Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aquana243

wydzielina z piersi- 20 tydz

Polecane posty

Gość Aquana243

hmm, mam pytanie do przyszłych mam. dziś wstając przygniotłam sobie pierś i po chwili zobaczyła na bluzce dość dużą mokrą plamkę niewiadomego pochodzenia(śr5cm), czy to aby możliwe żeby już wyciekała siara w takich ilościach, po kilku godzinach sytuacja się powtórzyła tyle że wydzieliny/płynu było mniej. sporadycznie zdarza mi się znaleźć plamki na bieliźnie ale bardzo malutkie, dlatego zdziwiła mnie dzisiejsza sytuacja.

Gość przykro mi to mowic
to siara, całkowicie normalne W obu ciążach miałam ją od około 15 tc a w 20 takie plamy to była norma

Gość Aquana243
że siara to wiem, tyle że zdziwiła mnie ilość, po prostu szok, to moja pierwsza ciąża w tak zaawansowanym stadium i nadal nie zawsze wiem czego się spodziewać. A z tą plamą, to nim wpadłam na pomysł że to siara to jak głupia macałam łóżko, czy aby coś się gdzieś nie wylało:)

Gość przykro mi to mowic
to na 100% siara;) możesz zapytać lekarza ale u mnie to wyglądało dokładnie tak samo. U różnych kobiet pojawia się w różnym czasie, ale generalnie nie jest to powód do niepokoju

Gość Aquana243
super jestem dystrybutorem pokarmu, jeszcze w dwupaku.

Gość przykro mi to mowic
a zobaczysz jak urodzisz jak bedzie później;) jeden z uroków macierzynstwa to miedzy innymi bycie dojną krową. jeśli zamierzasz karmić piersią to powiem ci że nigdy nie miałam problemów z karmieniem czy brakiem pokarmu :)

Gość Aquana243
hmm, zmierzam. Ale nie pociesza mnie fakt że już mogę:( Ale na seria często zdarzały ci się takie(ilość) wycieki??? trzeba wypchać cyckonosz wacikami, tak na wszelki wypadek???

Gość Aquana243
wiem, specjalnie napisałam waciki, bo te wkładki tak wyglądają.