Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia2666

MAJTKI POWIĘKSZAJĄCE POŚLADKI. MA KTOŚ TAKIE? WYGLĄDA TO NATURALNIE? CHCE KUPIĆ

Polecane posty

Gość gonia2666

jestem niestety chudzinką, mam wąskie biodra i płaski tyłek, chciałabym ją powiększyć. Znalazłam sklep w którym sprzedają majtki różnego rodzaju powiększajace pośladki i biodra. No i tak się zastanawiam jak to będzie wyglądać. Czy ktoś ma takie majtki? zobaczcie wklejam link http://www.perfektbody.pl/Katalog_produktow,40.html co myślicie?

Gość no future
Do lozka tez pojdziesz z majktami i push-upem ? ;) Jak tak, to sorry, nie mam wiecej pytan.

Gość gonia2666
wszystkie Panny owiększają cycki wkładkami siliconowymi, a po zdjęciu stanika wszystko znika. więc dlaczego nie można pośladków. Mam juz męża jemu podobam się taka jaka jestem, wie jaki mam problem i że się tym przejmuje i nie ma nic przeciwko temu żebym czasem poczuła się lepiej! wiec bez takich komentarzy ok?

Gość no future
Umiesc na NK zdjecie topless i koniecznie zrob dziubka , bedziesz sie czula zdecydowanie lepiej.

Gość impotencja_
"wszystkie Panny owiększają cycki wkładkami siliconowymi, a po zdjęciu stanika wszystko znika." No i to jest w tym najlepsze ;) idziesz do wyrka z panna , a tu suprisse , wersja demo cyckow i posladkow. Impotencja murowana.

Gość gonia266
proszę odpowiadaćna temat, bez takich komentarzy proszę

Gość gonia2666
up

Gość a po diabla ci proteza
? nie lepiej pocwiczyc i miec naturalne?

Gość ardu
MAM TAKIE MAJTKI, WYGLADA SIĘ ŚWIETNIE POLECAM DO SPODNI, SUKIENKA TEŻ DOBRZE LEZY , NAPRAWDĘ SĄ SUPER

Gość uishjkdszc\vgnm
ja tylko powiem ze widzialam takie w triumphie za 99zl wiec tansze niz te z perfectbody

Gość a tak w ogóle
To od ćwiczeń rośnie tyłek?:) Nie wiedziałam..a ja właśnie ćwiczę żeby zrzucić trochę z pupy w takim razie muszę przestać :D A tak serio, autorko myślę, że to dobry pomysł, dlaczego nie miałabyś się czuć lepiej? Szczególnie, że to tylko część garderoby a nie skomplikowana operacja powiększenia sobie czegoś :)

Gość do autorki....
Ja uważam, że najważniejsze jest, abyś ty czuła się dowartościowana i szczęśliwa. Jeżeli wyleczysz swój kompleks takim rozwiązaniem, albo przynajmniej poprawisz samopoczucie, to zrób to i nie zwracaj uwagi na idiotyczne komentarze.

Gość gość
Majtki powiekszajace pośladki są super, bardzo polecam kobieta z płaskimi posladkami jak ja, w końcu mogę ubrać ciuchy o których mogłam tylko pomarzyć

Gość gość
Tak, teraz nagle wszystkie mają idealne pośladki dzięki takim protezom. Dramat normalnie. A potem zdejmują pośladki i cycki i smuteczek. Macie jeszcze kilka szarych komórek miedzy jednym a drugim uchem?

Gość gość
Goniu bez obaw możesz kupić. Naprawdę dają fajny efekt. Powodzenia. iza

Gość gość
Zastanawiam się po co komentują osoby które nie są zainteresowane tematem,chyba tylko po to żeby komuś dokuczyć!!! Osobiście sama zastanawiam się nad kupnem majtek które powiększą pupę bo moja jest płaska,to nie chodzi o to żeby facet był rozczarowany jak się je zdejmie ,tylko o to żeby sukienka na imprezę dobrze wyglądała a nie wisiała jak worek. Ten kto nie ma takiego problemu to nie ma też pojęcia jak ciężko dopasować ubrania. Pozdrawiam wszystkie Panie z tym problemem :-)))

Gość gość AnGiie
A macie sprawdzone strony gdzie mozna kupic ? Tez mam ten problem ...