Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majucha01

Imie dla chlopczyka DUSTIN DANIEL

Polecane posty

Gość kszyg
SORKI nie podoba mi sie, ale nie moge sie powstrzymac by nie napisac moich odczuc, nie obrazam ciebie ani dziecka, pomysl, ze jesli troche ludzi tak mysli, to moze nie warto go krzywdzic, to jest chlopak a nazywając go dustin zrobisz z niego wlasnie wieśniaka:-o

Gość kolo27
Ja bym sie zajebal jakbym mial na imie dustin:-o

Gość Mamitkaa
Wiesz co majuska uważam, ze imie to jest idiotyczne, zapytalam przed chwilą mojego męża a on mi powiedział, że to imie dla pedała:-o SERIO:-O nawet nic nie sugerowałam....absolutnie mi się nie podoba! Daniel oki, jeśli masz dylemat zmień kolejność i dustin daj na drugie

jeśli Tobie podoba się autorko to nie słuchaj opinii innych ,ważne że Tobie pasuje:)

Gość majucha01
co wy ludzie wypisujecie!

Gość o co kamannnnnnnn
Wiesz co majucha dziwna jesteś, każdy tu pisze swoje skojarzenia, a ty masz pretensje, ja uważam, ze to imie jest dobre dla psa, dla małego berbecia, ale nie dla dorosłego meżczyzny, bo jest infantylne, pretensjonalne, kretyńskie, taki dustin to synonim maminsynka i głupka,moze pedzia też, ale to moje zdanie o które zabiegasz, a jeśli cię to nie obchodzi to po co pytasz? daniel swoją drogą bardzo ładnie, neutralne imię...zrobisz jak uważasz ale nie znam duzo ludzi, którzy nazwaliby tak dziecko:-o

Chcesz opinii, więc powiem delikatnie, jesli chcesz dobrego samopoczucia syna w przyszłosci to nie dawaj mu na imię dustin, daniel ok, ale nie dustin:-o to będzie kiedyś facet a nie..........dustin:-o

Gość Lady Diamond
cudne, bardzo mi sie podoba

Gość Lady Diamond
czytam te wypowiedzi i nie moge uwierzyc ile w ludziach jest zlosliwosci, obydwa imiona sa naprawde piekne a kombinacja jest bardzo oryginalna. nie rozumien jak mozna napisac ze Dustin to imie "dla pedala" robi mi sie przykro kiedy czytam takie glupie wypowiedzi.

Gość pffffffffffffffff
kur­wa a co to jest dustin???????? dustin to nie może być człowiek tylko jakaś zaje­bista piz­da! widzę hasła: dustin zrób mi loda, dustin daj dupy, dustin weź z połykiem, dustin - śliczny chłopiec co lubił robić dobrze, dustin pokaż fiuta, dustin kozoje­bco, dustin ty parówo etc.etc. DUSTIN RULEZzzzzz na www.gay.pl

Gość pffffffffffffffff
lady diamond a jaka tu złośliwość? przecież chłopak nie ma jeszcze tego imienia, więc piszę, ze jest gayowskie, podczas gdy daniel imię oks! dustin to nie imię dla mężczyzny zrozumcie to zdziecinniałe i infantylne mamuśki. a nie wiem czemu ci się robi przykro skoro każdy ma swoje zdanie. mi się robi przykro jak matka chce tak dziecko skrzywdzić i babom to się może podobać, ale zapytajcie faceta, ale nie jakiegoś metroseksualnego zniewieściałego bubka....

Gość adam1972
Ja się zgadzam, daniel piękne imię tymczasem dustin to ryzyko, jednym się podoba, zwłaszcza kobietom, innym nie, przepraszam większości nie, po co dla własnychfanaberii skazywać dziecko/faceta na cierpienie....ja osobiście gdybym miał na imię dustin to pewnie bym je zmienił:-o

zapytalam mojego meza, dodam ze mieszkamy w USA, powiedzial ze mu sie podoba. wiem zaraz mi ktos powie ze cos jest nie tak z moim mezem... majucha01, nie przejmuj sie tymi wypowiedziami, twoje dziecko bedzie sie wychowywalo w niemczech, wiec nie ma sie co obawiac ze ktos pomysli ze imie jest "pedalskie", moim zdaniem co kraj to obyczaj

do wszystkich ktorzy uwazaja ze imie Dustin jest nie meskie, Dustin jest starogermanskim imieniem i oznacza " odwazny wojownik".

Gość majucha01
Dzieki Lady Diamond

Gość oolaolaolao
no i majucha się cieszy o nie szukała tutaj opinii a POPARCIA, żeby ktoś jej powiedział. Dustin nie brzmi pedalsko, a własnie ,że brzmi i nawet frekwencja na kafe pokazuje, że dla wiekszej ilości zgromadzonych :) Pozdrawiam i mam nadzieje, że wpadnie wam chociażby ULRYCH do głowy zawsze bardziej męsko.

Gość majucha01
A jak wam sie podoba imie Patrik Daniel??

Gość majucha01
Patrik by bylo w Niemczech a w Poslce Patryk. PATRIK DANIEL

Gość majucha01
nie dzieki

Gość Sorry oba brzydkie..

Gość Daniel to jakies niemeskie
Ja bym wolala Gareth Dylan

Gość loveeee
a jak sie wymawia to DUSTIN?????

Gość Dust to od kurzu
Tak?