Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LyLa_o8o

Jak mam ich przekonać ..

Polecane posty

Gość 25062003
no włąśnie to nie jest głupie, pościemniaj powiedz że dla nich, tylko spróbujesz, zobaczysz jak to jest jeden trening i zdecydują czy jest to na serio aż tak niebezpieczne, i po treningu im powiedz "i co? JAKOŚ ŻYJE i kaleką nie jestem " !! hehe ;p

Gość Filipuś
chyba ze zaraz na 1 trenolu sie połamiesz .. heh .

Gość Wiola4682
ty ale głupi jesteś!! weź to wypluj!!

Gość 25062003
Idiota!!!!!!!!!!!

Gość Filipuś
o raju zartuje ;P tfu tfu wyplułem.. cs byci sie kiedys stalo to bym cie na sumieniu mial ;P gehe

Gość LyLa_o8o
filip, a tak serio to ty chorujessz na głowę, nie ?? ;PP joke ;P .. ide posprzątać troche.. trzeba sie podlizać . hehe ;p później wpadnę ;)

Gość Wiola4682
zalizuj zalizuj ;) .hehe . Filip zebyś wiedział!! zgonimy wszystko na Ciebie ciołku jeden!!

Gość Filipuś
no a co ja zrobiłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

Gość 25062003
urodziłeś się.. ;)) haaaa. ;P ale spoko, to nie Twoja wina ;)

Gość Wiola4682
jeeee.. żółwik cyferka!! ;PP

Gość 25062003
zółwik.. xD heh młody nie obrażaj sie, my tak mamy ;PP wiesz ze to zarty ;pp

Gość Filipuś
aaa sikam na was ;P .. głpie do głupiego ciągnie, a teksty z epoki kamienia łupanego to zaraźliwe chyba jest.. :) [ po waszemu, ja tak mam , wiecie ze to zarty ..] ;)) ..

Gość Wiola4682
no dobra dobra .. ;PP .. swoją drogą zazdroszczę Lyli takiej pasji , ja tam sie niczym nie pasjonuje. chyba ze pasją mozna nazwać Kafeterię xD ;PP hehe bo tutaj spędzam najwięcej czasu ;P

Gość 25062003
no dokładnie też bym tak chciała.. ciekawa jestem czy jej rodzice w końcu się zgodzą,, zeson za pasem. niech się decydują!! ama jestem ciekawa, może by nam w sezonie kilka fotek przesłała jak trenuje, ocenimy czy to niebezpieczne ;P heheheh ;))

Gość Filipuś
nono nie ma sie co odpowiedziec to sie temat zmienia, cięte widze jesteście . haha :)) ;) ;) ;)

Gość 25062003
moim zdaniem To to jest własnie temat topiku, Ty zmieniłes na jakieś erotyyczne wątki więc bez pretensji młodziku !! hheheheee;PP

Gość dsgggd
Nie uważasz, że jesteś za stara, żeby teraz zaczynać jeździć na żużlu? W wieku 15 lat, to Ty już powinnaś mieć kontrakty z klubem i kilka lat nauki za sobą w szkółce. W którym klubie chcesz jeździć? Wątpię, czy jakiś polski klub zajmowałby się trenowaniem dziewczyny, bo to bez sensu. Żużel to sport dla mężczyzn, a nie dla dziewczyn. Jedynie w Ostrowie taką szopkę zrobili i na szczęście nie pokazała się ani razu na torze. Daj sobie spokój i zostań podprowadzającą, a nie się za motory zabierasz.

Gość Wiola4682
noo i tutaj to ja się z cyferką muszę zgodić; PP ;P ;P ;P .. EROTOMAN! heU! xD ;P ;P ;P ;)

Gość 25062003
Podprowadzające to szmaty! a jak dziewczyna chce to niech jeździ co chcerz od niej! a po za tym ona jest za stara?? a mistr olimpiński per pan Blanik czy jakoś tak to co, 10 lat ma? nie przesadzaj ;))

Znajdź inne hobby - polecam muzyke ja jej poświęcam cały dzień i nie jest niebuezpieczna :P

Gość Filipuś
łoo ale tutaj mi zaleciało strasznym egoizmem.. Nie ma takiego czegoś, TO NIE DLA KOBIET, TO NIE DLA MĘŻCZYZN!! nie wykluczaj kogoś tylko ze względu na to ze jest takiej płci a nie innej ..

Gość Wiola4682
ooo .. kim jesteś i c zrobiłeś z naszym idiotą filipusiem!! hehe .. nie no tutaj Cię popieram ;) .. .. aa muzyka to chyba raczej nie ma nic wspólnego więc nie wiecz czy da się tak nagle hobby zmienic na takie. wątpie.. bardzo wątpie ;P .. a po za tym ona jest za bardzo zaangazowana z tego co widać w ten sport ;p

Gość 25062003
phihi, filipek cuż Ty zakochałeś się ze jej tak bronisz? ;P

Gość Filipuś
tak jasne, szkoda ze jej nawet nie widziałem ;P nie wymyślaj, po prostu wkurzają mnie tacy ludzie ;p

Gość Wiola4682
Filipuś, a może ty dziocha jesteś, hmm?? hahah .. Się tak nie broń ;p zarywasz ostro ;PP

Gość Filipuś
eh, nie otaczać mnie proszę, dwie na jednego!! dziewczyną raczej nie jestem, zauważy l bym brak 'czegoś' przez te 17 lat zycia ;p .. a w lyli sie nie bujam bo potwarzam NA OCZY JEJ NIE WIDZIAŁEM ;P

Gość 25062003
haaaaa siedemnastak!! wydał sie w koncu !! ;p;p;p

Gość Wiola4682
o jej wane ze w końcu pokazał się z innej strony ;) szacun młody ;p

Gość LyLa_o8o
Co wy Tu dajecie ;p ;p

Gość dsgggd
Podprowadzające to nie szmaty moi drodzy, a żużel jest dla mężczyzn. Taka mała dziewczynka nawet dobrze nie będzie potrafiła utrzymać motoru, a później z moich podatków pójdą pieniądze na leczenie jej kręgosłupa. Teraz ma 15 lat i myśli, że to fajna przygoda. Otóż nie dziewczynko. Jestem zawodnikiem i wiem, jak ciężko trzeba się przygotowywać do sezonu, ile trzeba mieć siły, cierpliwości i jaką dobrą trzeba mieć kondycję. I 15 lat, to zdecydowanie za późno na początki z żużlem. Nie wiesz, jak wygląda trening zimą, ani tym bardziej w sezonie. Nic nie wiesz o żużlu, jeśli w tym nie siedzisz, a siedząc na trybunach nie możesz podjąć takiej decyzji. Z tym trzeba się urodzić i iść do szkółki mając kilka lat mniej niż Ty. Po drugie, czy uważasz, że kobieta w tym kraju znajdzie sponsora? Wiesz w ogóle ile kosztuje motor i części do niego? Wiesz ile kosztuje silnik, który będzie Ci się zacierał kilka razy w sezonie? Wiesz, że połamiesz sobie ręce, bo nie utrzymasz motoru na łuku? Idź zajmij się czymś innym dziecko, a Twoim rodzicom się nie dziwię. Mój syn również nie będzie jeździł, bo za długo w tym siedzę i wiem, że to nie jest droga dla niego. Za dużo wypadków widziałem i za dużo dni spędziłem w szpitalu, żeby zgodzić się na coś takiego. I nadal będę uważać, że żużel jest dla mężczyzn i szkoda klubowych pieniędzy, po to żeby utrzymywać kogoś, kto nigdy nie wyjedzie na tor. Na sam koniec - wciąż nie napisałaś w jakim klubie chcesz jeździć.