Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

hej lola, fajnie że jesteś z nami :-) dopisuj się do tabelki majnona no to lądujesz na pierwszym miejscu w tabelce wg. kolejności NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL MAjnona....22..........22.01.........22.01.............. 5 Beacik26.... 26........ 23.01......... 23.01............. 3 Majeczka87..22........03.02..........04.02.............4 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02............ .4 MAjnona....22..........22.01.........22.01.............. 5

ups, teraz już dobrze, lola zapraszamy NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona....22..........22.01.........22.01.............. 5 Beacik26.... 26........ 23.01......... 23.01............. 3 Majeczka87..22........03.02..........04.02.............4 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02............ .4

ja też dziewczynki biorę narazie tylko folik, ale o tym wiesiołku tez się naczytałam. Poza tym na innym topiku doczytałam się, że dziewczyny kupowały jakiś alkohol w butelce w kształcie plemnika i że to im pomogło hehehehehehehehe. No wicie, każda się chwyta czego może ;-)

no nic dzieweczki, będę uciekać powoli, może uda mi się wejść wieczorkiem i trochę z Wami poklikać. Aha, i nie rozpisywać się mi tu za bardzo bo przecież ja muszę być na bierząco!!!! No i oczywiście wszystkie staraczki pupki do góry!!! Papapapa

Kurcze mała zmyłka mam zamiar brać olej z wiesiołka a nie castangus:) NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona.......22.........22.01.........22.01.............5 Beacik26......26........ 23.01......... 23.01............3 Majeczka87..23.........03.02..........04.02............4 agaz26........26.........05.02..........05.02........... 4 FeBe...........27.........14.02..........14.02............4 lola.............21......... ? ............. ? ..............5 Lola dopisałam Cię do tabelki te ? musisz sama uzupełnić, bo niestety nie znam danych hehe:) Laseczki ja też musze zmykać, wieczorkiem wpadne :) :)

Hej dziewczyny ja też rozpoczęłam starania o dzidziusia, to mój pierwszy cykl mam 20 lat. Mam pytanko do okresu mam jeszcze kilka dni tz mam nadzieje ze nie pojawi sie, ale bardziej zastanawiam sie nad tym ze strasznie swedzi mnie brzuch wszczególnosci w okolicach bikini, nie mam uczulenia ani nic poprostu swedzi moze to byc zwiazane, z tym ze udało sie ?

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01............ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02............4 agaz26................26.........05.02..........05.02........... 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.......... ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5 oOomadalenaoOo....20.........31.12..........31.01............1 Wpisałam sie do tabelki ;]

myślę żę swędzenie to raczej zaden objaw ale.. kto wie ;) trzymam kciuki :)

Gość Jessica_27
Cześć! Mam nadzieję, że można jeszcze do grupy dołączyć? :) 2 miesiące temu rozpoczęliśmy starania, ale póki co to na razie się nie stresujemy (czyt. mój mąż się nie stresuje, hehe) i próbujemy :). Dołączam się do tabelki :) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5 oOomadalenaoOo....20.........31.12..........31.01....... .....1 Jessica_27............27.........25.02.............?................2

Mały błąd się wkrał: miesiączkę mam mieć w styczniu, a nie w lutym :) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5 oOomadalenaoOo....20.........31.12..........31.01....... .....1 Jessica_27............27.........25.01.............?.... ............2

witjacie nówki :-) jak miło, coraz nas więcej i tak trzymać! No ja to na pewno dostanę @ bo już mnie brzuch boli a mój biedny mąż obrywa cały czas boroczek....taka jestem niedobra dla niego.... więc pewnie za niedługo spadnę na dół tabelki.

Ja niestety w ogóle nie czuję się na @ :(. Ale ja mam długie i nieregularne cykle, więc normalką jest jakieś 10 dniowe odchylenie... Nie cierpię tego :/

dziewczynki zrobiłam porządek w naszej tablelce, żeby było wiadomo która testuje najszybciej :-) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 Jessica_27............27.........25.01.............?.... ............2 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5

Beacik nie trac nadziei! A nawet jesli znowu @ sie przypaleta to pomysl ile nas czeka przyjemnosci z nowych staran ;) Ja dzisiaj ostro zakuwalam do jutrzejszego egzaminu. Trzymajcie kciuki zeby chociaz tu mi sie powiodlo w tym miesiacu. A tak w ogole to witam nowe dziewczyny. Widze ze jestem ostatnia w tabelce a to oznacza ze wiele z was moze jeszcze liczyc na dwie kreski w najblizszym czasie. Ja wczoraj bylam troche zdolowana, moj maz tez chociaz nie chcial tego powiedziec wprost. Jeszcze mi tylko brakuje zeby on sie zaczal stresowac :P Buziaki dla wszystkich i dobrej nocki :*

ja musze czekac jeszcze 8 dni, ale zazwyczaj juz bym sie zle czula a tu nic tylko brzuch dziwnie swedzi no i piersi mnie o dziwo bola gdzie do tej pory to sie nie zdazalo

jessica to będzie Twój pierwszy dzidziuś? szkoda, że te cykle takie masz zwariowane, ale to i tak nie ma się co przejmować, nic tylko dobry seksik co 2 dni i na pewno fasolka się pojawi :-)

madalena, Ty mi tu coś podejrzana jesteś ;-) FeBe oczywiście trzymam mocno kciuki za Ciebie, ja też mam w sobotę egzamin i jakoś nie mogę się zabrać do nauki, tak mi się nie chce.... :-(

Beacik niestety też mnie martią cykle. Niby robiłam badania i leki nawet miałam (castagnus), i nawet było ok.... ale w przez 2 miesiące (wrzesień i październik) miałam plasterki ze względu na ślub (akurat miał mi wypaść w dzień ceremoni). Mam nadzieję, że wróci jeszcze do normy :)

no naprawdę nie wiem od czego to zależy, ale tak bardzo mało dziewczyn fasolkuje za pierwszym razem. Z drugiej strony sie pocieszam, że przecież nie tylko ja tak mam bo i moje wirtualne koleżanki też i chyba wcale nie jest tak łatwo jakby się wszystkim dookoła wydawało. Rodzina, przyjaciele tylko pytają, kiedy dzidziuś a tu za każdym razem zonk..... ale dziewczynki, bez załamki, dajemy radę i już ! :-) no bo przecież i na nas przyjdzie pora

jessica no ja mam cykle jak w zegarku i też widzisz, brak rezultatów, więc nic się nie martw :-) na pewno za niedługo będziemy świętować z Tobą i wybierać imię dla dzidzi

madalena, a dlaczego mieliby się załamać? jesteście po ślubie czy żyjecie w wolnym związku i postanowiliście założyć rodzinę? Może opowiecie dzieweczki coś o sobie np. jaki staż małż. może dzieci. Ja jestem 1,5 roku poślubie no i staramy się o pierwszego bejbika

dobra laski, ja spadam, idę oglądac dr house'a heh, może on mi humor poprawi, no i musze udobruchać mojego, bo się na mnie boczy za te moje humory ;-)no to do jutra i pamiętać mi tu o: PUPY W GÓRĘ!!!! papapa