Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avon76

Majówki 2010 ze Szczecina!!!!!

Polecane posty

hejka mamusie..zapraszam na pogaduchy.podzielcie sie swoimi uczuciami ,dolegliwościami. w którym szpitalu rodzic?czy kupujecie juz jakies ciuszki,mebelki itp?jak przygotowania do porodu?pozdrawiam

Gość edgar mcqiun
majowka 2009, jak chcesz mozemy pogadac;-)

Gość edgar mcqiun

Gość ewewewewe
Ja mam termin na maj, ale ze szczecina nie jestem. POzdrowiam wszytskie mamy z termienm na maj 2010

Gość edgar mcqiun

Gość ewewewewe
raz napisałaś kim jesteś nie musisz spamowac, autorko ja jestem jeszcze mama z maja 2007 :)

edgar jeśli rodziłaś już w Szczecinie to moze podzielisz sie propozycją?

Gość ewewewewe
ja jestem z Poznania, pierwsze dziecko?

ja jestem ze Szczecina ale już się rozrodziłam. rodziłam na unii- teraz wszystko przeniosło się do Polic i ten szpital polecam. Jest świeżo wyremontowany, fajni lekarze. no i nie płaci się za poród rodzinny. w zdrojach np. to już koszt chyba 150zł. chyba ze jesteś bardziej z centrum to bierz pod uwagę pomorzany- w razie czego to blisko zawsze

blisko Unii mieszkam:-)tez zastanawiałam się nad policami albo własnie pomorzany.

to Ci niełądnie uciekli. Ja kiedyś myślałam o P. Skargi ale tak mi się ciąża potoczyłą że musiałam skończyc w klinice. teraz wiem że już niezdecydowałabym się rodzić w szpitalu "biedniejszym". Urodziłąm wcześniaka -na unii świetnie się nim zajęli, mieli dobry sprzęt i wszystko dobrze się potoczyła. za to lezalam z dziewczyną którą z wilekim rozwarciem ciągnęli karetką z piotra skargi na unii bo nie mieli odpowiedniego sprzetu

Gość ewewewewe
ok, idę skoro i tak tu nie pasuje :P

Gość edgar mcqiun
ja rodzilam w zdrojach, szczerze mowiac do dzisiaj mam mieszane uczucia wobec opieki po porodzie, i kolejne dziecko jezeli bedzie mi dane na pewno nie urodzi sie u nich cala moja ciaze prowadzil Dr W. Tudaj - rewelacyjny lakarz usg 4d robilam na felczaka w hahsie wyprawke kupowalam glownie na allegro, w bobolandzie i na wyprzedazach w galeriach handlowych pytajcie chetnie wam opowiem

no i nie mogli poczekać:-))))miałabym bardzo bliziutko..ale to nic..do polic yez dam rade..jaka płeć?

edgar od wielu osób słyszałam że tam jest fatalna opieka po porodzie,dlatego nawet nie myślałm o tym szpitalu

no mi koleżanka- dopiero co rodziła w zdrojach- też mówiła ze dramat. cały czas o coś opierdol dostawała i mało co nie urodziła sama bo położne stwierdziły że" dzisiaj pani nie urodzi" i poszły świętować urodziny koleżanki:O

Gość edgar mcqiun
ja mialam cc, nieplanowane niespodziewane na usg wyszlo ze maluch wazy 5kg i ni stad ni z owad cc ze straszeniem mnie ze dziecko moze miec wady! mialam cukrzyce ciazowa, ale bez przesaday bo tego samego dnia mialam usg u gina i to on zalecil szpital bo maly sie malo ruszal, rozumiem wszystko w trosce o dziecko ale po co ten strach i obawa przed wadami

Gość ewewewewe
o 5 kilo to naprawde duzy okaz :D

Gość edgar mcqiun
ja odnioslam wrazenie ze wola robic cc niz przyjmowac sn, maz siedzial na korytarzu i slyszal jak krzyczeli zrobisz ciecie i raz dwa

Gość edgar mcqiun
w rezultacie wazyl 4050 i mierzyl 59cm slyszal o tym cc dla innej kobiety kiedy mnie cieli, chociaz przyznam ze zrobili to fachowo

Gość edgar mcqiun
panie z noworodkow wielkie damy z laska braly dziecko do sibie na dokarmienie, przez 4 dni jakie tam spedzilam byla tylko jedna mila polozna i 2 mile pediatry, reszta bez słów.

Gość ewewewewe
Ja sumie też chciałam żeby moja córcia urodziła sie duża a miała 2,600 i 49 cm (przynajmniej porod byl lekki)

Gość edgar mcqiun
Marcel

no proszę..tez ładnie..alonuszka a z jakiej dzielnicy dokładnie pochodzisz?

Gość ewewewewe
A tak wogóle ile wy macie lat dziewczyny?