Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcincin

Rozstanie z dziewczyna. Zaproponowac separacje-odpoczynek?

Polecane posty

Gość marcincin

Hej, Jestem z dziewczyna od 2 lat, byly chwile pieke i trudne doswiadczenia. Chcialbym, zeby ewentualne rostanie bylo decyzja nie tylko moja - w sensie, bo mi sie cos nie pdooba wiec nie, poniewaz tez zwiazek wiele dla mnie znaczy. Czy jesli zaproponuje jej odpoczynek, zeby np. mogla sprobowac zycia bezemnie (mnie nie chodzi o zadne skoki w bok, ale wiem skad inad, ze jej sie jakis facet podoba, a ja jej czegos nie daje) to... no wlasnie jak byscie to odebraly, z gory dzieki za odpowiedzi. WIem, ze kazdy jest inny i ona wcale tak odebrac jak wy tego nie musi, ale jaka kolwiek sada, albo rada jak to poweidziec.. bede wdzieczny

Odpoczynek w związku? Nie rozśmieszaj mnie :-o Wiesz, co to jest związek? To bycie z kimś na dobre i na złe, bycie z kimś w każdej sytuacji - czy jesteś w radosnej euforii czy męczy cię wszystko na maxa. Non stop, cały czas. Jeśli chcesz się rozstać, to się rozstań - bez głupich zagrywek w stylu "separacja", bo to świadczy tyko o twojej niedojrzałości.

w powaznym zwiazku nie ma przerw. nic nie da uciekanie od kłopotów, takie sytuacje nalezy rozpracowac wspólnie i przejsc przez nie po prostu. a jak sie nie da to należy sie rozstac. zycie to nie tylko słodkie chwile.

Gość marcincin
ok, dzieki w takim razie po prostu z nia porozmawiam o tym zwiazku i mam nadzieje razem dojdziemy do wniosku czy chcemy przejsc przez te kolejna ciezka probe, czy sie rozstac

I to jest najlepsze rozwiązanie. Rozmowa. Wiele związków się rozpada, kiedy zabraknie tego elementu.

Gość marcincin
Rozmowa skonczyla sie sympatycznie, ehh Nie wiem za bardzo czy skonczyla sie jakimis ustaleniami, raczej tym, zeby sie ona zastanowlia, bo ja zaskoczylo.

Gość gość
Nie potrafiłem pogodzić się z rozstaniem, związek nie trwał długo bo 2 miesiące ale to mi w żaden sposób nie pomagało. Wcześniej byłem w związku, który trwał 3 lata i po rozstaniu czułem się dokładnie tak samo. I to jest właśnie mój problem, nie ważne czy będzie to trwać 2 tygodnie czy 2 lata, dla mnie to jest zawsze koniec świata, strasznie się przywiązuje i nie moge się pogodzić z myśla, że osoba dla mnie ważna ma się stać obca z dnia na dzień. Nie mogłem kolejny raz na to pozwolić, zamówiłem rytuał miłosny u rytualisty perun72@interia.pl i odzyskałem ukochaną.