Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamama

ile przytyłyście w ciąży?

Polecane posty

Gość ja moją
a jak Wy to robicie, ze tak szybko po ciąży chudniecie? uprawiacie jakiś sport, czy stosujecie diete?

Gość 33 kg i wyglądałam
jak maciorka ☺

Gość jest jest
10 kg

Gość majne goooooot
33 kg??????????????????

9 kg, jak wychodzilam ze szpitala po cc to mialam -2 niz przedciaza, a teraz -10, bo karmie piersia i ciagle jem, teraz tez wlasnie kanapki sobie zrobilam :)

Gość to smacznego

Gość balimelka
a aj nawet nie wim ile przytylam w trakcie cizay, mialam to po prostu w de :) ale za to probleemy przyszy pare mies. po urodzeniu dziecka... nadwaga , nie karmilam piersia.. teraz waze 97 kg przy 176... za duzo, duzo za duzo ;(

Gość oł
synek 18 miesiecy.....ciaża + 21 kg.leżałam 7 miesięcy.dieta odpowiednia do sezonu od luty- wrzesień SAME OWOCE PRAWIE...przed ciażą 170 cm..60 kg.... do porodu 82 kg budowę mam taką że mam długie nogi mały tyłek duże cycki,typowy trójkąt..ale każde 500 gram widać na brzuchu...teraz ważę 66 kilo ....cycki zostałt z B na E.......kupić biustonosz? Poproście w sklepie 75 E....i? minaq sprzedawcy bezcenna .....marzę o chińskich staniczkach mega wypchanych watą!

Gość kachakrakow31
jestem w 30 tygodniu ciązy i 15 kg na plus

Gość vsadcagsvf
a ja powiem tak : jak urodzilam dziecko i po przyjsciu ze szpitala zwazyla sie bylam +8kg wiec niezle . Tylko problem polega na tym ze za nic nie moglam zrzucic tych kilogramow doslownie jakby korzenie we mnie zapuscily. Co gorsze zaczelam tyc po urodzeniu dziecka juz jestem +14 jestem przerazona ... Dla mnie ciaza nie byla najgorsza dla figury tylko czas po ciazy... nIE WIEM JUZ CO ROBIC.

Gość saleminka8
no to się pochwalę :P 22 kg hehe,ale już jestem 2m-ce z hakiem po i mam 3 kg na plusie czego nie widać,ale synek 4200g,wody,łożysko....

Gość zibinola
22 tydz ok 1,5 kg

Gość ajajajaja
z synkiem przed ciaza wazylam 47kg na poczatku schudlam (wymioty), ale pozniej nadrobilam i mialam 22kg na plusie , 3 miesaice po porodzie wazylam 45kg :O teraz przed ciaza 48 kg jestem w 28tyg i mam 13 na plusie :)

Gość oleksja11
vsadcagsvf mialam podobnie, po porodzie zostalo mi 7kg i przez 6 mcy waga nie drgnela , bylam zalamana, karmie piersia i powiem szczerze apetyt to mam duzy dlatego sie zawzielam i staram sie jesc duze porcje ale bez podjadania pomiedzy i powoli waga spada, nie cwicze bo nie mam czasu, niektore tak maja:)

a ja jestem 2 dzien po terminie porodu i przytulam 15 kg w sumie. Ale w 9 miesiacu juz ani kg a myslalam ze wlasnie wtedy najwiecej przytuje. czekam i czekam na coreczke i jakos nie chce wyjsc.... a juz wszystko posprzatalam i pomylam w domu...macie jakies sprawdzone sposoby na przyspieszenie porodu?

Gość a ja powiem
amika, seks podobno może przyspieszyć. no to na temat: pierwsza ciąża 16 kg, druga 13 kg. teraz ok 3 kg więcej niż przed ciążami, ale dla mnie spoko.