Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

o witaj szarlotka. beacik nie wiem już co mam o tym myśleć rano jest mi niedobrze piersi mnie tak bolą ze nawet nie mogę się dotknąć tylko prysznic i ciepła woda pomagają.ale nie będę sobie robiła nadziei

hmmmmmm, myszko a może zrób drugi test??? czasem zarodek się później zagnieżdża i nie zawsze test wychodzi. Poza tym, mógł być jakiś felerny. No sama już nie wiem co by Ci doradzić....

bacik boje się robić ten test, wiesz jakie jest uczucie jak sie widzi jedna kreskę. poczekam chyba na wizytę u mojej gin. mam być u niej za 10 dni. wiem jaka to będzie niepewność przez te dni ale mam dosyć tych testów... nie wierze im tak do końca

To w takim razie dopisuję się dziewczynki:):):) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 margaretka1........35........11.02...........---........ .....10 morelka22............24........18.02............16.02... ............8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 Szarlotka80...........29.......15.03.............16.03............3 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. Mam nadzieję że nam wszystkim się w marcu powiedzie:)

ale fajnie, nasza tabeleczka się powiększa :) mam nadzieję, że za niedługo stworzymy równie dużą, ale tą ciężarówkową :)

Beacik26 no właśnie:):)Muszę teraz tylko wątek przerobić żeby wiedzieć co i jak :):)U mnie akurat ponoć ok....tzn...wyniki hormonalne dobre....cykle co 27 dni jak w zegarku...monitoring miałam i jajeczkowanie jest...jajeczka pękają....tylko drugi cykl na nic:(..... w sumie nie wiemy dlaczego ....teraz trzeci raz podchodzimy do prób...lekarz dał mi czas do lipca, potem zbadamy męża:)....a jeżeli u niego wsio ok to badanie drożności jajowodów mnie czeka, choć podstaw nie ma żeby coś miało być nie tak./..jedyne co mnie jeszcze niepokoi i polece do mojego lekarza to plamienia przed @...około 4 dni przed dostaję plamień brązowych delikatnie ale strasznie mało....natomiast przy współżyciu przed @ dwa dni mamy wszystko do mycia i prania:):):):)więc to mnie jeszcze martwi .....

szarlotka mój M w sobotę jedzie na badania. możne lepiej zróbcie je teraz po co tracić czas do lipca :) my byśmy zrobili już dawno ale niestety urlop u mojego męża w pracy graniczy z cudem.

myszka ....to u mnie też tak z tym urlopem tzn. u mojego męża:)....muszę się dowiedzieć gdzie u nas wykonują i jak to wygląda....w sumie nie wiem czy już robić....myślisz że tak???....wiem że trzeba jakąś wstrzemięźliwość wprowadzić wtedy w życie:):):):)

szarlotko, no nie wiem co z tymi Twoimi plamieniami... najbezpieczniej byłoby poradzić się gina, w końcu to specjalista więc powinien zaradzić :) zauważcie jaka ogromna rozbieżność cyklowa w naszej tabelce, jakoś nie widać, żeby którejś się udało za 1 razem. Starania o dziecko niezrozumiale wydłużają się od 6-12 cykli, ciekawe czym to jest spowodowane..... przecież nie możliwe, że wszystkie miałybyśmy mieć problemy z jajnikami, jajowodami, zagnieżdzeniem itd....

szarlotka trzeba sie wstrzymać 4 dni :) później M jedzie do laboratorium oddaje do badania materiał tylko ze tam na miejscu i odbierasz w zależności od laboratorium w ciągu kilku dni. np. my będziemy mieli wyniki juz w sobotę ok 12. ja bym na waszym miejscu nie czkała to w sumie 5 miesięcy do lipca. a czasem jak plemniki sa słabe wystarczy brać leki i szybciutko jakość sie poprawia.beacik masz racje, dziwne to jest ja nie wiem co to za czasy, mam wrażenie ze kiedyś było łatwiej np naszym rodzicom

No z pewnością mieli łatwiej////moja mama w wieku 27 lat rodziła mojego brata równo 9 miesięcy po ślubie:)Po 7 latach czyli w wieku 34 latach chcieli drugie i udało się w pierwszym cyklu staranek....a teraz???? same klopoty mamy:(

ja się tak czasem śmieję, że my to już dzieci Czarnobyla i temu nie wychodzi.... :P wiem, wiem, to nie było zabawne... :(

Wiesz masz pewnie trochę racji:):):)może i nie śmieszne ale płakać wiecznie co miesiąc nie będziemy////:)pisze tak a sama miałam doła:):)

ja juz mam dosyć bo pewnie znowu będę sie musiała truć duphastonem i clostibegytem na wywołanie @ i clo na owulacje. mam dosyć

dziewczynki, ułożyłam tabelkę wg. terminów @ NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 margaretka1........35........11.02...........---........ .....10 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. morelka22............24........18.02............16.02... ............8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 Beacik26..............26........ 20.02......... 20.02............. 4 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 Szarlotka80...........29.......15.03.............16.03.. ..........3 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

Dziewczyny ja mysle ze nam nie wychodzi bo za bardzo chcemy..myslimy kombinujemy zeby sie udalo..i czekamy na wyniki..sters.. Wszytsko sie blokuje przez nas!Przez nasz psyche :( wiem ze trudno o tym nie myslec ale takie by bylo najlepsze rozwiazanie zeby wkoncu zapomniec o tym i niech czas pokaze. pozdrawiam Was Kochane! :*

AA testowac juz chyba przez najblizszy czas nie bede..ostatnio 3 wyszly mi pozytywnie i co???!!!! Dzis dostalam okres.. :@

Hej dziewczyny :) Witaj szarlotko:) Ale nasz topik się rozrasta :) Talia kochana tak mi przykro że sie nie udało:( ale powiem Ci szczerze że jestem w wielkim szoku jak to możliwe żeby pojawiły się na testach 2 kreseczki a później ta małpa przylazła ... dosłownie brak mi słów :( A może taki u Ciebie organizm i i poprostu jesteś w ciąży tylko występuje @, znam osobiście przypadek gdzie moja szwagierka miała 3 @ na początku cąży! Wszystko możliwe, pomyśl o tym :D:D Ale najważniejsze niunia że się nie poddajesz i tak powinno być. Na naszym topiku wszystkie kobitki muszą zostać mamusiami a tabelka staraczek ma zniknąć :) A jak tam wam mija wieczorek? O już Majka lece oglądać:)

Beacik nie uwzlednilas zmian u febe :) i jeszcze u kogos, nie pamietam teraz, wklejam poprawiona :) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01..............5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? .............5 myszka2028..........22.........14.02..........14.02.............4 morelka22............24........18.02............16.02.............8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 Beacik26..............26........ 20.02...........24.02.............4 anitia..................28.........01.03...........01.03............2 haga...................28.........02.03...........02.03.............1 margaretka1.........35.........10.03..........12.03.............10 xellkaa.................29........13.03...........14.03............10 FeBe...................27.........13.03..........14.03..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03.............3 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?................... ..........

Talia bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie, calkowicie cie rozumiem. W ostatnim cyklu jeden test mi wyszedl pozytywnie a nastepnego dnia dostalam @. Lekarz stwierdzil ze to moglobyc poronienie biochemiczne. Wiele kobiet jest w ciazy i nawet o tym nie wiedza a potem poraniaja razem z okresem. I ze to jest normalne. Ale moze akurat jestes dalej w ciazy tylko masz okres to tez sie zdarza.

hej dziewczyny,a Ja pisalam ze robilam ten test ostatnio i nic ale dzisiaj mam @ dostac i tak jeszcze mysle ze moze by nie przyszla:)chociaz dostaje czesto wieczorami,co by sie ten glupi test pomylil

ale powiem wam tak,ze wlasnie tak chyba jest ze za duzo o tym myslimy,bo Ja np.ostatnio bylam u gina na badaniach i wszystko ok,nawet prawie mialam dni plodne wiec szybciutko do domku i przytulanko i co? powinno cos byc jak byk musimy sie wyluzowac podejsc do tego na luzie

anitia, możliwe że coś namieszałam :P ja czekam na @ jak na wyrok.... pobolewa mnie podbrzusze i normalnie już mam dosć.... w dzień mnie mdli, południu pobolewa, coś bi tam burczy, przelewa się, zgaga mnie zaś męczy, ale w sumie mam tak zawsze, więc już głupieję przez to.. Jutro chyba zrobię już rano ten test, dzień w tą czy w drugą stronę... jak będzie miało coś wyjść to wyjdzie, a jak nie to trudno Byle do następnej owulki :)

no ciężarówki, oprócz naszej kochanej majeczki się w ogóle nie odzywają ;/ czasem mam wrażenie, że niektóre dziewczyny są tylko do tego momentu na topiku, aż zajdą w ciążę, potem już się nie pojawiają, a szkoda.... :(

ach, no i agaz jeszcze się zjawia, wybacz słońce że zapomniałam o Tobie 🌻

no i mam zamiar sie zraz obżreć kaszanką, mmmmm, już czuję zapach z piekarnika, więc jeszcze z 15 min i gotowe :) zapraszam na ucztę, komu komu?

Beacik moze akurat juz jutro ujrzysz te swoje wymarzone 2 kreseczki. Ja zaczynam biegac siusiu i jajnik mnie w dole pobolewa, niby mialam podobnie w pierwszej ciazy, ale boje sie ze tylko tak sie nakrecam, a obiecalam sobie ze w tym miesiacu nie bede, a tu widzisz, znowu to samo. Zreszta sama nie wiem jak powinnam sie czuc bo przeciez pierwsza ciaze stracilam, no wiec cos ni e tak w niej bylo. Ale tak bardzo chcialabym przeniesc sie do drugiej tabelki, i jesli mi sie to uda, slubuje uroczyscie ze nie opuszcze topiku i bede przesylala dobre fluidki, obiecuje. Beacik trzymam kciuki i daj nam znac jak tylko bedziesz cos wiedziala.