Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 Antardast

Sypiam tylko z 10 lat młodszymi kobietami - 28-letnie rówieśnice to staruchy

Polecane posty

Gość 28 Antardast

Jestem przerażony niedbalstwem moich koleżanek. Co 2-ga popadłą w otyłośc. Nie goli nóg, ma fatalną fryzurę, tłusty brzuch, jest blada. O nieeeeeeee, igraszki tylko z laleczkami do 23-ki. potem kobiety to staruszki. Na szczęście laskom imponują, pewni siebie ogierzy.

Gość popieram tę mysl...
nie ma to jak jędran lalunia ze świeżą cipką :)

Gość
rocznik 82? teraz pewnie zaczną się wpisywać 28-latki, udowadniając, że mimo wieku są piękne, zgrabne i powabne :D

Gość Anna cannna
co kobiety poradzą na to ze starzeją się szybciej ?

Gość Zerwałem z równolatką
i odchodzę do młodszej. Moja młodsza o 6 lat wyglada jak gwiazda filmowa. A jaką ma opaloną pupcię? :)

Gość C.i.p.k.i młodszych dziewczyn
sa łagodniejsze w zapachu :)

Gość pustke intelektualna i dno
uczuciowe trzeba gdzies wepchnac ... one tez maja sporo frajdy, doswiadczony pokaze im co i jak i tyle ich obchodzisz, zadna inteligentna kobieta nie zwiaze sie z takim pustakiem :)

Gość tyle ze dla niej ty jestes
staruchem, chyba,ze niewybredna :)

Gość C.i.p.k.i młodszych dziewczyn
młodsze laski lubi ą pić spermę i sa otwarte na doświadczenia

Gość taksobie mysle____
to idz sobie do tych mlodych i nie truj tutaj :) kogo to interesuje kto ci sie podoba??? nie zatruwaj powietrza na kafe...

Gość taksobie mysle____
ja cie interesuje to gadajcie sobie na gg a nie takie pierdoly na kafe, szkoda miejsca na takie glupie tematy:)

Gość wednie
ciekawe czy w rzeczywistości jesteś taki ogier :P pewnie tylko umiesz tyle wymyśląć :P :o

ciekawe czy w rzeczywistości jesteś taki ogier :P pewnie tylko umiesz tyle wymyśląć :P :o

Gość samosia sia sia
kobitka lat 27, to wszystko zależy od strony patrzenia a raczej widzenia jak nie łączy cię nic z kobietą którą jesteś oprócz urody, to się możesz dalej brać za młodsze tylko one za parę lat też przestaną i siebie dbać, z mężczyznami jest podobnie dużo moich znajomych kolegów dorobiło się "brzucha" zaraz widać że im żonka dogadza albo też mają to gdzieś, bo przecież już nie musi się starać o wygląd skoro związał się na stałe

Gość Adja 25
mam 20 lat i nie kreca mnie 28 letnie oblechy To nie zadawaj się z oblechami tylko z seksowymi facetami o pięknych oczach

Gość nie jestes sam
Ja mam 24 lata i sypiam z kolesiami duzo mlodszymi odemnie bo ci co maja tyle lat co ja lub sa troche starsi to maja wielkie brzuchy i si enie gola

Gość Teodor 24
Ja ma też 24 lata i lubię 16-stki . Co za słodkie pachnące cipki z nich. jejku, a ajkie opalone. Kocham młodziutkie ciałka.

Gość kurde zboki jakies____

Gość gfgfgzzzz
Ciekawe jak ty wygladasz??? Ja im jestem starsza tym bardziej dbam o soebie mam dopiero 23 lata .

Gość 28 Antardast
no to wałaśnie dlatego szukam do seksu takich młodych lasek, które bardzo dbają o seibie :)

Gość jaaci się dziwię
że z takimi starymi jak 18 - ki się zadajesz, są przecież jeszcze młodsze - 15, 16-ki, no i wiesz...ten dreszczyk....

Gość jaaci się dziwię
..no i masz rację, te starsze to już "czują co się gra", mają skalę porównawczą...siksa uzna, że tak ma być...to dlatego faceci często rwą smarkule, zwykle jak są kiepscy w te klocki, albo jak mają w majtkach takie byle co, że wolą pokazywać takiej, co jeszcze nie widziała...zawsze można wmówić, że się nie zna...

" igraszki tylko z laleczkami do 23-ki. potem kobiety to staruszki " jak już wrócisz ze średniowiecznego Paryża - daj nam znać :D

Gość zelek ile masz lat
a 25 to juz starucha o kurwa co za pojeb z ciebie

Gość dddrefcee
hahaha leze ze smiechu swieta parwda!!! --"..no i masz rację, te starsze to już "czują co się gra", mają skalę porównawczą...siksa uzna, że tak ma być...to dlatego faceci często rwą smarkule, zwykle jak są kiepscy w te klocki, albo jak mają w majtkach takie byle co, że wolą pokazywać takiej, co jeszcze nie widziała...zawsze można wmówić, że się nie zna." STRZAL W 10TKE! bo tylko smarkule na nich leca;] nie wiem co moze byc sexownego w takiej 16stce to gowniara dziecko jeszcze nie wyglada jak kobieta...najpiekniejsze kobiety na swiecie maja 25-30 lat jessica alba, marta zmuda trzebiatowska, alicja bachleda curus, megan fox -24 chyba.,scartel jonson, natalie portman itd itp. a monica belluci? no ale zadnego z was tu wypowiadajacego sie nie stac na ladna laske. stad rozpacz i probowa udawadniania samemu sobie i innym ze te malolatki jakie ruchacue sa naj;D haha bo sa zielone i nic nie wymagaja a zapewne inna laska by was wysmiala wiec do takich nawet nie startujecie;]

Gość Eler
ale bije z was zazdrość