Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ekonomiiiiiiiii

znienawidzone studia

Polecane posty

nigdy nie chciałam studiować ekonomii - no ale na nich jestem skonczylam studia inzynierskie to mnie interesowalo ale w naszym kraju nie ma po tym pracy....wiec nie poszłam juz tam na mgr tylko na 2 letnia ekonomie...ze wzgledu na specjalizacje która mi potem daje wiecej niz te studia inz tylko ze może 2 przedmioty mnie interesuja, reszta przedmioltów to takie pierdolenie o szopenie, ze przepraszam bardzo żygać mi sie chce.. studia w naszym kraju rozczarowują...niestety nie mam jakis specjalnych talentów zebym mogła sobie nie studiowac....chciałam sie wyzalic

Gość ribka
ja studiowalam tez cos czego nie chcialam i szczerze nie nawidzilam tego kierunku, po roku meki rzucilam to, studiuje teraz cos co jest moim powoloaniem i nie patrze na to ile bede zarabiac tylko raczej na fakt ze bede robic cos co mnie pasjonuje i co lubie

ale ja zarabiałam 900 zł praca bedzie mi odpowiadała, chce byc ksiegową , ale chodzi mi o to, ze program studiów jest napakowany samymi bzdetami....z rachunkowosci jest tylko 1 przedmiot reszta to g...o zostalo mi 1,5 roku

Gość ribka
wiec moze tylko na pierwszym semestrze sa bzdurne przedmioty a dopiero pozniej wejda te merytorycznie odpowiadajace kierunkowi?

Gość rzygać studentko
rzygać...

nie nie musi być praca....to jakis chwyt marketingowy albo inaczej jest ale ja nie chce pracowac za 900 zł

Wiadomo, że nie zawsze zarabia się nie wiadomi ile na początku, ale 900zł to żenada😭

Gość naprawde znam sporo ludzi
po polibudzie z tytuklem mgr inż., ktorzy nie maja pracy albo jakas marna za psie grosze... niestety. polibuda to nie tylko infa i jej pochodne oraz budownictwo. naprawde! ja jestem po po studiach ekonomicznych i nie zaluje, jestem w calkiem komfortowej sytuacji, choc przyznam, ze nie jestem przecietniakiem, ale nawet przecietniacy sobie calkiem ok radza.