po tym, ale czy pomoglo mi schudnac ?! nie bardzo.

ja wczoraj: zielona herbata małe piwo 2 łyżki pieczarek smażonych jabłko dziś gorzej bo dzień babci więc obiadki babciowe xD zupa pomidorowa 5 kanapek parę faworków 2 x herbata no i tyle na dziś będzie:)

u mnie dzisiaj: troszkę zupy jarzynowej i pieczony łosoś:), kawa naturalnie musi być:D

aha i żadnych "wspomagaczy" nie stosuję:) a jestem z zachodniopomorskiego (graniczę z pomorskim;):) )

Gość NieIdealnaa1777
Czesc dziewczyny :* Sory, ze sie nie odzywalam ale nie mialam czasu zeby na kompa wejsc.. Musze sie przyznac ze moja diete cos trafilo.. Jadlam tak duzo i to jeszcze w nocy ze masakra, pierwszyd zien byl fajny zero slodyczy i wogle.. Wazylam 53 kg, dzisiaj weszlam na wage i jest 54,2 ... Po prostu zalamka, nie daje rady.. Wszystko dobrze ale jak zobacze cos slodkiego to nie umie sie oprzec..

Hejka:) U mnie jest poprawnie:) czyli: - wspomniane już2 kanapki rano - garstka migdałów - 2 małe jabłka - banan - jogurt naturalny duży - miseczka zupy jarzynowej z bułką z masłem Nieidealna może spróbuj z chromem jak masz problem ze słodyczami? Jedyny wspomagacz jakiego używam to czerwona herbata;) A ja jestem z kujawsko - pomorskiego:)

Ja z mazowieckiego :) Chyba ze mną się nie zobaczycie :/ szkoda , ale może w lato , na jakiś 2 dniowy babski wypad , czemu nie ? ja siedzę na komputerze , zjadłam 2 cukierki , kokosowy i migdałowy :) Pyycha , ale tylko dwa :/ , jutro na śniadanko to zjem 3 chrupkie pieczywka cienko posmarowane dżemikiem nisko słodzonym ( taki mus frucio , dla dzieci , więc zdrowe ) , jest pyszne , i do tego herbatka pomarańczowa , to całe śniadanko , drugie śniadanie jak wrócę czyli koło 14 , to jogurt (jabłko z kiwi) , z muller (gracja się nazywają)