Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernia

pomoc na suche dłonie

Polecane posty

Gość ernia

Czy ktoś zna może jakiś dobry sposób na suche dłonie? Już po prostu nie wiem czym mam je smarować. Są jedną suchą i pękającą skorupą. Pomóżcie proszę.

Polecam krem do rąk garniera - intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry z alantoiną. Ten czerwony. Mi służy - polecam może Tobie też będzie :-)

Gość maggie_
Polecam taki zabieg - najpierw delikatny peeling, potem wmasować olejek roślinny (np. oliwę czy masło shea) i założyć rękawiczki. Można zostawić np. na całą noc. I oczywiście obowiązkowo smarować kremem do rąk kilka razy dziennie. Więcej pomysłów znajdziesz tutaj http://mellea.pl/articles/domowa-pielegnacja- dloni

Gość gość
Zdecydowanie krem do rąk HB. Używam tylko jeden raz, rano i mam spokój przez całą dobę. Jak dotąd nic złego się nie działo. Raczej przeciwnie - udało się utrzymać cerę w optymalnej kondycji, a to było dla nas kluczowe. Najważniejsze, że wszystko poszło w odpowiednim kierunku.

Gość bacirinka
próbowałyście kiedyś masek złuszających? to mój hicior, robię sobie regularnie i widzę sporą poprawę w stanie mojej skóry dłoni, jest delikatniejsza, milsza w dotyku, a nie taka szorstka, kupuję maski w rękawiczkach byOlie byolie.com, nawrt mój facet się do nich przekonał ale dla niego kupuję te dla facetów