Gość Prystelka Napisano Luty 24, 2010 już mi raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 25, 2010 Hej kobitki :) Widze, ze wiekszosc daje na luz... w sumie i dobrze, zobaczycie ze zajdziemy w tym czasie kiedy najmniej sie tego bedziemy spodziewac ;) Wiatm nowa staraczke! Im nas wiecej tym lepiej.. wiecej kciukow:P Pozdrawiam Was Kochane :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witam mam mały zonk Napisano Luty 25, 2010 Tak jak pisałam wczesniej okresu dalej nie ma a z tabletkami sie wstrzymalam troszke polezałam i przeszedł ból.Z rana jak @ sie nie pojawi lece po tescik dobrze ze apteke mam na rogu.A kolorek sluzu kawy z mlekiem co mi sie pierwszy raz w zyciu zdarza wiec jestem dobrej myśli ze byc moze cos we mnie zaczyna swój poczatek zycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prystelka Napisano Luty 25, 2010 Dzień dobry, zaczynam dzień w pracy. A powiedzcie mi dziewczyny, czy stosujecie w tych Waszych staraniach jakieś wspomagacze typu wiesiołek , len czy Guajazyl??? Pozdrawiam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 25, 2010 witam mam mały zonk dołącz do nas:) Wpisz się do tabelki:) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ..........5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? .............5 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 morelka22............24........18.02............16.02... ..........8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 anitia..................28.........28.02...........28.02 ............2 haga...................28.........02.03...........02.03. ............1 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 xellkaa.................29........13.03...........14.03. ...........10 FeBe...................27.........13.03..........14.03.. ............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ..........3 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?................... .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 25, 2010 Co tam u was słychać dziewczyny??? Jak mija wam poranek? Ja dziś trochę leniuchuje ponieważ mam trochę wolnego czasu i mogę odpocząć od wszystkiego:)Beacik mam nadzieję ,że nie opuścisz nas na czas przerwy w starankach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 25, 2010 cześc dziewczynki, ja już czuję wiosnę w powietrzu ,a Wy??? lola, oczywiście że Was nie opuszczę, przecież założyłam ten topik, będę wszystkim gorąco kibicować i trzymać mocno kciuki :) A ty masz chyba jakąś dziwną datę @ w tabelce, nie powinna być marcowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 25, 2010 U mnie też wiosna:) Świeci słoneczko, jest cieplutko-Cudownie. Beacik26 tak wiem ale @ nadal nie mam.Wiem jestem głupia ale bardzo się boję zrobić test.Byłam u lekarza w tamten czwartek ale niestety na miejscu się dowiedziałam,że wziął sobie urlop.Byłam wściekłą bo nikt do mnie nie zadzwonił mnie uprzedzić.Ale dziś idę i wszystkiego się dowiem.Wiem tylko jedno jakoś nie mam przeczucia,że to ciąża:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 25, 2010 cześć dziewczyny!co u was słychać???Ja byłam dziś u lekarza i niestety nie myliłam się:(Muszę zrobić sobie parę badań i przerwać na jakiś czas starania:(Mam tylko nadzieję,że to nie będzie nic poważnego:( NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ..........5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21.........PRZERWA.............PRZERWA....5 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 morelka22............24........18.02............16.02... ..........8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 anitia..................28.........28.02...........28.02 ............2 haga...................28.........02.03...........02.03. ............1 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 xellkaa.................29........13.03...........14.03. ...........10 FeBe...................27.........13.03..........14.03.. ............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ..........3 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?................... .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Luty 25, 2010 Kurcze lola co sie dzieje? Co dokladnie powiedzial ci lekarz? Trzymam kciuki, zeby naprawde nie bylo to nic groznego i zebys szybko mogla wznowic starania :* Witam nowe dziewczyny! Jak widzicie mamy tutaj swoje radosci i smutki ale przynajmniej w ten sposob nasz topik jest bliski rzeczywistosci. Beacik jak czytam u ciebie totalny zwrot akcji. Uwazaj, bo teraz wasze szanse na poczecie paradoksalnie moga sie zwiekszyc ;) xelka, a wy wstrzymujecie starania czy po prostu psychicznie sobie odpuszczacie? My wybralismy to drugie - koniec gadania o ewentualnej ciazy, uwzgledniania jej w wakacyjnych planach i kupowania nowych testow. Jedyne co sie nie zmienilo to moja obecnosc na Beacikowym topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 25, 2010 Cześć dziewczynki :) Wiecie co mi tez się wydaje że te kobitki które odpuszczają z liczeniem i czekaniem to na owulke , to na @ będą się niedługo cieszyły :) Odpuszczają staranka w dobrym momencie jak nadchodzi wiosna a to samo mówi za siebie :) Kochane trzymam za Was kciuki, żebyście tu za jakiś czas wyskoczyły z niesamowitymi wiadomościami! :D Agaz, lola jak tam po waszych wizytach? Niecierpliwimy się, nie trzymajcie nas już w niepewności. Czekamy na Was i mamy nadzieje że u jednej i drugiej wszystko ok :) Buzialki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 25, 2010 podnosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka2028 0 Napisano Luty 26, 2010 NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ..........5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA....5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA.....4 morelka22............24........18.02............16.02... ..........8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 anitia..................28.........28.02...........28.02 ............2 haga...................28.........02.03...........02.03. ............1 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 xellkaa.................29........13.03...........14.03. ...........10 FeBe...................27.........13.03..........14.03.. ............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ..........3 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?......................................... hej dziewczynki ja tez uaktualniłam tabelkę. lola napisz coś więcej, co ci powiedział lekarz, nie martw się kochana to na pewno nic poważnego :) trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 26, 2010 Hej co tam u was słychać???Ja dostałam skierowanie na badania PRL,LH,SFH.Dostałam również luteine na wywołanie @.Wiecie co obawiam się,że mam PCO bo po to robi się te badania:(Jeżeli ta diagnoza się potwierdzi:(Moje szanse na zajście w ciążę będą równe 1%:(Jak dobrze,że mam mojego misia i oczywiście was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 26, 2010 Hej dziewczynki, a ja tam przerwy nie robie, staram sie dalej, dzisiaj rano wstalam i zrobilam test no i nic ujrzalam tylko jadna kreche, niby @ mam miec dopiero za dwa dni, ale mam 25 dc, a cykle mam27-dmio dniwe no a ostatnim razem testowalam sie zwyklym testem i mi sie pokazala w 26tym dniu a teraz kupilam czulsze, wiec jakby cos bylo to chyba by juz pokazalo, prawda. No wiec sory haga ja raczej nie dotrzymam mojej czesci naszej umowy, moze w przyszlym miesiacu. Trzymajcie kciuki. A naszym wszystkim dziewczynom na przerwie zycze powodzenia. A tak jeszcze dodam ze ostatnie dwa miesiace staralam sie z testami owulacyjnymi i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 26, 2010 Cześć dziewczynki:)Co tam u was słychować???:):):) U mnie dzisiaj lepiej ,teraz lepiej...psychicznie.....słonko świeci może dlatego..... 11 dc...zrobiłam teścik owulacyjny i wyszły dwie porządne krechy...czyli według testu owulacja będzie do 48 h.....temperaturka niska(36,7) więc też to oznacza że jestem przed...Jednym słowem staranka ruszyły już dzisiaj...rano:):):)Ale jeśli znów nie wyjdzie ...naprawdę załamanie murowane......Więc kochane trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja za was też trzymam!!!!!!!!!! Mój M dzisiaj wróci później:(:(Będzie na drugim mmieszkaniu porządek ze starymi meblami robił...przynajmniej będę miała czas obiadek pyszny przygotować bo wracam dopiero po 18.00....a jeszcze zakupy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haga 0 Napisano Luty 26, 2010 Hej hej.... Anitia u mnie też lipa. Spodziewałam się tego bo temperatura spadła i wogóle właśnie dostałam mega @. Siedze w firmie i umieram najgorsze jest to że dzisiaj mieliśmy kilka spotkań z innymi firmami i to ja musiałam te spotkania prowadzić. Brakiem ciąży nie stresuję się za bardzo bo i tak nie wierzyłam że uda się za pierwszym razem. Gorsze jest to że mój M się biedaczysko zmartwił. Dzisiaj rano u sąsiada na dole strasznie dziecko płakało. Więc mówię do M na pocieszenie "co się martwisz chcesz żeby nam się takie darło od rana?" A on mi na to że może być i takie rozdarte byle było już. Ehhhh ciężko jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 26, 2010 Haga ....no właśnie mi mojego M też szkoda strasznie:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosiaGosia 0 Napisano Luty 26, 2010 hej! wróciłam! :D czuję się dobrze, mam tylko mdłości bez wymiotów, od 2 dni chce mi się spać po południu no i budzę się w nocy(!) co dziwne. przytyłam trochę podczas pobytu u rodziców i czuję się teraz gruba i brzydka.. mam nadzieję, że moja sylwetka będzie wyglądała korzystniej niż teraz.. płacz z byle czego, zachcianki typu bigos, kapusta kiszona ale tylko z beczki i jak na razie tyle. cieszy się TYLKO tata, siostra, z którą byłam bardzo zżyta, mnie wyśmiała i powiedziała, że wymyśliłam to sobie a mama stwierdziła, że może i jestem w ciąży ale się nad sobą użalam. wyjechałam z płaczem stamtąd bo jak widziałam jak traktują moją siostrę która w kwietniu rodzi to mi się serce łamało, przytulały ją spełniały jej życzenia itd. a zaszła w ciążę na złość mnie bo wiedziała że się staramy:( ona ma już dziecko- synka który jest cudowny, a teraz będzie dziewczynka. poza tym powiedziała, że nie będzie do mnie jeździć bo to za daleko i wątpi czy kiedyś się tu zjawi. jest mi bardzo przykro, że musiałam być świadkiem tego wszystkiego ale gdybym nie pojechała to bym dalej się łudziła, że coś się tam zmienia. witam nowe staraczki :D tu jest miło i przytulnie więc rozpakujcie się:) we wtorek idę do gina i ciekawa jestem co powie.. buziaki słodziaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 26, 2010 Hej haga, przykro mi, ja jeszcze nie mam @ . Powinna sie zjawic w niedziele ale juz wydaje mi sie ze bedzie bo chyba zaczyna mi sie depresja przedmiesiaczkowa, placz z byle powodu :) tak to juz ja mam. No ale dzielnie czekam. Dobrze ze przynajmniej mam cykle krotkie, a tak w ogole haga to uaktulanij tabelke z nowymi danymi, w przyszlym mieisacu znowu razem bedziemy miec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 26, 2010 samosiaGosia........kurczę z rodziną to czasem naprawdę sprawdza się to powiedzenie że tylko na zdjęciu.....ja mam podobnie z moim bratem...a raczej bratową....zawsze opisuje jak to ona prosto zaszła w ciążę...raz dwa i już.....moja mama do dzieciaków jeździ...bo malutkie są....a u nas????? ....szkoda gadać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosiaGosia 0 Napisano Luty 26, 2010 z moją rodziną to chyba zawsze jak na zdjęciu..ciężko jest tak mówić ale to niestety prawda. póki co cieszmy się z tego co mamy i postanówmy na przyszłość: bądźmy lepszymi matkami niż nasze matki! niech nasze dzieci nie czują się niekochane gdy urodzi się następne! jesteśmy pokoleniem dobrych mam i żon! a reszta niech się udławi o. głupie to trochę ale podbudowujące. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 27, 2010 Hej lasencje:) Co tam u Was? U mnie nic ciekawego, moj M jak zykle zasnal na kanapie a ja laze po domu bo nie moge spac...jakos ostatnio tak mam :( ale na szczescie jutro moge spac do poludnia :P Dziewczyny niestety ale musze sie z Wami zgodzic co do rodziny, cos tez o tym wiem ale chyba sie nie wypowiem bo szkoda slow :( ale wcale sie tym nie przejmuje bo mam mojego M! :) A co tam u Was? Jakies plany na weekend? Buziale :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 27, 2010 Hej Talia....u mnie plany takie że do 14.00 w pracy siedzę potem muszę odebrać moją małą z jazdy konnej,zdążyć zrobić obiad w 20 minut i idziemy na 16.00 na kurs tańca...:)na godzinkę....a potem to nie wiemy jeszcze :)Jutro pojeździłabym sobie na desce ale pewnie w górach śniegu już nie ma:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haga 0 Napisano Luty 27, 2010 Uaktualniam tabelkę.. NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ..........5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA....5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ....4 morelka22............24........18.02............16.02... ..........8 Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 anitia..................28.........28.02...........28.02 ............2 haga...................28.........26.03...........26.03. ............2 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 xellkaa.................29........13.03...........14.03. ...........10 FeBe...................27.........13.03..........14.03.. ............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ..........3 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?........................ ................. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosiaGosia 0 Napisano Luty 27, 2010 hej.. cały dzień ryczę.. z jednej strony stoją hormony a z drugiej M.. wczoraj odebrałam prawo jazdy i miał pretensje że nie pokazałam mu pierwszemu(!), dzisiaj pierwszy raz jechałam autem sama bo nie mogłam go znaleźć i też miał pretensje o to, potem pojechaliśmy do rzeszowa na przejażdżkę i podczas powrotu skręcając w lewo wymusiłam nieco pierwszeństwo bo się facet z prawej ociągał z jazdą i jak podjechaliśmy pod dom to zaczął na mnie wrzeszczeć że nie mam pokory do tego co on mówi i czy wiem co zrobiłam itd. zapytałam czy mam szukać gościa i go przeprosić bo przecież się nic nie stało a on na mnie tak ryknął że mi serce pękło. fakt, przeprosił ale nie przeszło mi bo ryczę dalej..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 27, 2010 Hej dziewczynki. A ja wlasnie wrocilam z pracy, potem na zakupki no iteraz juz spokojnie czekam sobie na@. Powinna przyjsc jutro, ale szzerze mowiac to wcale jej nie czuje ze przyjdzie, no ale na ciaze tez sie nie czuje, a poza tym test wyszedl negatywnie przeciez wiec nie ma co. Spokojnie sobie czekam na ta malpe, no ale jakos nie jestem rozczarowana, juz chyba dotarlo do mnie ze w tym miesiacu nic, no ale. Jesli chodzi o rodzine to zupelnie sie zgadzam. Mimo ze sa bardzo daleko ode mnie to i tak mnie dobijaja kazdego prawie dnia. Dzwonie do nich codziennie no i mam za swoje :) Ale i tak jestem podekscytowana, wlasnie serfuje po internecie w poszukiwaniu mojego gniazdka, juz sie nie moge doczekac przeprowadzki na swoje wlasne smieci ze tak powiem. :) I tak wlasnie mija mi weekend a wlasciwie ja go dopiero zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 27, 2010 samosiaGosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana jakbym czytała prawie o swoim!!!!!!!!!!! Jeżdżę słuchajcie 12 lat!!!!!!!!!! bez przerwy,różnymi samochodami...od malucha poprzez dużego starego fiata,peugeota,citroena C5 itd.....ale oczywiście według mojego M ,czego się ostatnio dowiedziałam to jeżdżę fatalnie:)....codziennie mi się za coś obrywa w sprawie jazdy....źle sprzęgło....że gadam przez telefon...że za późno hamuje...pewnie cud że w ogóle hamuje.....no kurna wiecznie coś źle.....i zaczyna się pouczanie co by się stało gdyby....gdyby tu ktoś wyjechał, gdyby to był inny samochów, gdyby mi teraz zgasło.....no kurde mol!!!!!!!!!!!!!! Czy ja mam zespół Downa>>>>>>??????????a on kuźwa na motorze 300/h zapierdala i wszystko jest jak najbardziej ok!!!!!!!!!!!!!! bo on jeździ bezpiecznie!!!!!!!! No koń by się uśmiał że na motorze jest w ogóle bezpiecznie!!!!!!!!!!!!!ale dobra ich hormony i tyle!!!!!!!!!!!!!! Tylko jeszcze raz mnie pouczy i zacznę jeździć autobusem!!!!!!!!!!!! No to sobie ulżyłam...:) A poza tym ciężko mi z tymi naszymi problemami dalej....:(:(:(Nie ma się z kim podzielić poza wami....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 28, 2010 A ja dalej czekam na ta glupia malpe a ona nic. Brzuch mnie boli jakbym miala zaraz dostac a ona co, jaja se robic zaczela. Test wczoraj negatywy no wiec pewnie niedlugo przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosiaGosia 0 Napisano Luty 28, 2010 tak.. to są nasi faceci, idealni, kompromisowi, pomocni..tylko ciekawe z kim my się tak kłócimy..? czuję się potwornie, rano mam okropne mdłości i muszę leżeć jeszcze godzinę żeby mi przeszło, a potem nie jestem w stanie nic przełknąć..prócz pomarańczy które mogłabym bez przerwy wciągać :) a słyszałam że mogą uczulać maleństwo..wiecie coś o tym? znacie jakieś sposoby na mdłości rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach