Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

Tu tez byla uprzednio mila dziewczyna, Naiwna nick miala. Z reguly na kafe sa kobiety malo ambitne. Nigdy nie pomyslalbym, ze laska z kafeterii ma super goscia i mieszka w Szwecji. A tu popatrz :P Bywalczynie kafeterii - wg mnie strasznie przygniata je swiadomosc ze sa Polki ktore moga wypasc lepiej. Ktore moga ulozyc sobie super zycie poza granica Polski. Super, ze udalo sie Tobie - mam zatem wiare ze moze i uda sie mi (tez lubie obcokrajowcow i pozytywnie wspominam kontakty z nimi). Moze nie z wszystkimi. Ale pierwsze koty za ploty :P

Gość nm a jedna z tych Polek
jestes Ty :) Inteligencją nie grzeszysz, co widać po Twoich postach ... Szukasz Niemca, żeby zagluszyc kompleksy, nie roznisz sie niczym od tych kobiet z kafe o ktorych piszesz. A Vin Vin Vin mozesz buty czyścić, bo widać, że to kobieta z klasą i dlatego ma zajebistego Szweda, a nie szuka jakiegos tam Niemca :o

Gość Vin Vin Vin
Moje dwie koleżanki mieszkają na Cyprze, a jedna w Holandii i też związane są z obcokrajowcami. Jak z nimi rozmwiałam to ich mężowie się pytali co Polki mają w sobie, że tak pięknie w ciąży wyglądają:) Spoko:P

nm a jedna z tych Polek powiem jedno siedz slonce na kafeterii dluzej - wtracaj sie wszedzie - i na Boga uswiadom sobie ze takich jadowitych zab nawet Jasnie Pan Niemiec nie dotknalby :P

Vin Vin Vin powiedzmy sobie szczerze - Polki maja klase i b dobrze sie trzymaja :) Ale te wybrane - nieliczne :) Jak widze moja mamę - to jestem pewna na bank ze dlugo bede wygladac super oraz mam swiadomosc, że stać mnie w życiu na kogos bogatszego wewnętrznie i wartościowszego niz ... obywatel Izraela :)

Gość a Ty się naucz czytac ze zrozu
mieniem :) Niemca to ja nawet nie chcę , moja droga :) I gdzie zauważyłaś, że się wszędzaie wtrącam ? To ogólnodostępne forum, a jeżeli Ci to nie odpowiada to idź na inne. Ja , w odróżnieniu do Ciebie, nie potrzebuję Niemców, by leczyć własne kompleksy :) Pozdrawiam i znikam, bo raczej z Tobą rozmawiać się nie da . Pogadamy, jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem i merytorycznie wypowiadać, a nie pisać od rzeczy :)

Gość ale Ty zacoafana jestes
Ciebie powinno sie leczyc, masz cos do obywateli Izraela , rasistko ? Nieliczne sie dobrze trzymaja, i nieliczne maja tak zryta psychike, jak Ty . Idx sie leczyc.

Gość Zuzanna Zuzia
a co ma fakt, że Polki się dobrze trzymają do faktu, że pięknie wyglądają w ciąży ??????

Gość haha haha
ja bym Niemca kijem i przez szmatę nie tknęła :)

a Ty się naucz czytac ze zrozu oj zabko nie unos sie tak :) zlosc zaszkodzi. Moje wszystkie wypowiedzi to kwintesencja elokwencji. chyba ze jest po polnocy - wtedy jestem ewidentnie zmeczona. Merytoryczna, czy logiczna poprawnosc - uwazam ze najlepiej jesli zagramy w szachy on line - wtedy moze sie sprawdzimy - tymczasem jestem juz serio tired :P

Gość Vin Vin Vin
Ja tylko napisałam, że dwóch Cypriotów i jeden Holender twierdzą, że Polki niesamowicie wyglądają w ciąży. Niewiem, może to zasługa naszych słowiańskich korzeni:P Nie kłócie się tutaj babki!

Zuzanna Zuzia logiczne myslenie - Polki wygladaja zawsze pieknie - niezaleznie w jakim sa wieku i niezaleznie czy sa brzemienne, czy nie :) Oj zabki - mowie o nielicznych Polkach (czyli tych posiadajacych b dobre geny)

Gość Zuzanna Zuzia
Można super w ciąży wyglądać, a na "starość" się posypać, nie ma tu reguły, więc nie widzę związku. No a jak ktoś dobrze wygląda, to logiczne, że ma "dobre" geny, cokolwiek to nie znaczy... I nie zgodzę się, że tylko nieliczne Polki są ładne i z klasą, znam wiele Polek z klasą, bardzo ładnych, bardzo zadbanych , młodszych i tych starszych.

Gość Ja się nie unoszę
:) Poczytaj swoje wypowiedzi i się nad nimi zastanow. Do merytorycznych wypowiedzi to im bardzo daleko, piszesz od rzeczy, na zadane pytania odpowiadasz czymś z zupełnie innej beczki. Piszesz o logice, a gdzie tu logika ?? Rezczywiście chyba jestes bardzo zmęczona :o Kwintesencja elokwencji ? W ktorym miejscu :D ? Nawet wyszukanych słów nie używasz, ktore moglyby o tym świadczyć. Twoje wypowiedzi to raczej potwierdzenie Twojej ułomności umysłowej :) Ale co ja się tu produkuję, Ty i tak nic nie zrozumiesz i odpiszesz coś zupełnie z kosmosu :)

Zuzanna Zuzia hm mowie o swoim przypadku - moja babcia, moja mama - wygladaja super jak na swoj wiek - i nie jest to wyolbrzymieniem. Chcialabym tak wygladac jak one. I wiem tez ze w ciazy bede wygladac super. Ale w ciazy nie bede. Na bank. Chyba ze partner bedzie sie tym zajmowal.

tzn chyba ze bedzie zajmowal sie dzieckiem w nocy. Bo ja wstawac nie bede. Lubie spac w nocy.

Gość nie no ja nie wierze ze ty to
piszesz powaznie "moje wszystkie wypowiedzi to kwintesencja elokwencji" haha jak mozna w ogole tak gadac ?:D Powiedz prosze, ze to prowokacja :D

Gość Zuzanna Zuzia
No w takim odniesieniu to tak, jeżeli Twoja mama i babcia się świetnie "trzymają" to prawdopodobnie Ty też będziesz.

Ja się nie unoszę slonko - po co sie tak unosisz kiedys bylam na rozmowie rekrutacyjnej pewna zakompleksiona dziewoja uznala ze konczylysmy podobny kierunek studiow. Wiec zatem pytam - smialo ja - ją : "O zapewne Pani pamieta prof od Biol podst funkc czlowi" na co ona na mnie galy. Totalny bezmozgowiec - podalam jeszcze kilka nazwisk ktore nawet ograniczona osoba by zakodowala. Nie wiedziala o kim opowiadam. Taki to los Dorotki Jarockiej z HRyCiowka pod Zebem Wielkim. jaka konkluzja - slonko? Trzeba miec swietna wiedz i doskona pamiec by ze mna prowadzic konwersacje. Od tego momemntu nie wchodze w dyskuzje z Dorotkami :)

Gość Vin Vin Vin
:S

Gość Ja się nie unoszę
To ja kończę tę konwersację, gdyż tym wpisem potwierdziłaś, że jesteś totalną idiotką . :o

Ja się nie unoszę Troche qltury. Ja tobie nie ujmuje. Proponuje regres w celach edukacyjnych.

Gość Ja się nie unoszę
Moja droga, idiotyzm to choroba. A chorym się nie ubliża, ja tylko stwierdziłam fakt. I lepiej nic nie odpowiadaj, bo każdym wpisem tylko to potwierdzasz . :o

Ja się nie unoszę bedziesz mi teraz ujmowac niczym Dorotka spod Zeba Wielkiego? co teraz? idiotyzm? imbecylizm? autyzm? debilizm? na co jeszcze jestem chora? Psychologu kliniczny :P moze mam prozopagnozje ale jakos zadna zabka az tak mi nie ujela. Musisz byc wielce zakomleksiona zabka :) co jeszcze zdiagnosujesz u mnie psychologu kliniczny?

Gość Ja się nie unoszę
Brak słów na Ciebie , Kobieto :) Ty do końca normalna nie jesteś, i nie trzeba być psychologiem, żeby to zaobserwować. :) A tak gwoli ścisłości autyzm z debilizmem i imbecylizmem nie ma wiele wspólnego , bo to całkiem inne zaburzenia. Jak Cię to interesuje, to o tym poczytaj, a później się wypowiadaj :) A zakompleksiona to jesteś tu głównie Ty, co zresztą sama przyznałaś, :) Ide już spać, bo szkoda nerwow na osobę, ktora nie jest w stanie zrozumieć wypowiedzi i odpowiedzieć na jej treść odpowiednio. "bedziesz mi teraz ujmowac niczym Dorotka spod Zeba Wielkiego? " - Twoje wypowiedzi są poniżej krytyki :o A to zdanie godne rozżalonej gimnazjalistki. Dobranoc i spokojnej nocy mimo wszystko. Więcej do Ciebie nie napiszę i Tobie też radzę, bo tylko się pogrązasz.

nie dorastasz mi do piet - abym kontynuowala konwersacje z toba. Nie czytam twoich wypocin na strasznie niskim poziomie.

Gość Naiwna 67
Matko wstałam rano zrobiłam kawkę i tak sobie czytam i nie rozumiem o co ta cała kłótnia.Ja poznałam Niemca i jestem z nim kochamy się i tyle w temacie.Jeżeli komuś nie pasuje życie z obcokrajowcem jego sprawa,ale po co zaraz innym ubliżać od mało inteligentnych itd.Każdy ma prawo żyć gdzie i z kim chce.

Naiwna 67 Zgazam sie Z Toba. Tutaj niekotre male ziewczynki - zamias spac rzucaja sie jak smoki ogniste. Vin Vin Vin w koncu opowiedziala o swoim Szwedzie. Powiedzialam, ze zazroszcze jej. Bo tak jest. Czasami wskakuja tu male zabki - nie maja doswiadczen z obcokrajowacmi - wiec obrazaja wszystkich.

Ja sie bardzo ciesze ze mialam przyjemnoc przyswoic jezyki obce. Mialam przyjemnosc poznac wspanialych obcokrajowcow. Mam przyjemnosc relokacji do Niemiec - by byc szczesliwa i by tam spelnialy sie moje marzenia :)

Smiechlinka przeczytaj uwaznie topic i sprobuj wygenerowac kilka innych bardzo waznych atrybutow jakie posiadaja Niemcy, Szwedzi a czego brakuje Polakom.